skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Webdesign

Online succes begint bij professioneel webdesign

  • 65% van de mensen oriënteert zich eerst online op producten of diensten. Ook in de zakelijke dienstverlening (B2B).
  • En 45% vindt webdesign het belangrijkste in de beoordeling van uw bedrijf.

Kortom, uw website is misschien wel de belangrijkste marketing-tool die u heeft. En een professioneel webdesign is daarin dé bepalende succesfactor. Lees het volgende artikel om het beste webdesign bureau te kiezen.

Webdesign bepaalt je Conversie

Webdesign omvat meerdere onderdelen. En die hebben allemaal invloed op je conversie. Dus hoeveel bezoekers iets kopen, contact opnemen, een offerte opvragen, etc. Het wordt allemaal bepaald door de volgende factoren;

  • Vormgeving
  • Userinteractie
  • Customer Journey
  • Responsive design/ mobiele vertaling

Vormgeving

De uitstraling van je website moet aansluiten bij je merk of bedrijf. Waarschijnlijk heb je al een huisstijl. Dus die kan goed dienen als leidraad. Maar hoe vertaal je die huisstijl door naar je website. En welke afbeeldingen kies je erbij, wat ga je communiceren. Allemaal zaken waar we je graag mee helpen.

User interactie

User interactie gaat over het verbeteren van het gebruikersgemak. Bezoekers moeten snel kunnen vinden wat ze zoeken. En zonder enige drempels kunnen afrekenen. Hoe minder obstakels bezoekers tegen komen, hoe beter.

Customer Journey

Dit gaat over de interactie van de klant met uw bedrijf. Het is de weg die de klant aflegt in het verkoopproces. Het doel is om de bezoeker perfect te bedienen. Dus op elk moment de juiste informatie en keuzes voor te leggen.

Responsive design

Meer dan 50% van de zoekopdrachten komt tegenwoordig van mobiel. Dus een specifiek webdesign voor mobiele apparaten is heel belangrijk.  Mobiel gebruik is fundamenteel anders dan op een desktop of laptop. Het biedt andere mogelijkheden. Zoals, direct bellen bijvoorbeeld. Maar ook beperkingen zoals het kleinere formaat scherm.

Webdesign door Pingwin Amsterdam

U moet zich goed kunnen profileren en onderscheiden van uw concurrenten. Daarom besteden we veel zorg en aandacht aan uw site. En alle aspecten zoals hierboven beschreven.
Wij zijn echte specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Dus richten wij uw site of shop zo in zodat hij goed gevonden wordt.

Wij voelen ons als Online Marketing Bureau verantwoordelijk voor uw online presentatie. Daarom denken wij met u mee en nemen wij initiatief. Ook als u zelf ergens niet aan heeft gedacht.

We kunnen u ook helpen met diensten als Google Adwords, Conversie Optimalisatie en Online Reputatie management.

Bekijk voorbeelden van ons webdesign

Back To Top