skip to Main Content

Betrokken, Transparant en Teamwork

Bij ons staat u op één!

Bij ons staat u op één, letterlijk en figuurlijk. Wij focussen ons liever met alle tijd en aandacht op wat minder klanten. Zo blijft ù op de eerste plaats staan. En dat zorgt voor een prettige, langdurige, samenwerking met mooie resultaten als gevolg. Dat zie je in ons portfolio, onze SEO-cases en onze reviews. Bekijk hier bijvoorbeeld de reviews van onze klanten op Feedback company.

Voor sommige klanten werken we al meer dan 8 jaar, beheren wij 200 zoekwoorden in de top 10. Waarvan meer dan 45 op de 1e plek.

Het kernteam

SEO-specialist Maarten Vermeulen

Online marketing

Sitebouwer Tonny Vermeulen

Tonny Vermeulen
Design & Front-end development

Online Marketeer Evert van der Lingen

Evert Van der Lingen
SEO-expert

Shariza

SEO Specialist / Copywriter

Daan Bosch

Account manager/SEO-specialist

Bas Martens

Bas Martens
Webdesigner / developer

Artjan van Horssen

Artjan van Horssen
Backend developer

Hosting & Email specialist Ruud Falkena

Ruud Falkena
Hosting & Cloud Solutions

Menno Both

Menno Both
Social coach

Jack

Jack
Kantoorhond

Onze filosofie

Wij zijn een stel enthousiaste vakidioten met een scherp oog voor de klant én resultaten. Oprecht geïnteresseerd en betrokken. We werken niet voor u, maar samen met u. Wij vinden dat online succes Simpel, Betaalbaar en Leuk moet zijn. En dat de beste resultaten in een prettige samenwerking ontstaan. We werken graag met ondernemers die net zo enthousiast zijn over hun vak als wij over het onze. En we vertellen u daar graag veel meer over.

Onze werkwijze

Pingwin heeft een kantoor in AmsterdamUtrecht en al 8 jaar een eigen team van 20 SEO-specialisten op Bali (Indonesië). De kern bestaat uit een team van communicatieve accountmanagers, Webdesigners, SEO-specialisten en experts op gebied van SEA en Conversie.

Daarnaast hebben we onze hand-picked art directors, programmeurs en specialisten op gebied van online marketing. Per project stellen we het beste team voor u samen dat past bij uw wensen en behoefte. Zo betaalt u niet voor overhead maar voor flexibele dienstverlening van het allerhoogste niveau.

Onze klanten

TK vastgoed logo
NedCars Logo
One 4 Marketing Logo
Clavis Logo
Fitnesskoeriers logo
ITG Logo
Stiply logo
dauphine-logo
meesterslijpers-logo
telegraaf-logo
bergman-logo
tinkerbell-logo
Sportcentrum VU logo
Wesly Bronkhorst logo
Back To Top