skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Niet de grootste, wel (graag) de beste

Bij ons staat u op één, letterlijk en figuurlijk

Wij focussen ons liever met alle tijd en aandacht op wat minder klanten. Op dit moment zijn dat er zo’n 35. Zo blijft ù op de eerste plaats staan. En dat zorgt voor een prettige en vaak langdurige samenwerking met de mooiste resultaten als gevolg. Zowel met sites en conversie als met SEO en andere vormen van Online Marketing.

Voor sommige klanten werken we al meer dan 8 jaar, beheren wij 200 zoekwoorden in de top 10. Waarvan meer dan 45 op de 1e plek.

Deze filosofie en de mooie resultaten hebben hun oorsprong in een unieke drijfveer, onze missie. Lees hier meer over de drijfveer van de Pingwins.

Wie zijn wij

Wij zijn een stel enthousiaste vakidioten met een scherp oog voor de klant én resultaten. Oprecht geïnteresseerd en betrokken. We werken niet voor u, maar samen met u. En we zeggen ook wel eens nee tegen klanten.

Wij vinden dat online succes Simpel, Betaalbaar en Leuk moet zijn. En dat de beste resultaten in een prettige samenwerking ontstaan. We werken graag met ondernemers die net zo enthousiast zijn over hun vak als wij over het onze. En we vertellen u daar graag veel meer over.

Samenwerking

Pingwin Amsterdam bestaat uit een kernteam met veel ervaring en een flinke staat van dienst. Daarnaast werken we samen met mensen uit ons eigen hand-picked netwerk van designers, art directors, programmeurs en specialisten op gebied van online marketing.

Per project stellen we het beste team voor u samen dat past bij uw wensen en behoefte. Zo betaalt u niet voor overhead maar voor flexibele dienstverlening van het allerhoogste niveau.

SEO-specialist Maarten Vermeulen

Maarten Vermeulen
Online marketing

Sitebouwer Tonny Vermeulen

Tonny Vermeulen
Design & Front-end development

SEO Specialist Marcel Scheel

Marcel Scheel
SEO Specialist

Bas Martens

Bas Martens
Webdesigner

logo-bas martens
Hosting & Email specialist Ruud Falkena

Ruud Falkena
Hosting & Cloud Solutions

Hosting en Email specialist Pingwin
Artjan van Horssen

Artjan van Horssen
Backend developer

logo arture
Menno Both

Menno Both
Social coach

logo both social
Jack

Jack
Kantoorhond

Back To Top