Skip to content

Betrokken, Transparant En Teamwork

Bij ons sta jij op één!

Letterlijk en figuurlijk. Wij focussen ons liever met alle tijd en aandacht op wat minder klanten. Zo blijf jij op de eerste plaats staan. En dat zorgt voor een prettige, langdurige, samenwerking met mooie resultaten als gevolg. Dat zie je in ons portfolio, onze SEO-cases en onze reviews. Bekijk hier bijvoorbeeld de reviews van onze klanten op Feedback company.

Het kernteam

SEO-specialist Maarten Vermeulen
Maarten Vermeulen

SEO Specialist / New Business

Online Marketeer Evert van der Lingen
Evert van der Lingen

SEO-specialist

Sitebouwer Tonny Vermeulen
Tonny Vermeulen

Design & Front-end development

Hosting & Email specialist Ruud Falkena
Ruud Falkena

Hosting & Cloud Solutions

Bas Martens
Bas Martens

Webdesigner / development

Het belang van goede SEO

Onze filosofie

Wij zijn een stel enthousiaste vakidioten met een scherp oog voor de klant én resultaten. Oprecht geïnteresseerd en betrokken. We werken niet voor jou, maar samen met jou. Wij vinden dat online succes Simpel, Betaalbaar en Leuk moet zijn. En dat de beste resultaten in een prettige samenwerking ontstaan. We werken graag met ondernemers die net zo enthousiast zijn over hun vak als wij over het onze. En we vertellen je daar graag veel meer over.

Onze werkwijze

Pingwin heeft een kantoor in AmsterdamUtrecht en al 8 jaar een eigen team van 20 SEO-specialisten op Bali. De kern bestaat uit een team van communicatieve accountmanagers, Webdesigners, SEO-specialisten en experts op gebied van SEA en Conversie.

Daarnaast hebben we onze hand-picked art directors, programmeurs en specialisten op gebied van online marketing. Per project stellen we het beste team voor je samen dat past bij jouw wensen en behoeften. Zo betaal je niet voor overhead maar voor flexibele dienstverlening van het allerhoogste niveau.

SEO specialisten aan het werk

Wij werken o.a. voor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen
Back To Top