Skip to content

Google Ads beheer

Binnen 48 uur bovenaan in de zoekresultaten

Google Ads beheer is een vak op zich. Dat kun je het beste overlaten aan een professional. Die is immers al jaren dagelijks bezig met het optimaliseren van Google Ads voor verschillende klanten. Google Ads uitbesteden betekent een hoger rendement op je klikbudget dan wanneer je het zelf doet. Google Ads is zonder twijfel de snelste manier om veel relevante bezoekers naar je website te krijgen. En prominent aanwezig te zijn in de zoekresultaten.

google ads sea

De voordelen van Google Ads beheer uitbesteden

Het uitbesteden van je Google Ads-campagnes heeft veel voordelen. Experts zorgen voor de optimale inrichting van je account, optimaliseren je campagnes, advertenties. Ze besparen tijd, beheren je budget efficiënt en verbeteren de ROI. Daarbij houden zij trends en de concurrentie in de gaten. Zodat jij je kunt richten op je kernactiviteiten terwijl je online aanwezigheid groeit.

Hoeveel kost het beheer van Ads?

Meestal kunnen we vanaf een paar uur per maand een gemiddeld account goed beheren en optimaliseren. Dan moet je denken aan zo’n € 350,- per maand. Het klik budget bepaal je én betaal je zelf direct aan Google. Uiteraard kunnen we je daar wel bij adviseren.

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het account. Een grote webshop, met verschillende productgroepen is wat anders dan een kleine informatieve site met een beperkt aantal conversiemogelijkheden.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Zoekwoordonderzoek
  • Opzetten account, campagne(s) en advertenties
  • Optimaliseren en bijhouden van de campagnes
  • Maandelijkse rapportage resultaten
  • Actieplan komende maand
  • Het verbeteren van de kwaliteitsscore
  • Het bedenken van speciale acties

Wat zijn de te verwachten resultaten?

Het is vrij zeker dat onze Ads specialisten een veel mooier rendement en efficiëntere besteding van je klik-kosten kunnen realiseren. Zeker als je dat tot nu toe zelf hebt gedaan. Dat komt omdat zij alle tips & tricks van het vak kennen en dagelijks de concurrentie met hun collega’s aangaan.

Veel gestelde vragen over Google Ads beheer

Voor veel mensen is SEO een enigszins abstract begrip dat ze niet goed begrijpen. Dat maakt het lastig om de juiste SEO specialist of expert te kiezen. Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen onder elkaar gezet die je helpen bij het vinden van de juiste SEO partner.

Om te beginnen kijken we of het Ads account goed is ingericht volgens de richtlijnen van Google. Indien nodig passen we dat aan of zetten we het opnieuw op. Vervolgens optimaliseren we voortdurend op aspecten zoals; zoekwoorden, regio’s, tijdstippen, productgroepen, biedstrategieën, etc. Alles wat niet goed loopt bouwen we af en wat wel goed werkt bouwen we verder uit.

Als wij je Ads account beheren kun je 24/7 in je eigen online dashboard volgen hoe het gaat. Je ziet welke resultaten we boeken, per advertentiegroep, zoekwoorden, etc. Uiteraard stemmen we ook regelmatig af of alles naar wens is of dat we bepaalde zaken moeten aanpassen.

Google Ads (SEA) is de snelste manier om online leads te genereren. Maar er zijn natuurlijk nog meer manieren om meer bezoekers naar je site te krijgen. Ook onze SEO specialisten of linkbuilding specialisten kunnen je daar goed bij helpen.

Snel en efficiënt leads genereren

Google Ads is zonder twijfel de snelste manier om veel relevante bezoekers naar uw website te krijgen. En prominent aanwezig te zijn in de zoekresultaten.

Met zoekmachine optimalisatie ben je vaak maanden bezig om interessante rankings te realiseren. SEO is uiteindelijk wel voordeliger en duurzaam. Maar als je op korte termijn, efficiënt leads wilt genereren is Google Ads uitbesteden de beste strategie.

Gratis analyse van je Google Ads account

Laat ons een gratis een analyse maken. We kijken dan hoe het account nu is ingericht en presteert. Als we mogelijkheden voor verbetering zien, zullen we je dat vertellen en toelichten. En we doen een vrijblijvend voorstel voor het beheer van jouw Google Ads.

Webdesigner Tonny Vermeulen
Back To Top