Google Ads (SEA) Uitbesteden

Binnen 48 uur bovenaan in de zoekresultaten.

Google Ads (SEA) uitbesteden aan onze Certified Ads specialisten zorgt ervoor dat we het maximale rendement uit je click budget halen. Zo zorgen we als online marketing bureau efficiënt voor relevante leads. Google Ads is zonder twijfel de snelste manier om veel relevante bezoekers naar uw website te krijgen. En prominent aanwezig te zijn in de zoekresultaten.

Google Ads (SEA) Uitbesteden

Waarom Google Ads uitbesteden?

Google AdWords rendeert het beste als het wordt beheerd door een certified AdWords-specialist. Hoe beter jouw account is opgezet, de advertentiegroepen zijn ingericht en de advertenties zijn afgestemd op de landingspagina’s. Hoe hoger jouw kwaliteitsscore, hoe lager de bounce-rate. En hoe lager de benodigde investering om, ook in AdWords, goed te scoren tegen een lagere investering.

Het rendement van jouw Ads campagne kan sterk dalen door wijzigingen in concurrentie op zoekwoorden. Of in zoektrends, seizoenen of een aanpassingen aan uw site. Met een Ads Beheer Abonnement wordt jouw campagne beheerd door een specialist en ben je zeker van een maximaal rendement.

Je kiest jouw doelen en relevante woorden met onze hulp. Wij richten je campagne professioneel in. En jij betaalt alleen voor daadwerkelijke bezoekers naar je website. Maandelijks rapporten wij over de resultaten, optimalisatie en nieuwe acties en campagnes.

Wat kan je van ons Google Ads beheer verwachten?

Wat kan je van ons Google Ads beheer verwachten?

  • Zoekwoordonderzoek
  • Opzetten account, campagne(s) en advertenties
  • Optimaliseren en bijhouden van de campagnes
  • Maandelijkse rapportage resultaten
  • Actieplan komende maand
  • Het verbeteren van de kwaliteitsscore
  • Het bedenken van speciale acties

Snel en efficiënt leads genereren

Google Ads is zonder twijfel de snelste manier om veel relevante bezoekers naar uw website te krijgen. En prominent aanwezig te zijn in de zoekresultaten.

Met zoekmachine optimalisatie ben je vaak maanden bezig om interessante rankings te realiseren. SEO is uiteindelijk wel voordeliger en duurzaam. Maar als je op korte termijn, efficiënt leads wilt genereren is Google Ads uitbesteden de beste strategie.

Andere Online Marketing diensten dan Google Ads

Google Ads (SEA) is de snelste manier om online leads te genereren. Maar er zijn natuurlijk nog meer manieren om meer bezoekers naar je site te krijgen.

Ook onze SEO specialisten of linkbuilding specialisten kunnen je daar goed bij helpen.

Wil jij ook direct goed vindbaar zijn?

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Amsterdam!

Shariza Abdoelhak
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.