Onze werkwijze voor een prettige samenwerking met mooie resultaten

Zo werken we samen aan jouw succes

Als je een keuze wilt maken voor een online marketing bureau of SEO specialist is het wel zo prettig als je weet hoe ze werken. In de video hiernaast (en op deze pagina) leggen we uit wat je van ons mag verwachten als je voor Pingwin kiest.

  • Wat gaan we allemaal voor je doen?
  • Hoe starten we de samenwerking op?
  • Kun je zelf helpen bij de werkzaamheden?
  • Etc.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Werkwijze SEO en online marketing", "description": "Hoe gaan we jouw website naar de top van de zoekmachines brengen? In deze video vertellen we alles over onze werkwijze in een samenwerking op gebied van SEO en online marketing en wat mag je van ons verwachten.", "thumbnailUrl": "https://i.ytimg.com/vi/HHzdLOFXSaU/default.jpg", "uploadDate": "2022-05-04T06:04:51Z", "duration": "PT3M22S", "embedUrl": "https://www.youtube.com/embed/HHzdLOFXSaU", "interactionCount": "1" }

Dit is wat je van ons mag verwachten!

Onze manier van werken volgt uit een aantal principes die zorgen voor een prettige samenwerking en mooie resultaten. Hieronder lees je precies hoe dat werkt. Als je hierna verder wilt praten hebt of met ons aan de slag wilt, neem dan contact met ons op via info@pingwin.nl of bel met 020 895 0314

 

En als je een live quick scan van je website en vindbaarheid door onze SEO-specialisten wilt laten doen, laat dat even weten dan plannen we dat in. Dan nemen we samen je website door en laten we door middel van scherm delen zien hoe die er voor staat en waar die kan worden geoptimaliseerd.

1

Samenwerken

Als eerste houden we van samenwerken. Samenwerken is niet alleen leuk, maar wij merken ook dat het meestal de beste resultaten oplevert. 

  1. Door goed samen te werken leren we jouw organisatie goed kennen. En dat kunnen we goed gebruiken in de online strategie die we voor je gaan uitwerken.
  2. Daarnaast leer jij als klant, door die samenwerking, veel over online marketing of zoekmachine optimalisatie.
  3. En als 3e hou jij op die manier een goede vinger aan de pols t.a.v. de werkzaamheden en resultaten van de samenwerking.
2

Maatwerk

We werken altijd vanuit een doordachte strategie die we goed afstemmen op jouw situatie, wensen en mogelijkheden. Elke sector en elk bedrijf is namelijk anders en uniek.

Een wat kleiner budget vinden wij niet erg want juist bij online marketing en SEO geldt het principe; Wie niet sterk is moet slim zijn, maar wie slim is wint uiteindelijk altijd. We gaan uit van jouw mogelijkheden en bedenken samen een strategie waarmee we je website naar de top van de zoekmachines brengen. We bespreken welke online marketing kanalen we daarbij gaan inzetten. En bepalen wat je zelf kunt, en waar je onze hulp bij wil inzetten.

3

Eerlijk advies

Een ander belangrijk punt is eerlijk advies. Want alleen daarmee kun jij een verstandige afweging maken en wordt je blij van de uiteindelijke resultaten. Bij ons dus geen gladde verkooppraatjes, maar nuchter, eerlijk en onderbouwd advies.

Wij gaan altijd voor de lange termijn samenwerking. Veel klanten zijn al meer dan 6 of 7 jaar bij ons zoals Meesterslijpers, Fitnesskoerier, Clavis Piano’s, Diabetes Centrale, etc.

4

Realistische verwachtingen

Realistische verwachtingen zijn bij ons net zo belangrijk als eerlijk advies. Gouden bergen beloven doen we niet! Dan hebben we namelijk vroeg of laat een vervelend gesprek over tegenvallende resultaten. Ook dat willen we niet.

We schetsen niet alleen realistische verwachtingen maar we boeken ook mooie resultaten zoals je kunt zien in ons portfolio. En met die realistische toekomstperspectieven kun jij de rest van je bedrijfsvoering daar goed op kunt afstemmen.

5

Transparantie

Een ander belangrijk punt is transparantie over de werkzaamheden en resultaten. Alles wat we doen leggen we vast in een gedeeld document, inclusief planning en werkverdeling. Zo gaan we samen, gestructureerd werken aan jouw succes.

Zo heb je een goed beeld van wat we doen en wat we nog van plan zijn. Over werkzaamheden en resultaten rapporteren we regelmatig. Maar je kunt ze ook gewoon 24/7 online volgen in je eigen dashboard. En als je een vraag hebt of meer informatie wenst dan helpen we je daar meteen aan, want als laatste houden we ook van …

6

Korte lijnen

Korte lijnen en direct contact. 

  • Zo kunnen wij snel inspelen op een kans waar we jouw hulp of toestemming bij nodig hebben.
  • En zo kun jij ons meteen om advies of hulp bij vragen als je dat nodig hebt.

Reviews van klanten over onze samenwerking

Reviews zeggen meer dan 1000 woorden… ehhm, nou ja reviews uit de 1e hand dan?
In ieder geval zijn dit gedeelde ervaringen van klanten die al meer dan 6 jaar bij ons zijn.

Rene Djuricek Meesterslijpers
05-10-2021

“SEO is altijd een moeilijk begrip. Er zijn veel zogenaamde experts terwijl niemand weet hoe Google echt werkt. Daarbij is er altijd het gevaar van het verkeerd uitvoeren van SEO en daarvoor gestraft worden door Google“

“Maarten (Pingwin) legt op een duidelijke manier uit wat hij precies doet en zijn werkwijze komt overeen met wat de experts op het gebied van SEO vertellen. We werken nu al meer dan 6 jaar samen met Pingwin en zijn erg tevreden over de resultaten. Omdat SEO een lange termijn strategie is verwachten we dat dit alleen nog maar beter gaat worden.

Ondertussen hebben wij ons abonnement al 3 keer verhoogd. We kijken dan ook uit naar de resultaten over een jaar“

Michel Ooms Diabetes Centrale
22-05-2020

“Wij zijn al meer dan 5 jaar klant bij Pingwin en erg tevreden over de resultaten uit SEO en SEA.

Met name SEO heeft altijd een kleine aanloop nodig maar SEO de organische bezoekersaantallen stijgen elk jaar verder. De afgelopen 12 maanden zijn die zelfs letterlijk verdubbeld. Dat komt omdat we nu op steeds meer grotere zoektermen echt goede top-3 posities hebben.

Elke maand hebben we contact en bespreken we de instructies die ze ons geven om zelf ook bij te dragen en te optimaliseren. Zo hebben wij inmiddels ook al veel over SEO geleerd, erg interessant!”

Joost Bijleveld, Fitnesskoerier.nl
28-02-2020

” Hoi Maarten, We merken zelf ook dat we veel beter gevonden worden, dus dat gaat top. Ik wil in q4 een keer afspreken om samen te zitten en te kijken welke woorden we toe kunnen gaan voegen.

We hebben net een hele dikke voorraadorder moeten plaatsen (dus voor nu even geen extra budget mogelijk door het succes van SEO 😉 en in Q4 is dat allemaal achter de rug en gaan we ruimte krijgen naar verwachting.

Maar we zijn zeer tevreden en dit is echt de eerste keer dat iemand waar maakt wat hij zegt op het vlak van SEO 🙂

Joost Bijleveld | Fitnesskoerier.nl |

Ik wil gewoon meteen aan de slag! Wat moet ik doen?

Heel simpel, neem vandaag nog contact op met ons via 020 895 0314 of door een mail te sturen naar info@pingwin.nl

Maarten Vermeulen
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.