Skip to content

E-Mail Marketing

Een onderschatte maar krachtige tool.

E-mailmarketing is een krachtige tool. Zeker als je het op een goede manier inzet door bijvoorbeeld te werken met met klant profielen op basis van zoekgedrag op je website of eerdere aankopen. Helemaal als we vanuit ons online marketing bureau email koppelen aan andere facetten van internet marketing voor een geïntegreerde aanpak, dan wordt het pas echt leuk!

Golden circle - Why, How, What

Wat is E-mail marketing?

Een krachtige tool, mits goed uitgevoerd!
Email marketing is een onderschatte tool waarmee je verschillende doelen kunt bereiken. Je branding versterken, top of mind blijven bij je doelgroep of directe verkoop genereren.

E-mail marketing uitbesteden?

Wij kennen alle manieren om het resultaat op uw email campagne te maximaliseren. En weten welke valkuilen te vermijden. Om te beginnen werken we alleen met professionele email services zoals MailChimp. Daarmee voorkom je dat het gros van je mails in spamfolders beland.

Maar met MailChimp kun je nog veel meer; gepersonaliseerde e-mails versturen, zien wie de mail heeft geopend en welke tot een conversie leidt, A/B Testen, etc. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij een template voor uw nieuwsbrieven maken die u zelf kunt vullen met content, aanbiedingen of producten.

Maar wij kunnen ook de gehele email-marketing voor u uit handen nemen. U ontvangt dan ook een rapportage van elke campagne en wij optimaliseren de campagnes voor een stijgende conversie. Op deze pagina kom je te weten hoe SEO werkt.

Wij werken o.a. voor

Wil jij ook een email marketing of marketing automation campagne?

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Amsterdam!

Maarten Vermeulen
Back To Top