Webdesign Bureau Amsterdam

Een prachtige website die goed gevonden wordt

Ons webdesign bureau werkt net even anders dan veel andere website bedrijven. Onze website bouwers nemen alle tijd om samen met jou de perfecte invulling te geven aan jouw project. Een website laten maken (of een webshop laten maken) bij Pingwin betekent; geen haastwerk, geen 13 in dozijn, maar liefde en aandacht voor jouw site. En als full service online marketing bureau kunnen we je ook met andere online diensten helpen.

Webdesign bureau Amsterdam

Voorbeelden van ons Webdesign bureau

Bekijk hier enkele voorbeelden van ons webdesign. Sommigen zijn maatwerk, anderen template webdesign. Websites met liefde en aandacht gemaakt voor allerlei soorten klanten en bedrijven. Van ambitieuze éénpitters tot grote MKB-bedrijven met een paar honderd medewerkers.

Screenshots
Webdesign bureau uit Amsterdam met verstand van vindbaarheid

Webdesign bureau uit Amsterdam met verstand van vindbaarheid

Een webdesign bureau met verstand van SEO is cruciaal. Want een mooie website is een goed begin, maar als niemand hem vindt heb je er maar weinig aan. Daar kunnen wij je ook bij helpen. Lees hier meer over SEO.

Webbureau Pingwin is ook een echte SEO-specialist. Bekijk onze SEO-cases om te zien welke klanten wij als vanuit ons kantoor in Amsterdam op de hoogste plek in Google hebben gezet.

Bij het design en de bouw van de website optimaliseren wij meteen op de relevante zoektermen. Daarnaast zorgen wij dat de opgebouwde SEO-waarde van de bestaande website voor 100% wordt overgezet naar de nieuwe site.

Wat kun je van onze webdesigners verwachten?

Wij houden erg van ons vak en van ondernemerschap. Dat maakt dat we betrokken zijn bij jouw onderneming en met liefde werken aan elk project. Zo zorgen we voor het beste resultaat en een fijne samenwerking.

 • Een website die 100% past bij de profilering van jouw merk
 • Een duidelijke site die goed werkt én converteert
 • Een site 100% geoptimaliseerd is voor een goede vindbaarheid
 • Een website die werkt op alle browsers en (mobiele) apparaten
Bekijk portfolio
Wat kun je van onze webdesigners verwachten?
Sietho Idsinga

"Pingwin heeft voor ons een schitterende nieuwe website gemaakt. Wij zijn er heel erg blij mee en krijgen er goede reacties op. In onze branche is design erg belangrijk, de nieuwe website sluit daar goed op aan."

Sietho Idsinga
Kookhuis

Hoe kies je de beste van alle webdesign bureaus?

Webdesign bureaus lijken behoorlijk op elkaar. Voor een buitenstaander is het vaak lastig de beste van al die webdesign agency’s en bureau’s te kiezen. Eigenlijk gaat het ook meer om welk van de bureau’s het beste bij jou past in plaats van welke van de webdesigners de beste is. Hier aantal handige criteria om uit alle webdesign bureaus diegene te kiezen die het beste bij jou past! Een aantal criteria om een freelance webdesigner of website bureau op te beoordelen.

Criteria

 • Het webdesign portfolio, is het mooi én divers zodat ze ook jouw eigen stijl kunnen vormgeven?
 • Reviews en referenties, hebben de webdesignbureaus veel goede reviews én kun je die ook bellen?
 • Ervaring met zoekmachine optimalisatie, als ze je ook goed vindbaar kunnen maken heeft dat natuurlijk voordelen!
 • De bekende klik, denken ze met je mee? Niet alle webdesign bureaus zorgen voor een goede klik
Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten

Reviews zijn een belangrijke factor in de beoordeling van een website bedrijf.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,7 uit 10 op de Feedback company. Op Google My business krijgen wij een 4,8 uit 5 beoordeling. 100% van onze klanten beveelt ons aan. Lees de reviews zelf maar op de Feedback company of op Google Mijn Bedrijf.

Meer reviews over ons webdesign vind je in ons portfolio. Daar hebben de meeste klanten een persoonlijke quote achtergelaten over onze webdesigners en webdevelopers.

Webdesign klant - Ronald de Ligt

"Wij hoorden van 2 andere bedrijven dat zij goede ervaringen hadden met Pingwin. Dus na een goed gesprek hebben wij de opdracht voor de nieuwe site bij hen neergelegd. Met een heel mooi resultaat."

Ronald de Ligt
Procility
Online Marketing bedrijf

Het belang van goed design

Een goed webdesign bureau is belangrijk.

 • 94% baseert de indruk van je bedrijf op het webdesign.
 • 75% beoordeelt je geloofwaardigheid op basis van je website.

Je website is misschien wel je belangrijkste marketing-tool. Als het design van je website niet in orde is kun je daarna meteen starten met een traject van conversie optimalisatie. Want bezoekers die op je website komen wil je natuurlijk graag omzetten tot lead of klant.

Een betaalbaar webdesign bureau

De kosten voor een nieuwe website kunnen behoorlijk verschillen per bureau of webdesigner. Onze webdesigners besteden graag alle tijd, liefde en aandacht die nodig is voor een perfect resultaat.

Wilt u een eenvoudige, informatieve website laten maken op basis van een template? Dat kan bij ons webbureau al vanaf € 1250,-.

Aan het andere uiteinde ontwikkelen we ook grote en gecompliceerde websites met maatwerk technologie.

De Groot featured

Waarom Webdesign agency Pingwin?

 • Alle tijd en aandacht voor jouw ideale website
 • Een duidelijke offerte met alle onderdelen én werkzaamheden
 • Eén vaste prijs, waar we ons altijd aan houden
 • Een SEO-geoptimaliseerde website
 • Die 100% werkt op alle courante browsers en schermen
 • Die 100% werkt op alle soorten (mobiele) devices
 • Een website die je goed zelf bij kunt houden

Webdesign offerte

Wil je weten wat onze webdesigners en bouwers voor je kunnen doen? In een telefoongesprek bespreken en inventariseren we samen jouw project. Vervolgens maken wij een op maat gemaakt voorstel, inclusief offerte. Daarin staat alles duidelijk beschreven, dus geen verrassingen:

 • Wat wel en niet onderdeel is van de offerte
 • Het aantal pagina’s van de site die wij verzorgen
 • Welke functionaliteiten
 • Het stappenplan & tijdspad
 • Alle andere afspraken

Maatwerk VS template website

Zowel template als maatwerk webdesign hebben hun eigen voordelen. Wat het beste voor jouw situatie is stemmen we graag in overleg met je af.

Voordelen template webdesign

 • iconSnel je nieuwe website live
 • iconVooraf een goed beeld van het design/ lay-out
 • iconSnel kiezen uit veel bestaande thema’s
 • iconVoordeliger dan maatwerk

Voordelen maatwerk webdesign

 • iconMaatwerk design & lay-out, 100% in lijn met je huisstijl
 • iconAlle functionaliteiten die je maar wilt
 • iconVaak een snellere laadtijd en beter beveiliging
 • iconEenvoudiger aan te passen

Aan de slag voor je nieuwe website?

Per project stellen we een team samen. Dat team bestaat uit betrokken specialisten die passen bij jouw wensen en behoefte.

Natuurlijk een webdesigner en websitebouwer. Maar misschien ook wel een copywriter, een fotograaf, een customer journey specialist of conversie expert. Hoe dan ook kun je rekenen op de betrokkenheid van onze ervaren experts.

Het stappenplan kan per webdesign-project verschillen.
Maar meestal komen de volgende onderdelen aan bod.

Stappenplan web-development

 1. Inventarisatie wensen & ideeën
 2. Design pagina’s, incl. correctierondes
 3. Aanleveren/ creëren van de content
 4. Programmeren pagina’s & functionaliteiten
 5. Vullen van de website pagina’s
 6. (Inrichten shop; betaling, verzending, etc.)
 7. (Overzetten van producten & klant historie)
 8. Algemene SEO-optimalisatie website
 9. Re-directs, beveiliging
 10. Live-gang en oplevering met workshop

Dit stappenplan voor een nieuwe website zorgt er voor dat je een goed presterende website krijgt die past bij je merk of organisatie.

Hoe kies je het beste Webdesign bureau?

Je website is een van je belangrijkste marketinginstrumenten. Dus een goed webdesign bureau vinden is erg belangrijk. Wist je bijvoorbeeld dat bezoekers in 50 milliseconden (dat is 0,05 seconden) een ​​mening vormen over je website die bepaalt of ze blijven of vertrekken (Bron; Google). Hier geven we je een aantal tips hoe je het webdesign bureau kunt kiezen dat het beste bij jou past.

1

Vindbaar web agency?

Huh? We hadden het toch over webdesign? Dat klopt, maar 93% van de mensen komen niet eens verder dan de 1e pagina met zoekresultaten. Dus is het belangrijk om te zoeken naar een webdesign bureau dat jouw site ook goed vindbaar kan maken. Kijk daarom om te beginnen eens wie er op de eerste pagina in Google staat op de zoekterm, Webdesigner Amsterdam bijvoorbeeld. Zij kunnen jou vast ook goed helpen met SEO.

2

Eigen website & webdesign portfolio

De eigen site van een webdesign bureau zegt veel over het bedrijf. Ziet hij er verzorgd uit? Werkt hij goed, is de site duidelijk? Als dit in orde is en bevalt, bekijk dan het webdesign portfolio. Hebben ze een divers portfolio, of lijkt het allemaal op elkaar? Want in dat laatste geval gebruiken ze misschien telkens hetzelfde template en is het de vraag of dat wel bij jou past.

3

Klik met het webbureau?

Een website laten maken kan een intensief proces zijn en dan is het fijn als je een goede klik hebt met de mensen van het Web agency. Verder is het goed als de programmeurs van het bureau niet in dezelfde code taal spreken als zij gebruiken voor je website. Het is prettig als het bedrijf goed met je meedenkt en ze goed kunnen uitleggen wat de verschillende opties en mogelijkheden zijn.

4

Webdesign voorstel op maat

Met een uitgebreid voorstel weet je precies wat je mag verwachten van een Webdesign agency. Denk daarbij aan zaken als; hoeveel verschillende pagina’s zitten er in het voorstel en hoeveel correctierondes in het design? Wat kosten de verschillende onderdelen en is het een vaste prijs of niet?

5

Referenties van het webbureau

Ook al ziet alles er goed uit; de eigen website, het voorstel, je komt er pas echt achter hoe het werken is met een webdesign bureau als je naar hun referenties vraagt. Die kunnen je precies vertellen hun zij de samenwerking met het webbureau hebben ervaren, en waar je eventueel moet letten.

6

Altijd tijd en aandacht voor jou?

Als een website bureau in de verkennende fase al weinig tijd en betrokkenheid toont, dan zal dat tijdens het realiseren van de website niet veel beter zijn. Als klant van een bureau wil je alle aandacht voor jouw project en geen 13 in dozijn website. Dus beoordeel of ze bij het bureau voldoende met je meedenken in jouw project.

7

Tijdspad en CMS van het webdesign bureau

Vraag het webdesign bureau de realisatietermijn van de website. En wat eventueel de afspraak is als de deadline niet gehaald wordt. Verder is het goed om naar het CMS te vragen, dus waar het bureau je site in gaat bouwen. Kies in ieder geval nooit voor het eigen CMS van een agency, omdat je dan (met deze website) voor altijd aan hen vast zit.

8

Meer dan alleen webdesign en SEO?

Het voordeel van een Full Service Online Marketing bureau boven een webbureau is dat je ook voor andere zaken bij hen terecht kunt. Voorbeelden die je als organisatie verder kunnen helpen zijn; Zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie en bijvoorbeeld Google Ads.

9

Benader verschillende webdesign bureaus

Benader verschillende webdesign bureaus om al deze factoren af te wegen. Zo kun je een goede vergelijking maken tussen de verschillende agencies en alle aspecten waar je een bureau op wilt beoordelen.

10

Niet het goedkoopste webdesign bureau!

Op het terrein van een webdesign is goedkoop vaak duurkoop. Wil je een website die met liefde en aandacht is gemaakt en die goed werkt op alle devices dan kost dat tijd en expertise. De investering in een goede website verdien je dubbel en dwars terug met je bedrijf. Dus kies vooral niet de goedkoopste aanbieder.

Veelgestelde vragen over Webdesign bureau

Wat doen jullie als Webdesign bureau voor mij?
 

In overleg met jou zorgen wij voor het design, de bouw en de seo-optimalisatie van jouw nieuwe site. We zorgen dat hij aansluit op jouw wensen, jouw merk en doelgroep. De opgebouwde SEO/ vindbaarheid redirecten we (zetten we voor 100% over) van de oude naar de nieuwe site en zetten hem live. Tot slot leggen we je uit hoe de nieuwe site zelf kunt bijhouden.

Het beste webdesign bureau vind je meestal door online te zoeken. Een webdesignbureau dat zelf goed vindbaar is zal ook jouw nieuwe site goed vindbaar kunnen maken. Verder kun je natuurlijk ook collega bedrijven of ondernemers vragen of zij een goed webdesign bureau kunnen aanraden.

Het beste webdesign bureau kies je door te letten op de volgende aspecten;

 • Hun webdesign portfolio; is het divers en mooi?
 • Hebben de referenties die je kunt benaderen?
 • Hebben ze alle tijd en aandacht voor jouw vragen?
 • Is er een klik met de mensen van het bureau?
 • Passen de tarieven bij jouwe budget?

De kosten van een nieuwe website zijn afhankelijk van jouw wensen. Dat kan vanaf circa € 1500,- voor een basic website. Voor gecompliceerde maatwerk portals met koppelingen met externe software etc. zijn de kosten natuurlijk een stuk hoger. Template websites zijn sneller gebouwd en daardoor goedkoper. Belangrijk is dat je bij de keuze voor een template onthoudt dat niet alles mogelijk is. Veelal geldt What you see is what you get.  Templates bieden minder mogelijkheden voor maatwerk.

 

Wil jij ook een goede en converterende website?

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Amsterdam!

Webdesigner Tonny Vermeulen
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.