Webdesign

Zorg voor een overtuigende eerste indruk bij je bezoeker

Webdesign kan een groot verschil maken in het succes van je onderneming. Je website is vaak het eerste contact van een potentiële klant met jouw organisatie. Onze webdesigners helpen je graag bij het maken van een verpletterende eerste indruk.

Met een goed webdesign zorgen we niet alleen voor een professionele uitstraling. Maar we realiseren ook een goede vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. En bij het ontwerpen van je site kijken we ook naar de conversie van bezoeker tot klant.

Webdesign

Wat is webdesign?

Webdesign is het creëren van aantrekkelijke en functionele websites. Het omvat het ontwerpen van de lay-out, het bepalen van kleuren, typografie en visuele elementen van een site. 

Daarbij combineren we esthetiek met gebruiksvriendelijkheid. We proberen een  boeiende online ervaring te bieden die de doelen van de website ondersteunt, zoals informatieverschaffing of verkoop.

Waarom is het belangrijk voor mijn website?

Deze twee statistieken geven het belang aan van goed webdesign.

  1. In 50 milliseconden (dat is 0,05 seconden!) vormen gebruikers een ​​mening over je website die bepaalt of ze blijven of vertrekken (Bron; Google)
  2. 75% van de consumenten bepaalt de geloofwaardigheid van je bedrijf op basis van het website-ontwerp van het bedrijf (Bron; Stanford)
Wat kost het ontwerpen en bouwen van een website?

Wat kost het ontwerpen en bouwen van een website?

De kosten voor design en bouw van een nieuwe website zijn afhankelijk van je wensen. Maar we kunnen best een aardige indicatie geven. Een eenvoudige maar verzorgde en professionele website kan bij ons vanaf € 2.500,-.

Daarmee zijn we vast niet de goedkoopste. Maar we bouwen onze websites wel met liefde en aandacht. Zoals we hem zouden maken voor onszelf. Pixelperfect, goed werkend en geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid en conversie.

Wat moet ik aanleveren voor het webdesignproces?

In principe hoef je zelf alleen de content aan te leveren. Maar ook daar kunnen we je bij helpen met onze professionele tekstschrijvers. Verder kijken we natuurlijk goed naar je huidige logo en huisstijl. Zodat alles netjes op elkaar afgestemd wordt en er professioneel en overtuigend uit ziet.

Hoe lang duurt het om een site te laten ontwerpen en ontwikkelen?

Dat hangt het af van hoe groot en complex de website is. Maar voor een eenvoudige en niet al te ingewikkelde website moet je rekening houden met een doorlooptijd van ongeveer 2 maanden.

Bel voor een vrijblijvend gesprek over jouw nieuwe website

We horen graag wat je ideeën zijn en helpen je met het tot stand brengen van een goed concept!

 

Shariza Abdoelhak

Welke technologieën gebruiken jullie?

Wij werken eigenlijk alleen met WordPress. Maar dat is meteen ook het meest gebruikte en beste platform om een website op te bouwen. Daarbij werkt het lekker snel, is het goed voor je SEO en kan nagenoeg elke websitebouwer er mee werken.

Bieden jullie ook onderhoud voor websites?

We hebben een hosting- en update service voor € 35,- per maand. Daarbij hoef je nergens meer naar om te kijken en zorgen wij dat alles netjes up-to-date blijft en dat er dagelijks backups gemaakt worden.

Is SEO inbegrepen in het webdesign proces?

Jazeker, bij ons webdesign houden we absoluut rekening met de ideale basis voor een goede vindbaarheid. Uiteraard is SEO een continu proces van optimalisatie, maar ook daar kunnen we je goed bij helpen.

Welke diensten leveren jullie naast webdesign?

Pingwin is een full service online marketing bureau dus je kunt voor de meest gangbare diensten bij ons terecht. Daarbij is het goed om te weten dat we met 15 jaar ervaring en bewezen resultaten een echte SEO-specialist zijn.

Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.