Design Logo & Huisstijl

De perfecte basis voor je merk

Je logo en huisstijl zijn belangrijke en misschien wel meest fundamentele startpunten van je merk en marketing. Aan de hand van jouw merk identiteit en doelgroep maken wij jouw logo en huisstijl zodat die daar goed op aansluit. Daarnaast kunnen we je als online marketing bureau goed helpen met het vervolg zoals webdesign of je vindbaarheid in Google.

Design Logo & Huisstijl
Design-team op maat

Design-team op maat

Bij Pingwin kunnen we uw merk, product of bedrijf stevig in de markt zetten met een team van verschillende marketing experts, artdirectors en designers.

Doordat wij veel met diverse specialisten op gebied van marketing, reclame en design samenwerken kunt u profiteren van een op maat gesneden team dat past bij uw budget.

Uitgangspunt voor logo en huisstijl

Voor een logo en huisstijl die naadloos aansluiten op jouw merk is het belangrijk om te weten waar je als merk voor staat. Wie wil je bereiken en met welke propositie.

Als je doelgroep, propositie of positionering nog niet helemaal duidelijk zijn is het goed om eerst de volgende stap te nemen. Namelijk een Why how What analyse o.b.v. The Golden Circle van Simon Sinek.

Wat kost een logo ontwikkelen?

Als je gewoon een betaalbaar en mooi logo nodig hebt dan kunnen wij je helpen vanaf € 500,-. Daarvoor krijg je 2 of 3 schets voorstellen en wordt 1 daarvan uitgewerkt tot een definitief logo, inclusief correctierondes.

Aan het andere uiteinde zit de logo-ontwikkeling die een stuk verder en dieper gaat dan, “gewoon een mooi logo”. Daarbij komen belangrijke vragen aan de orde zoals; waar sta je voor als merk, wie is je doelgroep en wat is je propositie?

Om die zaken te verwerken in een logo dat helemaal aansluit bij het DNA van uw merk komt iets meer kijken. Afhankelijk van je wensen hangt daar ook een ander prijskaartje aan. Maar daar krijg je ook een ander ontwikkeltraject, vormgever en uiteindelijk logo voor.

Wat kost een logo ontwikkelen?

Wil jij ook een mooi logo en ijzersterke huisstijl?

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Amsterdam!

Webdesigner Tonny Vermeulen
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.