skip to Main Content
SEO bureau

SEO-uitbesteden

Je SEO uitbesteden bij ons SEO bureau is kiezen voor zekerheid. En voor 15 jaar ervaring, een nauwe samenwerking en transparantie. Als SEO specialist houden wij niet van short cuts of duistere praktijken. Wil je je SEO uitbesteden of alleen je linkbuilding uitbesteden? Wij hebben veel klanten aantoonbaar op de allerhoogste posities in Google gekregen.

SEO bureau

SEO uitbesteden zorgt voor de beste resultaten

Bekijk onderstaande cases van klanten. Velen zijn al 5-8 jaar tevreden klant en dienen graag als referentie.

the body clinic-logo
 • Nummer 1 posities op alles rondom Botox & Fillers
 • Meer dan 37.000 bezoekers per maand naar de site
meesterslijpers-logo
 • Van 0 naar 42 zoektermen in de top-10
 • Dit jaar 62% stijging in organische bezoekers

Waarom SEO uitbesteden?

Ondernemers worstelen vaak met deze vraag. Maar SEO uitbesteden heeft veel voordelen. En je kunt nog steeds veel zelf doen.

Zo voeren wij de regie over de SEO. Maar we begeleiden klanten ook uitvoerig bij hun eigen SEO werkzaamheden. Projecten waarbij we op die manier goed samenwerken leveren altijd het beste resultaat op. Daarbij leren klanten op die manier veel zelf over SEO.

Reviews van onze klanten

Klanten die hun SEO bij ons uitbesteden zijn blij met de resultaten. Ze geven ons een gemiddelde waardering van 9,7 op de Feedback Company. Ook op Google My business krijgen we een mooie waardering van 4,8 uit 5 sterren.

Laat het ons weten als je van een van hen een persoonlijke referentie wilt.

12 redenen om SEO uit te besteden

Hierna volgen 12 redenen waarom je vaak veel hoger in Google komt door je SEO uit te besteden.

Webdesign met verstand van SEO

1) SEO uitbesteden bespaart je heel veel tijd

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een arbeidsintensieve aangelegenheid. Op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kost tijd. Als ondernemer ben je vaak al druk zat met de dagelijkse gang van zaken. Daardoor krijgt SEO vaak te weinig tijd en aandacht. Terwijl het cruciaal is voor het succes van je onderneming.

2) In één keer alle kennis & expertise in huis

SEO is een gespecialiseerd vak en verandert continu. Door SEO uit te besteden heb je al deze expertise en ervaring van je SEO-partner. Bovendien ben je automatisch op de hoogte van de laatste tips en tricks. En als je eens SEO-advies nodig hebt kun je altijd een expert raadplegen.

3) Uitbesteden leert je veel over SEO

We werken nauw samen met je aan jouw SEO. Daardoor leer je zelf veel over SEO en kun je steeds meer zelf uitvoeren. Als je dat tenminste wilt. Daarbij begeleiden wij je met de juiste instructies en controleren en corrigeren wij de uitgevoerde werkzaamheden indien nodig.

4) SEO uitbesteden; meer en sneller resultaat

Door SEO bij ons uit te besteden bereik je sneller, betere resultaten. Dat komt doordat je met ons 15 jaar ervaring en expertise op gebied van SEO kunt inzetten. Dit kun je zelf nu eenmaal niet zo eenvoudig in huis halen.

5) Geen kans op fouten of een Google penalty

Google heeft veel SEO richtlijnen waar je je maar beter aan kunt houden. Als je zonder kennis je eigen SEO gaat doen kun je soms meer kwaad dan goed doen. Deze fouten in je website of bij je linkbuilding kunnen je vindbaarheid erg schaden. Met alle negatieve gevolgen.

6) Gebruik onze geavanceerde SEO-tools

Via ons kun je direct of indirect gebruik maken van de geavanceerde en vaak dure SEO-tools en software die wij gebruiken. Met deze tools kun je slimme analyses maken van het linkprofiel, de content op je site en tal van technische aspecten van de site. Of een online concurrentie analyses maken.

7) Wij kennen alle slimme tips en tricks

Onze SEO experts kennen alle laatste ontwikkelingen op gebied van SEO. En we kennen alle slimme SEO-tips & tricks die jouw ranking verhogen. Zo hebben we al veel websites in concurrerende branches op de allerhoogste posities gekregen, en gehouden.

8) SEO uitbesteden zorgt voor continuïteit

Wij hebben specialisten op alle deelgebieden van SEO in huis; linkbuilders, technische SEO-specialisten, zoekwoord-experts, etc. Daardoor kunnen we snel antwoord bieden op (soms) gecompliceerde vraagstukken. Ook als er intern bij jullie even weinig tijd is voor SEO.

9) Uitbesteden is efficiënter

Een SEO-expert met veel ervaring en expertise kan sneller en efficiënter werken. En voor betere resultaten zorgen dan een interne (online) marketing medewerker. Als je bedenkt dat uren van je eigen personeel ook geld kosten is het duidelijk dat een externe specialist een betere keuze is.

10) SEO integreren in andere online marketing

SEO hangt nauw samen met andere vormen van online marketing. Zoals Conversie Optimalisatie, Google Ads, Webdesign, etc. Als Full Service Online Marketing bureau zorgen we voor een geïntegreerde aanpak voor een nog beter resultaat.

11) Externe SEO-partij is flexibel in te zetten

Als je SEO uitbesteed kun je die eenvoudig opschalen (als het succesvol is) of stoppen (als het geen succes is). Als je intern iemand hebt aangesteld of aangenomen om de SEO te doen, kom je daar niet zomaar van af.

12) Eenvoudiger uitbreiden naar het buitenland

Met ons kun je ook heel goed uitbreiden naar het buitenland. Daarvoor is echter nog meer specialistische kennis noodzakelijk. Daarnaast moet je samenwerken met lokale linkbuilders. Zelf zet je dat niet zo maar even op.

Wat kost SEO uitbesteden bij ons?

Alle SEO die je bij ons uitbesteed is maatwerk en van een aantal factoren afhankelijk. Maar voor de meeste situaties en budgetten hebben wij een sterk en passend SEO pakket.

Doordat we al meer dan 8 jaar een eigen team van 20 SEO specialisten op Bali, Indonesië hebben kunnen we ook veel bereiken voor een gegeven budget.

Brons
€ 250,-p.m.

Zoektermen analyse
4 uur linkbuilding p.m.
Keyword tracking, 4 st.
Website Techniek consult
Content consult
Online realtime reports
Mail/Phone assistance

Opstartkosten € 500,- eenmalig

Zilver
€ 595,-p.m.

Zoektermen analyse
12 uur linkbuilding p.m.
Keyword tracking, 15 st
Website Techniek consult
Content consult
Custom online portal
Mail/Phone assistance
Maandelijkse rapportages
Backlink analyse

Looptijd 6 maanden
Eenmalige opstart € 995,-

Goud
€ 895,-p.m.

Zoekwoord analyse
32 uur linkbuilding p.m.
Keyword tracking, 30 st.
Website Techniek consult
Content consult
Custom online portal
Mail/Phone assistance
Maandelijkse rapportages
Backlink analyse
Flow / conversie optimalisatie

Looptijd 12 maanden
Eenmalige opstart € 1250,-

Platinum
Vanaf € 2500,-p.m.

Zoekwoord analyse
Nader te bepalen linkbuilding
Keyword tracking, 100 st.
Website Techniek consult
Content consult
Custom online portal
Mail/Phone assistance
Online realtime reports
Backlink analyse
Flow / conversie optimalisatie
Onnatuurlijk link detectie
Linkbuilding strategie implementatie
Analytics Dashboards
Big data linkprofiel analyse
Anchortekst distributie
Security 24/7
Uptime monitoring

Looptijd 12 maanden
Eenmalige opstart € 2500,-

Veelgestelde vragen (FAQ's) SEO uitbesteden

Waarom SEO uitbesteden?

SEO uitbesteden biedt veel voordelen, dit zijn de belangrijkste;

 1. Je hoeft zelf geen SEO specialist te worden
 2. Je kunt meteen beginnen met ervaren SEO specialisten
 3. Je kunt nog steeds zelf veel doen, onder supervisie van experts
 4. Je bereikt sneller je doelen m.b.t. je vindbaarheid
 5. Je kunt gebruik maken van de beste SEO tools

Wat kost SEO uitbesteden?

De kosten van SEO uitbesteden hangen af van verschillende factoren. Heel kort gezegd, voor € 750-1.000,- per maand moet je in een branche met een gemiddelde online concurrentie een heel mooi resultaat kunnen boeken in 12 maanden. Zelfs als je ver buiten de top 10 staat zetten wij je daarmee op meerdere zoekwoorden op de eerste pagina.

Het genuanceerde antwoord luidt als volgt;

 • De online concurrentie in de branche; Poker is “ietsje” pittiger dan schoonheidsspecialist Haarlem.
 • Je ambitie; Als je voldoende extra bezoekers en omzet realiseert met een aantal top-10 posities is dat natuurlijk prima. Maar als je de branche wilt domineren en op alle belangrijke zoekwoorden in de top-3 wilt staan dan vraagt dat een andere inspanning en budget
 • Je uitgangspositie; Als je van pagina 20 naar de eerste pagina moet komen , of in de top3 dan kost dat uiteraard meer dan wanneer je op de rand van de top10 staat en je graag in de top5 wilt komen.
 • Het land waar je goed gevonden wilt worden; Duitsland is bijvoorbeeld 2 tot 3 keer zo duur als Nederland, omdat het ook een veel groter and is, waardoor je die investering ook weer in veelvoud terug verdient.
 • Het aantal zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. 10 woorden zijn niet 10 keer zo duur als één woord. Maar veel woorden kosten uiteraard wel meer dan slechts 2 of 4 zoekwoorden.

Wat levert SEO uitbesteden op?

Het eenvoudige antwoord op die vraag is; Als je een goed SEO bureau hebt dan verdien je de investering in SEO, na verloop van tijd, altijd en in veelvoud, terug.

Het genuanceerde antwoord luidt;

 • 87% van de aankopen start met een online search
 • 91% van de mensen komen niet verder dan de 1e pagina in Google
 • Dus als je op relevante zoekwoorden goed in de top10 staat moet je in principe voldoende bezoekers krijgen, en dus voldoende klanten/omzet kunnen realiseren,…. MITS….
 • Je propositie goed is, want als het internet bol staat van negatieve reviews over jouw bedrijf of je 30% duurder bent dan de rest … Kun je nog zoveel bezoekers krijgen maar ga je de investering niet terug verdienen.

Waar/ Bij wie kun je het beste je SEO uitbesteden?

 1. Zoek je de beste plek om je SEO uit te besteden? Zoek dan online naar een bureau dat zelf goed vindbaar is… als zij zichzelf goed vindbaar kunnen maken kunnen ze jou ook vast goed helpen.
 2. Een 2e aspect is; hebben ze goede cases met bewezen SEO-resultaten
 3. Verder is het altijd goed om te vragen naar referenties die je kunt bellen, dan hoor je namelijk echt de nuances van de samenwerking
 4. Tot slot geldt altijd; hebben ze voldoende tijd en aandacht voor je in de aanloop naar een samenwerking en heb je een klik met de mensen!
Back To Top