skip to Main Content
Webdesign bureau Amsterdam

Freelance webdesigner

Freelance of niet, wij maken het mooi.

Waarom een Freelance webdesigner? Een Webdesign bureau kan je vaak veel meer bieden. Je website laten maken door een freelancer kan interessant lijken.

Maar een freelance webdesigner kan niet voor dezelfde continuïteit zorgen als een bureau. En een freelance websitebouwer is meestal ook niet zo gespecialiseerd in een goede vindbaarheid.

Webdesign bureau Amsterdam
Webdesign met verstand van SEO

Freelance webdesigners?
Wij werken er ook mee!

Bij ons profiteer je van de kracht van een Freelance webdesigner en de continuïteit van een Full Service Online Marketingbureau.

Daarmee kun je desgewenst over alle specialisme beschikken die je maar wenst. Wij schakelen de website bouwer die het beste bij je past voor je in, of die nou bij ons in dienst is of Freelance voor ons werkt. En dat geldt ook voor een webshop laten maken.

Zo maken we de beste match voor jouw project.

Een divers portfolio

Bekijk ons webdesign portfolio om inspiratie op te doen en je te overtuigen.
Freelance of niet, wij zorgen voor een mooi en goed werkend resultaat.

Verstand van vindbaarheid!

Een Freelance webdesigner heeft meestal niet dezelfde expertise op gebied van SEO als een echte SEO specialist of een Full Service Online Marketing bureau.

Je kunt nu eenmaal niet alles tot in perfectie.

Onze webdesigners, freelance of niet, werken nauw samen met echte SEO Experts. Zo zorgen we dat jouw website vanaf de basis meteen goed geoptimaliseerd wordt.

Webdesign services

Freelance webdesigner of niet, wel mooie reviews

Onze klanten zijn tevreden, of ze nou door een van onze Freelance webdesigners geholpen worden. Of door een van onze vaste webdesigners.

Klanten geven ons een gemiddelde waardering van 9,7 op The Feedback Company en een 4,8 uit 5 in de Google reviews. Hier kun je zelf onze reviews lezen op de Feedback company of op Google Mijn Bedrijf.

Hoe dat komt? We houden van ons werk en maken graag mooie dingen. We zijn misschien niet de allergoedkoopste maar het is wel topkwaliteit.

Freelance met een geïntegreerde aanpak 😉

Bij ons kun je profiteren van een flexibele of Freelance aanpak. Maar tegelijkertijd rekenen op een geïntegreerde aanpak.

Wil je meer dan alleen Freelance webdesign? We kunnen je ook helpen met Conversie optimalisatie of Google Ads (SEA). Wij stemmen alles op elkaar af en zorgen van een geïntegreerde aanpak.

Webdesign services

Een meertalige WordPress website met custom design. Helemaal SEO geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in 3 landen.

1250%

Meer bezoekers

TK vastgoed logo

Maatwerk-webdesign binnen een multi-functioneel template. Zo zijn wijzigingen gemakkelijk door te voeren.

73%

Meer conversie

FAQ's Freelance Webdesigner

1) Liever een Freelance webdesigner of een Webdesign bureau?

Wij zijn van mening dat een webdesign bureau de voorkeur heeft boven een freelance webdesigner. Een freelance webdesigner kan namelijk niet over dezelfde beschikbaarheid en dezelfde kennis en ervaring beschikken als een bureau.

 • Wat doe je als je Freelance webdesigner op vakantie of ziek is en je een accuut probleem hebt met je site?
 • En is je Freelance Webdesigner ook zo gespecialiseerd in SEO en Conversie als een webdesign bureau?

Meestal niet. Dus wil je betrouwbaarheid, brede kennis en ondersteuning en toch persoonlijke aandacht? Neem dan contact met ons op.

2) Wat kost een Freelance webdesigner?

Dat is zoals met veel “wat kost-vragen” afhankelijk van je wensen. Eenvoudig geredeneerd; hoe groter en ingewikkelder je website des te meer uren het zal kosten om hem te ontwikkelen.

Een eenvoudige, goed werkende, informatieve website die goed past bij jouw merk en doelgroep kan bij ons vanaf € 1500,- Maar webshops en websites met maatwerk koppelingen etc. kosten al snel € 5.000,- Als je dit niet meteen kunt betalen kun je je website natuurlijk ook gefaseerd opzetten. Bijvoorbeeld door hem stap voor stap uit te breiden met content en nieuwe functionaliteiten.

3) Waar let je op bij het kiezen van een Freelance Webdesigner

Een van de belangrijkste dingen waar je op zou moeten letten is de klik en hoeveelheid tijd die een webdesigner heeft voor jou. Hoe meer een (freelance) webdesigner de tijd neemt om zich te verdiepen in jouw project hoe meer betrokken hij is en hoe beter het resultaat past bij jouw wensen en ideeën.

Verder zijn de volgende zaken belangrijk;

 • Heeft de webdesigner een breed en mooi portfolio?
 • Wordt de site gebouwd in een gangbaar CMS
 • Kun je zelf aanpassingen doen aan de website?
 • Wordt je zelf eigenaar van het design en de code?
 • Is er één vaste prijs voor het hele project?
 • Heeft de Freelance webdesigner referenties die je kunt bellen?

4) Welke afspraken maak je met een webdesigner

Wij maken voor elk project een uitgebreide projectbeschrijving met daarin;

 • alles wat er wel en niet in zit
 • hoe de site zal zijn qua design en v.w.b. functionaliteiten
 • hoe wij werken en wat je van ons mag verwachten en natuurlijk
 • één totaalprijs waar we niet van af zullen wijken

Zo weet je vooraf exact waar je aan toe bent en zijn er halverwege geen nare verrassingen.

Back To Top