Skip to content
Portfolio

Pizza Project

Met heel veel liefde voor mooie producten zijn Bas en Idske in 2020 het Pizza Project gestart. Begonnen met een eigen houtoven en foodtruck, hebben ze ondertussen twee goedlopende restaurants in Amsterdam.
Wat hebben we gedaan?

De prachtige huisstijl is ontwikkelt door saswerk.nl die ook verantwoordelijk is voor het design van de restaurants, drukwerk en geweldige pizzadozen.

Wegens de Coronamaatregelen was het voor hen niet mogelijk om hun foodtruck in te zetten. Daarom hebben zij de Pizza Project @ Home box ontwikkeld. Een heel goed (en lekker!) concept waarbij je een box kunt bestellen via de website met ready-to-go ingrediënten waarmee je zelf thuis 2 overheerlijke Napolitaanse pizza’s maakt.

Omdat het in dit geval om een kleine webshop gaat, is er in de eerste instantie voor gekozen om deze met de plugin Gravity Forms te realiseren. Lightweight en makkelijk! Via de gratis een Mollie koppeling kan de klant via Ideal en creditcard betalen.

Toen de online verkoop begon te groeien koos Pizza Project ervoor om over te gaan naar een WooCommerce webshop met alle marketingvoordelen die daarbij horen.

Inmiddels is Corona helemaal voorbij en richten zijn zich 100% op het runnen van de twee Pizza Project restaurants.

Naar de website
Het project
Opdrachtgever
Pizza Project
Jaar
2022
Platform
Wordpress
Dienst(en):

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen
Back To Top