skip to Main Content
Over het project

Met heel veel liefde voor mooie producten zijn Bas en Idske in 2020 het Pizza Project gestart. Met een eigen houtoven en foodtruck zijn ze in te huren voor zowel zakelijke als prive catering. De prachtige huisstijl is ontwikkelt door saswerk.nl.

Wegens de Coronamaatregelen was het voor hen niet mogelijk om hun foodtruck in te zetten. Daarom hebben zij de Pizza Project @ Home box ontwikkeld. Een heel goed (en lekker!) concept waarbij je een box kunt bestellen via de website met ready-to-go ingrediënten waarmee je zelf thuis 2 overheerlijke Napolitaanse pizza’s maakt.

Omdat het in dit geval om een kleine webshop gaat, is ervoor gekozen om deze met de plugin Gravity Forms te realiseren. Lightweight en makkelijk! Via de gratis een Mollie koppeling kan de klant via Ideal en creditcard betalen.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign
Webshop via Gravity Forms

Platform

Wordpress (custom design binnen bestaand template)

Website pizzaproject

Stap 1: Design

Aan de hand van een duidelijk huisstijl handboek was het voor ons redelijk makkelijk om tot een design te komen. Om kosten te drukken was het daarom mogelijk om meteen in de WordPress omgeving een design te bedenken en uit te werken.

Stap 2: De bouw

Toen de lijnen van het design waren bedacht hebben we de site verder uitgewerkt en redelijk snel kunnen afronden. Door deze manier van werken heeft de klant een geheel uniek design goed aansluitend bij de huisstijl.

Er is een koppeling  gemaakt met Instagram en Whatsapp.

Stap 3: Webshop

Gravity Forms (GF) is zeker geen vervanging voor een volledige winkelwagenfunctionaliteit. Maar wanneer je maar een handvol producten wilt verkopen, dan is Gravity Forms een topper. Voor Pizza Project hebben wij GF ingezet voor een zestal producten en gekoppeld aan de Payment Service Provider Mollie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-Expert & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top