Linkbuilding Bureau

Jouw eigen linkbuilding specialist.

Met een duurzame en verfijnde linkbuilding strategie zorgen wij als bureau voor een sterke stijging in de rankings in Google. Linkbuilding is, naast de techniek en de content van je website, nog steeds een van de belangrijkste ranking factoren. Met 15 jaar ervaring hebben wij ons als een echte linkbuilding specialist ontwikkeld. Met een netwerk van meer dan 2500 relevante websites voor link-mogelijkheden. Geen duistere praktijken wel de laatste technieken en beste linkbuilding strategieën. Als full service online marketing bureau zorgen we voor een geïntegreerde aanpak.

Resultaten van onze linkbuilding specialisten

Als linkbuilding bureau laten wij ons graag beoordelen op de behaalde resultaten.

KlantZoekwoordPlek in Google.nlKlant
The Body ClinicBotoxNr 1 uit 43.500.000 resultaten8 jaar
Meesterslijpersgietijzeren panNr 1 uit 271.000 resultaten7 jaar
Fitness KoeriersFitnessartikelenNr 1 uit 588.000 resultaten6 jaar
Diabetes CentraleGlucose meterNr 1 uit 30.500.000 resultaten6 jaar
Academie Coaching & CounsellingCoach opleidingNr 1 uit 12.300.000 resultaten4 jaar

Wat is linkbuilding dan?

Linkbuilding is het genereren van verwijzingen van de ene website naar de doelsite om meer autoriteit en daarmee een hoger ranking op specifieke zoekwoorden te bereiken. Hoe meer van dit soort verwijzingen, van gerelateerde en unieke websites met autoriteit, hoe beter dat is voor je vindbaarheid in Google. Een goede invulling van een linkbuilding campagne kun je het beste overlaten aan een ervaren linkbuilding specialist.

Wat is een Backlink?

Veel mensen hebben geen idee waar het over gaat als we het over backlinks en linkbuilding hebben. Dat is natuurlijk niet raar als je geen linkbuilding expert bent. Daarbij leggen we graag uit hoe SEO en het leggen van backlinks werkt. Dus laten we eerst eens beginnen met een definitie van een backlink. Een Backlink (ook wel inkomende link genoemd) is een verwijzing door middel van een hyperlink van de ene website naar een andere site. Als je klikt op die link ga je automatisch naar de andere webpagina waar de link naar verwijst.

Wat is een Backlink?

"Ik heb het heel lang voor me uitgeschoven die SEO. Want je moet maar zien wat je ervoor terug krijgt. Er lopen zoveel van die online marketing cowboys rond. Maar met Pingwin zien we heel snel en heel duidelijk resultaat. En dat hebben ze in slechts 6 maanden en met een zeer bescheiden budget gedaan. De communicatie is ook goed en duidelijk. We werken echt samen aan de site en de vindbaarheid."

Rien de Wolf
Rien de Wolf

De betekenis van linkbuilding voor je bedrijf

De impact en betekenis van linkbuilding voor je bedrijf kan enorm zijn. Linkbuilding is een van de belangrijkste ranking factoren.  En aangezien meer dan 90% van de aankopen begint met een online zoekopdracht kan een goede linkbuilding campagne het verschil betekenen tussen een succesvol en groeiend bedrijf of een marginaal bestaan.

Een linkbuilding specialist, of liever zelf doen?

Linkbuilding is naar ons idee echt iets dat je liever bij een linkbuilding specialist onderbrengt. Zelf je linkbuilding doen brengt het risico met zich mee dat Google het niet, of nog erger negatief waardeert. Onze linkbuilding specialisten weten precies hoe je op een natuurlijke manier linkbuilding uitvoert. Dat betekent, de juiste verhoudingen in soorten en maten links. De juiste spreiding in tijd, in homepage links en deeplinks, etc.

Wat doen we als gespecialiseerd linkbuilding bureau uit Amsterdam

Wat doen we als gespecialiseerd linkbuilding bureau uit Amsterdam

Eerlijk gezegd is een specialistisch linkbuilding bureau niet eens de beste oplossing voor je SEO. Een goede SEO strategie bestaat namelijk uit meer dan linkbuilding alleen. De content en de techniek van je site zijn namelijk minstens zo belangrijk. Als gespecialiseerd linkbuilding bureau zorgen we dus het liefste meteen voor een complete 360 graden SEO optimalisatie.

Wat zit er in ons linkbuilding pakket?

Ons linkbuilding pakket is een 360 graden invulling van je SEO optimalisatie. We voeren de regie over je linkbuilding én aanvullende SEO want alleen met zo’n volledig pakket kunnen we mooie resultaten in de rankings afdwingen. We kijken welke links er nodig zijn maar ook welke belangrijke SEO issues er in de site zitten. Die lossen we uiteraard op zodat het effect van de linkbuilding volledig tot zijn recht komt. Kortom; een linkbuilding pakket bij Pingwin is eigenlijk een volledig SEO pakket.

SEO linkbuilding in combinatie met content en techniek

Wij combineren onze linkbuilding eigenlijk altijd met adviezen op gebied van techniek en content. Dat zijn namelijk de 3 pijlers van een goede SEO strategie en zou elke SEO specialist zich op moeten focussen. Als de techniek en de content namelijk ook in orde zijn weet je zeker dat de linkbuilding strategie het maximale effect heeft. Daarom is onze SEO en linkbuilding altijd maatwerk.

Backlinks checken met de beste tools

Je backlinks checken is een vast onderdeel van een goede linkbuilding campagne. Zo komen we er achter of je linkprofiel de juiste verhoudingen en soorten links heeft. En we checken bijvoorbeeld of je geen toxic links hebt. Om je linkprofiel tot in de puntjes te controleren en monitoren werken we met de beste backlinktools zoals AHREFs of SEMRush nodig. Daarnaast checken we met die twee tools welke mooie links je concurrentie heeft verworven en proberen we die ook te krijgen.

Backlinks checken met de beste tools

Internationale linkbuilding vanuit Amsterdam

Onze SEO specialisten werken vanuit Amsterdam met internationale linkbuilding ook aan de vindbaarheid in het buitenland. Zo hebben wij onze eigen netwerken én samenwerkingspartners op gebied van linkbuilding o.a. in Duitsland, Frankrijk, Engeland , Spanje, Italië.

Backlinks plaatsen – linkbuilden

Het plaatsen van backlinks doen we volgens de beproefde methode waarmee we al veel klanten op de hoogste posities in Google hebben gekregen. Zo zorgen we voor een natuurlijk en heel sterk linkprofiel. We plaatsen diverse soorten links exact volgens een uitgewerkte linkbuilding strategie; startpagina links, relevante artikel links, social media links, etc. Daarbij plaatsen we de links verspreid in de tijd en over diverse pagina’s. Tot slot zorgen we bij het plaatsen van de links voor de juiste ankertekst verdeling.

Gratis backlinks en linkbuilding, Really?

Als je ergens gratis backlinks, of gratis linkbuilding tegenkomt; trap er niet in. Kwalitatieve linkbuilding is een van de meest gezochte en lastige aspecten van SEO. En zoals met alles wat moeilijk is en gratis wordt aangeboden; als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook meestal zo. Een gratis link plaatsen zonder backlink zou mooi zijn maar het zijn geen waardevolle links, was het maar zo mooi ? Als je in gaat op gratis links en linkbuilding is het bijna zeker dat het je niets oplevert. Vaak beschadigt het je rankings alleen maar en met een beetje pech loop je nog een penalty op ook.

Linkbuilding advies

Goed linkbuilding advies is veel waard. Er zijn maar weinig linkbuilding specialisten die je, op basis van ervaring en bewezen resultaten, de juiste tips kunnen geven. Als je een veilige, natuurlijk en duurzame linkbuilding wilt dan adviseren we je daar graag bij.  We kijken hoe je huidige linkprofiel er uit ziet en adviseren je met een volledig linkbuilding plan dat past bij je budget en ambities.

Internet Marketing bureau

"Een jarenlange samenwerking zoals deze is de beste manier naar de top in Google. Voor ons is SEO cruciaal omdat we op botox niet mogen adverteren. Alles wat we in nauwe samenwerking aan de site veranderen en optimaliseren wordt ook goed uitgelegd, onderbouwd en gerapporteerd. Ik twijfel er niet over dat ons bedrijf door die hoge rankings in Google enorm is gegroeid. Kortom, ik ben heel tevreden."

Body Clinic

Duurzame linkbuilding strategie

Als linkbuilding specialist weten wij als geen ander hoe we met een natuurlijk en sterk linkprofiel een duurzame ontwikkeling kunnen bewerkstelligen.

Een natuurlijk en sterk linkprofiel heeft een goede mix tussen alle soorten en maten links die er zijn. Wij zorgen voor de juiste verhoudingen én de sterke links. De sterke basis in het linkprofiel wordt gelegd door zoveel mogelijk artikel links, op relevante domeinen/ websites met autoriteit op het onderwerp van jouw website.

Wij zorgen voor links met;

  • Een hoge relevantie
  • Hoge domein en pagina autoriteit
  • Sterke Trust waardes en Citation Flow
  • De juiste anchor tekst verdeling
  • De juiste verhoudingen in No Follow en Do Follow en nationale links en links uit het buitenland
Duurzame linkbuilding strategie

Backlinks kopen?

Backlinks kopen is een vast onderdeel voor elke website die in de top10 van Google rankt. Zonder het aanschaffen van mooie en relevante artikel links van websites met autoriteit kun je op een concurrerende zoekterm niet hoog ranken. Als je backlinks wilt kopen kan dat via ons in een compleet 360 graden SEO pakket. Zo zorgen we er voor dat de gekochte backlinks ook echt leiden tot de gewenste hoge ranking.

Sietho Idsinga

"Pingwin heeft voor ons een schitterende nieuwe website gemaakt. Wij zijn er heel erg blij mee en krijgen er goede reacties op. In onze branche is design erg belangrijk, de nieuwe website sluit daar goed op aan."

Sietho Idsinga
Kookhuis
Rene Djuricek

"SEO is altijd een lastig begrip. Veel meningen en beloftes. Maar Pingwin maakt die beloftes al meer dan 3 jaar waar met hogere rankings en elk jaar weer meer bezoekers. We hebben ons SEO-pakket ook al 3 keer verhoogd. Heel erg tevreden!"

Rene Djuricek
Meesterslijpers
Michel Ooms

"Wij zijn al meer dan 3 jaar klant voor de SEO, en meer overigens. Doordat we nauw contact hebben leren we zelf ook steeds meer over zoekmachine optimalisatie. En hoe we daar zelf ook aan kunnen bijdragen. En elk jaar kunnen we weer terugkijken op meer bezoekers en meer omzet."

Michel Ooms
Diabtes Centrale

Linkbuilding strategieën die onze specialisten gebruiken

Het effect van linkbuilding wordt grotendeels bepaald door de gehanteerde strategieën. Met een nauwkeurige mix van de onderstaande technieken zetten wij jouw website op de 1e plek in Google.

Content creëren waar naar gelinkt wordt
 

De beste en sterkste linkbuilding strategieën is content creëren op je eigen website waar anderen graag naar verwijzen d.m.v. een link. Met onze SEO tools kunnen we analyseren naar welke soort content in jouw branche het meeste wordt gelinkt. Samen kijken we hoe we dat voor elkaar krijgen.

We regelen gastblog mogelijkheden met link vermelding op relevante websites met autoriteit. De artikelen kunnen wij ook leveren, maar kun je ook zelf schrijven.

We zorgen voor betaalde artikel plaatsingen op sterke websites die relevant zijn aan die van jou. Uiteraard met de juiste links in het artikel.

We houden goed in de gaten welke links mogelijk verdwijnen en repareren die waar mogelijk.

Als er naar jouw merk of organisatie wordt verwezen maar zonder dat er wordt gelinkt proberen wij daar een linkverwijzing van te maken.

We analyseren de linkprofielen van je concurrentie om de interessante links die zij hebben ook te bewerkstelligen voor jouw website.

Omdat we zelf een groot netwerk hebben met sterke websites op diverse themagebieden kunnen we links ruilen met andere websites. Dat doen we bijvoorbeeld met een ABC-ruil.

Behaalde resultaten van ons linkbuilding bureau

Behaalde resultaten van ons linkbuilding bureau

De beste manier om de kwaliteiten van een linkbuilding bureau te beoordelen is natuurlijk op basis van de behaalde resultaten. In deze video laten we zien welke resultaten wij hebben gerealiseerd voor onze klanten. Met SEO en linkbuilding, nationaal en internationaal.

Andere online marketing diensten

Met linkbuilding en on site SEO zorgen we voor meer bezoekers. Maar het wordt natuurlijk nog leuker als die bezoekers ook echt klant worden. Daar kan een van onze CRO specialisten je goed bij helpen kunnen we je goed bij helpen. En hier kun je alles vinden   overtuigende SEO teksten schrijven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren.

Maarten Vermeulen
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.