Skip to content

Hosting & update

Alles onder één dak, goed geregeld.

De hosting en het updaten van je site is een specialistisch werkje. Zelf updaten wordt vaak vergeten en je wilt natuurlijk geen veiligheidsrisico of hack oplopen.

Je website, Hosting, Domeinregistratie & Updaten van je website onder 1 dak bij Pingwin. Beter en veiliger kan niet. Inclusief maximaal 4 onderhoudsuren per jaar voor noodzakelijke aanpassingen na een update.

hoger in google

Alles op één plek geregeld

Je website, Hosting, Domeinregistratie & Updaten van je website onder 1 dak bij Pingwin. Beter en veiliger kan niet. Inclusief maximaal 4 onderhoudsuren per jaar voor noodzakelijke aanpassingen na een update.

Een snelle en veilige site

Met een snelle website loopt je geen klanten of bezoekers mis omdat je website te traag is en met een snelle site ben je bovendien veel beter vindbaar in Google. Daarnaast is het voor een veilige website heel belangrijk dat je de website en alle plug-ins regelmatig update om de kans op hackers zo klein mogelijk te houden. Met ons uitgebreide Hosting & Updatepakket is dit in één keer geregeld.

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

WordPress is een van de bekendste en meest gebruiksvriendelijke content management systemen (CMS). Het is functioneel, betrouwbaar en veilig. Maar ook een WordPress  website kan in de loop van de tijd stuk gaan, gehacked worden of dusdanig verouderen dat functionaliteiten niet meer goed werken. Bijna altijd komt dat door een gebrek aan onderhoud.

Wat doen wij voor je?

Om dat te voorkomen hebben wij een hosting & update service. Daarmee nemen wij je al deze zorg en werkzaamheden uit handen en zorgen wij ervoor dat je website snel, betrouwbaar en optimaal beveiligd blijft.

Kortom; alles m.b.t. jouw website in een keer goed geregeld zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Inhoud Hosting & Update Pakket

  • Premium WordPress hosting
  • Domein registratie
  • Website updateservice
  • Dagelijkse back-ups website
  • Sitebeveiliging
  • 4 onderhoudsuren voor updates
    (d.w.z. wanneer er iets niet meer naar behoren werkt na een update, zullen wij dit oplossen)

    Wil je gebruik maken van onze alles in één hosting & update service? Vul dan dit formulier in zodat wij alles voor je in orde kunnen maken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen
Back To Top