skip to Main Content
google ads sea

Hosting & Update van je site

Alles onder één dak, goed geregeld.

De hosting en het updaten van je site is een specialistisch werkje. Zelf updaten wordt vaak vergeten en je wilt natuurlijk geen veiligheidsrisico of hack oplopen.
Voor de klanten van ons online marketing bureau nemen we dit graag uit handen. Goed geregeld want zo ben je voor je SEO bijvoorbeeld verzekerd van een snelle hosting server.

google ads sea

Alles op één plek geregeld

Je website, Hosting, Domeinregistratie & Updaten van je website onder 1 dak bij Pingwin. Beter en veiliger kan niet. Inclusief maximaal 4 onderhoudsuren per jaar voor noodzakelijke aanpassingen na een update.

Een snelle en veilige site

Met een snelle website loopt je geen klanten of bezoekers mis omdat je website te traag is en met een snelle site ben je bovendien veel beter vindbaar in Google. Daarnaast is het voor een veilige website heel belangrijk dat je de website en alle plug-ins regelmatig update om de kans op hackers zo klein mogelijk te houden. Met ons uitgebreide Hosting & Updatepakket is dit in één keer geregeld.

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

WordPress is een van de bekendste en meest gebruiksvriendelijke content management systemen (CMS). Het is functioneel, betrouwbaar en veilig. Maar ook een WordPress  website kan in de loop van de tijd stuk gaan, gehacked worden of dusdanig verouderen dat functionaliteiten niet meer goed werken. Bijna altijd komt dat door een gebrek aan onderhoud.

Wat doen wij voor je?

Om dat te voorkomen hebben wij een hosting & update service. Daarmee nemen wij je al deze zorg en werkzaamheden uit handen en zorgen wij ervoor dat je website snel, betrouwbaar en optimaal beveiligd blijft.

Kortom; alles m.b.t. jouw website in een keer goed geregeld zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Werkzaamheden SEO specialist

Inhoud Hosting & Update Pakket

  • Premium WordPress hosting
  • Domein registratie
  • Website updateservice
  • Dagelijkse back-ups website
  • Sitebeveiliging
  • 4 onderhoudsuren voor updates
    (d.w.z. wanneer er iets niet meer naar behoren werkt na een update, zullen wij dit oplossen)
Back To Top