SEO Diensten

No Cure No Pay SEO diensten.

Met onze SEO diensten brengen we je hoger in Google en andere zoekmachines zoals Bing en Youtube. Als echte SEO specialist hebben we 15 jaar ervaring met zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. We houden van samenwerken en transparantie t.a.v. de werkzaamheden en resultaten. Geen short cuts of duistere praktijken maar duurzame SEO met aantoonbare resultaten. Wil je je SEO uitbesteden of ben je op zoek naar internationale SEO? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met ons internet bureau.

Voorbeelden van onze SEO diensten

SEO-diensten kunnen heel divers zijn. Van het schrijven van pakkende teksten tot het oplossen van ingewikkelde technische SEO-issues. Wij stemmen onze SEO diensten in ieder geval 100% af op jouw situatie. Wat kun je zelf en war wil je onze hulp bij.

Veel klanten kiezen graag voor een compleet SEO pakketten waar alles in zit. Maar als je wilt kun je bij ons ook zelf een pakket samenstellen met alleen de SEO diensten van jouw smaak.

en als je meer dan alleen SEO wilt dan kun je bij ons online marketing bureau ook terecht voor conversie optimalisatie, Google Ads, en nog veel meer internet marketing diensten.

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek is de basis van SEO en kun je het beste samen met een specialist doen omdat er specifieke tools en ervaring bij komt kijken. Samen kijken we welke keywords en zoekopdrachten belangrijk en interessant zijn. Daarbij kijken we naar het zoekvolume, de online concurrentie en jouw eigen voorkeur uiteraard. Wil je toch vast zelf aan de slag? Hier vind je je een complete handleiding zoekwoorden onderzoek.

SEO scan website of linkprofiel

Een eenmalige SEO scan van je website of linkprofiel is een belangrijke SEO dienst, zeker als je regelmatig wat aan je site verandert. Zo heb je in een keer een volledig overzicht van de stand van zaken en kunnen we aan de slag om de website te optimaliseren en de technische SEO issues te verhelpen.

On-site SEO dienst

Met on site optimalisatie verbeteren we de techniek én de content van je site voor een goede vindbaarheid en een hogere ranking in Google. Voor de content kijken we naar de hoeveelheid en de kwaliteit. Maar ook of die op de juiste manier geoptimaliseerd is met de juiste URL’s, koppen, meta’s, tec.

Off-site SEO services w.o. linkbuilding

Off-site SEO bestaat hoofdzakelijk uit linkbuilding, maar gaat ook over Social Media en Google Mijn Bedrijf. Allemaal belangrijke ranking factoren. Met de linkbuilding zorgen we voor een sterk maar ook natuurlijk linkprofiel. Een dergelijk linkprofiel krijg namelijk de meeste waardering van Google. Dus veel kwalitatieve link in artikelen op relevante websites. Linkbuilding uitbesteden is echt en verstandige keuze omdat het echt specialistisch werk is.

Concurrentie analyse

Met onze geavanceerde SEO-tools en -software kunnen we prachtige analyses maken van de (online) concurrentie, bijvoorbeeld op specifieke zoekwoorden. Deze SEO dienstverlening kun je eigenlijk niet zelf doen en wij vinden het juist heerlijk om te analyseren waar de winst te behalen is.

SEO teksten schrijven

Een degelijke hoeveelheid relevante content is belangrijk voor een goede vindbaarheid. Zelf geen tijd of schrijfskills? Wij helpen je graag.

Conversie Expert Analysis (eigenlijk geen SEO dienst)

Conversie optimalisatie is eigenlijk geen SEO dienst, maar stiekem draagt het toch flink bij aan je zoekmachine optimalisatie. Want om conversies te verbeteren moet een CRO specialist eerst zorgen voor een verbetering van de User Signals; zoals Time On Site, Click Through Rate en Bounce Rate. Deze worden ook steeds belangrijker voor je ranking en SEO. Dat pakken we hiermee aan.

Klinkende resultaten van onze SEO diensten

Bekijk hieronder enkele mooie resultaten voor onze klanten. Meer cases vind je in ons SEO portfolio.

KlantZoekwoordPlek in Google.nlKlant
Fitness KoeriersFitnessartikelenNr 1 uit 588.000 resultaten6 jaar
Academie Coaching & CounsellingCoach opleidingNr 1 uit 12.300.000 resultaten4 jaar
Meesterslijpersgietijzeren panNr 1 uit 271.000 resultaten7 jaar
LeasevergelijkerPrivate leaseNr 1 uit 325.000.000 resultaten2 jaar
Sterker dan ooitPersonal trainer leidenNr 1 uit 1.650.000 resultaten3 jaar
The Body ClinicBotoxNr 1 uit 43.500.000 resultaten8 jaar

Welke SEO diensten heb je nodig?

SEO diensten zijn er in soorten en maten. En, SEO uitbesteden kan op verschillende manieren. Sommige klanten ontzorgen we met een compleet SEO-pakket waar alles in zit. Anderen nemen per periode een of enkele diensten af. Voorbeelden van SEO dienstverlening zijn;

Of je begint gewoon met een grondige SEO Check zodat je weet hoe je er voor staat. En wat je het meeste zal helpen om hoger in Google te komen.

Welke SEO diensten heb je nodig?
Waarom SEO services van pingwin?

Waarom SEO services van pingwin?

Wij houden van een persoonlijke en betrokken aanpak. We zitten niet tegenover je maar naast je.

Klanten waarderen deze aanpak met mooie cijfers;

  • Een 9,7 op The Feedback Company en
  • Een 4,8 uit 5 sterren in de Google Reviews

En lees zelf de reviews op de Feedback company of op Google Mijn Bedrijf.

Veel klanten zijn ook al 5-8 jaar bij ons, dat zegt ook wel iets. We willen niet het grootste SEO bedrijf worden maar wel graag de beste.

Dashboards en Rapportages

Dashboards en Rapportages

SEO diensten uitbesteden is één ding. Maar dan wil je wel weten goed zicht op de werkzaamheden en resultaten. Dat snappen wij heel goed.

Transparantie over de werkzaamheden en resultaten, daar staan we voor. Daar zorgen we op de volgende manier voor;

  • Een gedeeld document waarin we alle werkzaamheden plannen en bijhouden
  • Dashboards waar je 24/7 alle ontwikkelingen in kunt volgen
  • Periodieke rapportages met alle belangrijke KPI’s
Sietho Idsinga

"Pingwin heeft voor ons een schitterende nieuwe website gemaakt. Wij zijn er heel erg blij mee en krijgen er goede reacties op. In onze branche is design erg belangrijk, de nieuwe website sluit daar goed op aan."

Sietho Idsinga
Kookhuis
Rene Djuricek

"SEO is altijd een lastig begrip. Veel meningen en beloftes. Maar Pingwin maakt die beloftes al meer dan 3 jaar waar met hogere rankings en elk jaar weer meer bezoekers. We hebben ons SEO-pakket ook al 3 keer verhoogd. Heel erg tevreden!"

Rene Djuricek
Meesterslijpers
Michel Ooms

"Wij zijn al meer dan 3 jaar klant voor de SEO, en meer overigens. Doordat we nauw contact hebben leren we zelf ook steeds meer over zoekmachine optimalisatie. En hoe we daar zelf ook aan kunnen bijdragen. En elk jaar kunnen we weer terugkijken op meer bezoekers en meer omzet."

Michel Ooms
Diabtes Centrale

Geïntegreerd met andere diensten

SEO diensten staan niet op zichzelf maar hebben een relatie met heel wat andere online Marketing disciplines; Webdesign, Google Ads (SEA), conversie optimalisatie (CRO), email marketing, etc.

Wat we ook voor je gaan doen, al is het enkel wat SEO teksten schrijven, wij zorgen voor een geïntegreerde aanpak. Zo sluit onze dienstverlening goed aan op de andere aspecten van jouw online marketing.

Geïntegreerd met andere diensten

Veelgestelde vragen (FAQ's) SEO diensten

Hulp nodig bij SEO diensten?
 

SEO is een gespecialiseerd vak waar kennis en ervaring een groot verschil maken. Dus hulp inroepen bij de uitvoering van je SEO werkzaamheden is altijd verstandig. Met name technische SEO en linkbuilding zijn goede voorbeelden van SEO diensten die je beter niet zelf of alleen kunt doen. Dus wil je weten hoe wij je kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Linkbuilding is nou typisch een SEO service die je niet goed zelf kunt uitvoeren. Tegelijkertijd is het verkrijgen van links een hele belangrijke ranking factor. Er zijn veel technieken en manieren om links te verkrijgen. Maar het gaat nooit snel en eenvoudig. En hoe meer kennis en ervaring je bij deze SEO dienst hebt hoe efficiënter je resultaten kunt boeken en kunt stijgen in de ranking.

Een andere SEO dienst die je graag uitbesteed is technische SEO. Er zijn veel voorbeelden van deze service die een groot positief verschil kunnen maken in je rankings. Zo kan Schema Mark-up er bijvoorbeeld voor zorgen dat er FAQ’s of reviews bij jouw website verschijnen in de zoekresultaten. Maar als bijvoorbeeld je laadtijden niet in orde zijn kan dat een echte showstopper zijn voor een hoge ranking.

Het beste is om een bureau te zoeken dat zelf ook goed vindbaar is. Verder heeft een Full Service SEO specialist of – bureau voordelen omdat er veel samenhang is tussen de verschillende SEO services. Maar SEO ook nauw samenhangt met webdesign, linkbuilding, conversie, etc. een allround team kun je met al deze diensten helpen.

Wil je SEO diensten inhuren?

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Amsterdam!

Daan Bosch
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.