skip to Main Content
SEO bureau

SEO diensten

No Cure No Pay SEO diensten.

Met onze SEO diensten brengen we je hoger in Google en andere zoekmachines zoals Bing en Youtube. Als echte SEO specialist hebben we 15 jaar ervaring met zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. We houden van samenwerken en transparantie t.a.v. de werkzaamheden en resultaten. Geen short cuts of duistere praktijken maar duurzame SEO met aantoonbare resultaten. Wil je je SEO uitbesteden of ben je op zoek naar internationale SEO? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met ons internet bureau.

SEO bureau

Klinkende resultaten van onze SEO diensten

Bekijk hieronder enkele mooie resultaten voor onze klanten. Meer cases vind je in ons SEO portfolio.

the body clinic-logo
  • Nummer 1 posities op alles rondom Botox & Fillers
  • Meer dan 37.000 bezoekers per maand naar de site
meesterslijpers-logo
  • Van 0 naar 42 zoektermen in de top-10
  • Dit jaar 62% stijging in organische bezoekers

Bekijk het resultaat bij 8 van onze klanten

SEO diensten

Welke SEO diensten heb je nodig?

SEO diensten zijn er in soorten en maten. Sommige klanten ontzorgen we met een compleet SEO-pakket waar alles in zit. Anderen nemen per periode een of enkele diensten af. Voorbeelden van SEO dienstverlening zijn;

Of je begint gewoon met een grondige SEO Check zodat je weet hoe je er voor staat. En wat je het meeste zal helpen om hoger in Google te komen.

Waarom SEO services van pingwin?

Wij houden van een persoonlijke en betrokken aanpak. We zitten niet tegenover je maar naast je.

Klanten waarderen deze aanpak met mooie cijfers;

  • Een 9,7 op The Feedback Company en
  • Een 4,8 uit 5 sterren in de Google Reviews

En lees zelf de reviews op de Feedback company of op Google Mijn Bedrijf.

Veel klanten zijn ook al 5-8 jaar bij ons, dat zegt ook wel iets. We willen niet het grootste SEO bedrijf worden maar wel graag de beste.

SEA uitbesteden

Wat kosten SEO diensten bij ons?

Het makkelijke antwoord is; dat ligt er maar helemaal aan wat je bij ons afneemt. Maar om je toch een aardig beeld te geven hebben we 4 Sterke SEO pakketten samengesteld. Allemaal met zowel onsite SEO als linkbuilding.

Vanaf Pakket Goud geven wij een Niet gehaald – Geld terug garantie.

Brons
€ 250,-p.m.

Zoektermen analyse
4 uur linkbuilding p.m.
Keyword tracking, 4 st.
Website Techniek consult
Content consult
Online realtime reports
Mail/Phone assistance

Opstartkosten € 500,- eenmalig

Zilver
€ 595,-p.m.

Zoektermen analyse
12 uur linkbuilding p.m.
Keyword tracking, 15 st
Website Techniek consult
Content consult
Custom online portal
Mail/Phone assistance
Maandelijkse rapportages
Backlink analyse

Looptijd 6 maanden
Eenmalige opstart € 995,-

Goud
€ 895,-p.m.

Zoekwoord analyse
32 uur linkbuilding p.m.
Keyword tracking, 30 st.
Website Techniek consult
Content consult
Custom online portal
Mail/Phone assistance
Maandelijkse rapportages
Backlink analyse
Flow / conversie optimalisatie

Looptijd 12 maanden
Eenmalige opstart € 1250,-

Platinum
Vanaf € 2500,-p.m.

Zoekwoord analyse
Nader te bepalen linkbuilding
Keyword tracking, 100 st.
Website Techniek consult
Content consult
Custom online portal
Mail/Phone assistance
Online realtime reports
Backlink analyse
Flow / conversie optimalisatie
Onnatuurlijk link detectie
Linkbuilding strategie implementatie
Analytics Dashboards
Big data linkprofiel analyse
Anchortekst distributie
Security 24/7
Uptime monitoring

Looptijd 12 maanden
Eenmalige opstart € 2500,-

Dashboards en Rapportages

SEO uitbesteden is één ding. Maar dan wil je wel weten goed zicht op de werkzaamheden en resultaten. Dat snappen wij heel goed.

Transparantie over de werkzaamheden en resultaten, daar staan we voor. Daar zorgen we op de volgende manier voor;

  • Een gedeeld document waarin we alle werkzaamheden plannen en bijhouden
  • Dashboards waar je 24/7 alle ontwikkelingen in kunt volgen
  • Periodieke rapportages met alle belangrijke KPI’s

Geïntegreerd met andere diensten

SEO diensten staan niet op zichzelf maar hebben een relatie met heel wat andere online Marketing disciplines; Webdesign, Google Ads (SEA), conversie optimalisatie (CRO), email marketing, etc.

Wat we ook voor je gaan doen, al is het enkel wat SEO teksten schrijven, wij zorgen voor een geïntegreerde aanpak. Zo sluit onze dienstverlening goed aan op de andere aspecten van jouw online marketing.

Voorbeelden van onze SEO diensten

Onze SEO diensten zijn heel divers en worden 100% afgestemd op jouw situatie. Veel klanten kiezen graag voor een compleet SEO pakketten waar alles in zit. Maar als je wilt kun je bij ons ook zelf een pakket samenstellen met alleen de SEO diensten van jouw smaak.

Voorbeelden van onze SEO werkzaamheden

Zoekwoord onderzoek

Zoekwoord onderzoek is nou typisch zo’n SEO dienst die je graag door een expert laat uitvoeren, omdat er expertise en specifieke software bij komen kijken. Door middel van zoekwoord onderzoek bepalen we samen welke zoekwoorden belangrijk en interessant zijn. Daarbij kijken we naar verschillende factoren zoals het zoekvolume, de online concurrentie, en jouw eigen voorkeur uiteraard. Met de definitieve lijst zoekwoorden en onderwerpen kunnen we de hele site optimaliseren. 

SEO scan website / linkprofiel

Een eenmalige SEO scan van je website of linkprofiel is een belangrijke SEO dienst, zeker als je regelmatig wat aan je site verandert. Zo heb je in een keer een volledig overzicht van de stand van zaken en kunnen we aan de slag om de website te optimaliseren en de technische SEO issues te verhelpen.

Huidige ranking checken

Zoekresultaten zijn gekleurd door je zoekgedrag en locatie, vaak ook in cognito. Met een professionele rank tracker weten we hoe hoog je in Google staat.

On-site SEO dienst; Website Optimalisatie

Met on site optimalisatie verbeteren we de techniek én de content van je site voor een goede vindbaarheid en een hogere ranking in Google. Voor de content kijken we naar de hoeveelheid en de kwaliteit. Maar ook of die op de juiste manier geoptimaliseerd is met de juiste URL’s, koppen, meta’s, tec.

Off-site SEO dienst; w.o. linkbuilding

Off-site SEO bestaat hoofdzakelijk uit linkbuilding, maar gaat ook over Social Media en Google My Business. Allemaal belangrijke ranking factoren. Met de linkbuilding zorgen we voor een sterk maar ook natuurlijk linkprofiel. Een dergelijk linkprofiel krijg namelijk de meeste waardering van Google. Dus veel kwalitatieve link in artikelen op relevante websites.

Concurrentie analyse

Met onze geavanceerde SEO-tools en -software kunnen we prachtige analyses maken van de (online) concurrentie, bijvoorbeeld op specifieke zoekwoorden. Deze SEO dienstverlening kun je eigenlijk niet zelf doen en wij vinden het juist heerlijk om te analyseren waar de winst te behalen is.

SEO-tekstschrijven

Een degelijke hoeveelheid relevante content is belangrijk voor een goede vindbaarheid. Zelf geen tijd of schrijfskills? Wij helpen je graag.

Conversie Expert Analysis (eigenlijk geen SEO dienst 😉

conversie is eigenlijk geen SEO dienst, maar het zit er wel dicht tegen aan. Want om conversies te verbeteren moet je eerst zorgen voor een verbetering van de User Signals; zoals Time On Site, Click Through Rate en Bounce Rate. Deze worden ook steeds belangrijker voor je ranking en SEO. Dat pakken we hiermee aan.

Zie jij het belang van een goede SEO partner?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Veelgestelde vragen (FAQ's) SEO diensten

Hulp nodig bij SEO diensten?

SEO is een gespecialiseerd vak waar kennis en ervaring een groot verschil maken. Dus hulp inroepen bij de uitvoering van je SEO werkzaamheden is altijd verstandig. Met name technische SEO en linkbuilding zijn goede voorbeelden van SEO diensten die je beter niet zelf of alleen kunt doen. Dus wil je weten hoe wij je kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Uitgelichte SEO dienst; Linkbuilding

Linkbuilding is nou typisch een SEO service die je niet goed zelf kunt uitvoeren. Tegelijkertijd is het verkrijgen van links een hele belangrijke ranking factor. Er zijn veel technieken en manieren om links te verkrijgen. Maar het gaat nooit snel en eenvoudig. En hoe meer kennis en ervaring je bij deze SEO dienst hebt hoe efficiënter je resultaten kunt boeken en kunt stijgen in de ranking.

Uitgelichte SEO dienst; Technische SEO

Een andere SEO dienst die je graag uitbesteed is technische SEO. Er zijn veel voorbeelden van deze service die een groot positief verschil kunnen maken in je rankings. Zo kan Schema Mark-up er bijvoorbeeld voor zorgen dat er FAQ’s of reviews bij jouw website verschijnen in de zoekresultaten. Maar als bijvoorbeeld je laadtijden niet in orde zijn kan dat een echte showstopper zijn voor een hoge ranking.

Wie vraag je om hulp bij je SEO werkzaamheden?

Het beste is om een bureau te zoeken dat zelf ook goed vindbaar is. Verder heeft een Full Service SEO specialist of – bureau voordelen omdat er veel samenhang is tussen de verschillende SEO services. Maar SEO ook nauw samenhangt met webdesign, linkbuilding, conversie, etc.
een allround team kun je met al deze diensten helpen.

Back To Top