Skip to content

SEO Diensten

No Cure No Pay SEO diensten.

Met onze SEO diensten brengen we je hoger in Google en andere zoekmachines zoals Bing en Youtube. Als echte SEO specialist hebben we 15 jaar ervaring met zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. We houden van samenwerken en transparantie t.a.v. de werkzaamheden en resultaten. Geen short cuts of duistere praktijken maar duurzame SEO met aantoonbare resultaten. Wil je je SEO uitbesteden of ben je op zoek naar internationale SEO? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met ons internet bureau.

Wat zijn SEO diensten?

SEO-diensten zijn alle verbeteringen aan je website om de ranking en vindbaarheid daarvan in zoekmachines te verbeteren. Door de belangrijke zoekwoorden en de concurrentie te analyseren ontwikkelen we een gepersonaliseerde SEO-strategie om meer organische (gratis) bezoekers naar de site te leiden. SEO-diensten omvatten onder andere; on-page en off-page optimalisatie, linkbuilding, technische analyses, en content creatie en optimalisatie.”

Welke SEO diensten heb je nodig?

SEO diensten zijn er in soorten en maten. En, SEO uitbesteden kan op verschillende manieren. Sommige klanten ontzorgen we met een compleet SEO-pakket waar alles in zit. Anderen nemen per periode een of enkele diensten af. Voorbeelden van SEO dienstverlening zijn;

Of je begint gewoon met een grondige SEO Check zodat je weet hoe je er voor staat. En wat je het meeste zal helpen om hoger in Google te komen.

Voorbeelden van onze SEO diensten

SEO-diensten kunnen heel divers zijn. Van het schrijven van pakkende teksten tot het oplossen van ingewikkelde technische SEO-issues. Wij stemmen onze SEO diensten in ieder geval 100% af op jouw situatie.

Veel klanten kiezen graag voor een complete SEO-service waar alles in zit. Maar als je wilt kun je bij ons ook zelf een pakket samenstellen met alleen de SEO-diensten van jouw smaak.

En als je meer dan alleen SEO-diensten wilt, dan kunnen we je ook helpen met zaken als conversie optimalisatie, Google Ads en nog veel meer internet marketing diensten.

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek is de basis van SEO en kun je het beste samen met een specialist doen omdat er specifieke tools en ervaring bij komt kijken. Samen kijken we welke keywords en zoekopdrachten belangrijk en interessant zijn. Daarbij kijken we naar het zoekvolume, de online concurrentie en jouw eigen voorkeur uiteraard. Wil je toch vast zelf aan de slag? Hier vind je je een complete handleiding zoekwoorden onderzoek.

SEO scan website of linkprofiel

Een eenmalige SEO scan van je website of linkprofiel is een belangrijke SEO dienst, zeker als je regelmatig wat aan je site verandert. Zo heb je in een keer een volledig overzicht van de stand van zaken en kunnen we aan de slag om de website te optimaliseren en de technische SEO issues te verhelpen.

On-site SEO dienst

Met on site optimalisatie verbeteren we de techniek én de content van je site voor een goede vindbaarheid en een hogere ranking in Google. Voor de content kijken we naar de hoeveelheid en de kwaliteit. Maar ook of die op de juiste manier geoptimaliseerd is met de juiste URL’s, koppen, meta’s, etc.

Off-site SEO services w.o. linkbuilding

Off-site SEO bestaat hoofdzakelijk uit linkbuilding, maar gaat ook over Social Media en Google Mijn Bedrijf. Allemaal belangrijke ranking factoren. Met de linkbuilding zorgen we voor een sterk maar ook natuurlijk linkprofiel. Een dergelijk linkprofiel krijg namelijk de meeste waardering van Google. Dus veel kwalitatieve link in artikelen op relevante websites. Linkbuilding uitbesteden is echt en verstandige keuze omdat het echt specialistisch werk is.

Concurrentie analyse

Met onze geavanceerde SEO-tools en -software kunnen we prachtige analyses maken van de (online) concurrentie, bijvoorbeeld op specifieke zoekwoorden. Deze SEO dienstverlening kun je eigenlijk niet zelf doen en wij vinden het juist heerlijk om te analyseren waar de winst te behalen is.

SEO teksten schrijven

Een degelijke hoeveelheid relevante content is belangrijk voor een goede vindbaarheid. Zelf geen tijd of schrijf-skills? Wij helpen je graag.

Conversie Expert Analysis (eigenlijk geen SEO dienst)

Conversie optimalisatie is eigenlijk geen SEO dienst, maar stiekem draagt het toch flink bij aan je zoekmachine optimalisatie. Want om conversies te verbeteren moet een CRO specialist eerst zorgen voor een verbetering van de User Signals; zoals Time On Site, Click Through Rate en Bounce Rate. Deze worden ook steeds belangrijker voor je ranking en SEO. Dat pakken we hiermee aan.

Linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden is een SEO dienst die zorgt voor het verkrijgen van externe links van andere websites naar jouw site. Kwalitatieve backlinks van relevante en betrouwbare bronnen vergroten de autoriteit en geloofwaardigheid van je website. Linkbuilding is (nog altijd) een van de 3 belangrijkste pijlers van onze SEO-service, die zorgt voor een hogere ranking in de zoekmachines.

Klinkende resultaten van onze SEO diensten

Bekijk hieronder enkele mooie resultaten voor onze klanten. Meer cases vind je in ons SEO portfolio.

KlantZoekwoordPlek in Google.nlKlant
OMC AmstellandFloater laserNr 1 in NL, DE & UK5 jaar
ZivverDatenleck, Secure Email Nr 1 in Duitsland en UK 2 jaar
Lamnia Heittoveitsi (werpmes) Nr 1 in Finland, Zweden en Noorwegen 2 jaar
Dutch Natural Healing Huile de CBD Top 3 in Frankrijk 3 jaar
Aronson DelftwareDelf blue Top-5 in o.a. VS, UK en Duitsland 5 jaar

Waarom SEO services van Pingwin?

Wij houden van een persoonlijke en betrokken aanpak. We zitten niet tegenover je maar naast je.

Klanten waarderen deze aanpak met mooie cijfers;

  • Een 9,7 op The Feedback Company en
  • Een 4,8 uit 5 sterren in de Google Reviews

En lees zelf de reviews op de Feedback company of op Google Mijn Bedrijf.

Veel klanten zijn ook al 5-8 jaar bij ons, dat zegt ook wel iets. We willen niet het grootste SEO bedrijf worden maar wel graag de beste.

Afspraken SEO specialist

Dashboards en Rapportages

SEO diensten uitbesteden is één ding. Maar dan wil je wel weten goed zicht op de werkzaamheden en resultaten. Dat snappen wij heel goed.

Transparantie over de werkzaamheden en resultaten, daar staan we voor. Daar zorgen we op de volgende manier voor;

  • Een gedeeld document waarin we alle werkzaamheden plannen en bijhouden
  • Dashboards waar je 24/7 alle ontwikkelingen in kunt volgen
  • Periodieke rapportages met alle belangrijke KPI’s
Geïntegreerde aanpak SEO

Geïntegreerd met andere diensten

SEO diensten staan niet op zichzelf maar hebben een relatie met heel wat andere online Marketing disciplines; Webdesign, Google Ads (SEA), conversie optimalisatie (CRO), email marketing, etc.

Wat we ook voor je gaan doen, al is het enkel wat SEO teksten schrijven, wij zorgen voor een geïntegreerde aanpak. Zo sluit onze dienstverlening goed aan op de andere aspecten van jouw online marketing.

Veelgestelde vragen (FAQ's) SEO diensten

SEO is een gespecialiseerd vak waar kennis en ervaring een groot verschil maken. Dus hulp inroepen bij de uitvoering van je SEO werkzaamheden is altijd verstandig. Met name technische SEO en linkbuilding zijn goede voorbeelden van SEO diensten die je beter niet zelf of alleen kunt doen. Dus wil je weten hoe wij je kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Linkbuilding is nou typisch een SEO service die je niet goed zelf kunt uitvoeren. Tegelijkertijd is het verkrijgen van links een hele belangrijke ranking factor. Er zijn veel technieken en manieren om links te verkrijgen. Maar het gaat nooit snel en eenvoudig. En hoe meer kennis en ervaring je bij deze SEO dienst hebt hoe efficiënter je resultaten kunt boeken en kunt stijgen in de ranking.

Een andere SEO dienst die je graag uitbesteed is technische SEO. Er zijn veel voorbeelden van deze service die een groot positief verschil kunnen maken in je rankings. Zo kan Schema Mark-up er bijvoorbeeld voor zorgen dat er FAQ’s of reviews bij jouw website verschijnen in de zoekresultaten. Maar als bijvoorbeeld je laadtijden niet in orde zijn kan dat een echte showstopper zijn voor een hoge ranking.

Het beste is om een bureau te zoeken dat zelf ook goed vindbaar is. Verder heeft een Full Service SEO specialist of – bureau voordelen omdat er veel samenhang is tussen de verschillende SEO services. Maar SEO ook nauw samenhangt met webdesign, linkbuilding, conversie, etc. een allround team kun je met al deze diensten helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen
Back To Top