Skip to content

Website Bouwer Gezocht?

Betrokken bouwer, alle aandacht voor jouw project.

Onze website bouwers houden van een persoonlijke benadering en besteden graag alle tijd en aandacht aan jouw site. Geen 13 in dozijn werk, maar een website die goed bij jouw merk en doelgroep aansluit.

Wil je een website laten maken (of een webshop laten maken) die goed gevonden wordt én klanten overtuigd? Dan ben je bij ons webdesign bureau aan het juiste adres.

Website Laten Maken?

Werk van onze website bouwers

Bekijk ons portfolio met mooie voorbeelden van websites die onze bouwers hebben gemaakt. Met liefde gemaakt zeggen we dan.

Webdesign voorbeelden
Verstand van vindbaarheid

Website bouwers met verstand van vindbaarheid

Pingwin is niet alleen een goede websitebouwer maar ook een SEO specialist met 15 jaar ervaring. Zo zorgen we niet alleen voor een website die er mooi uitziet, maar ook dat die goed gevonden wordt.

Als SEO bureau hebben we al veel websites op de eerste plek in de zoekmachines gekregen. Dus wil je ook hoger in Google ranken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook onze SEO cases.

Bij deze websites hebben we meteen de vindbaarheid geregeld

Deze sites hebben onze website bouwers samen met onze vindbaarheid experts fors hoger laten ranken. Bekijk hier de resultaten.

KlantZoekwoordPlek in Google.nlKlant
Academie Coaching & CounsellingCoach opleiding Nr 1 uit 12.300.000 resultaten 7 jaar
OMC Amstelland Floater laser Nr 1 in NL, DE & UK 5 jaar
Sterker dan ooitPersonal trainer LeidenNr 1 uit 1.650.000 resultaten3 jaar
The Body ClinicBotoxNr 1 uit 43.500.000 resultaten 8 jaar

Website bouwer met focus op ROI

Onze webbouwers denken met je mee over de Return On Investment (ROI) van je website.

Dat kan eenvoudig door je te helpen met jouw propositie. Of dat een CRO specialist mee kijkt hoe we jouw bezoekers op de site kunnen omzetten tot klanten.

Maar dat kan ook heel ver uitgewerkt worden tot en met buyer persona’s en de bijbehorende customer journeys die we daarvoor in de site uitwerken.

De meeste bedrijven produceren zelf hun content. Maar misschien heb je zelf geen tijd of talent om goede, converterende content te ontwikkelen. Die ook nog eens helemaal in lijn is met jouw merk en doelgroep. In dat geval helpen wij je graag met content management. Daarbij kun je denken aan SEO-teksten, fotografie, illustraties, etc.

Hoe werken we aan jouw succes

Met een gestructureerde aanpak komen we tot jouw perfecte website

1

Intake gesprek

Als eerste hebben we een goed gesprek over het doel van je website. Daarin bespreken we al jouw wensen, de functionaliteiten en het design.

2

Duidelijke briefing

Vervolgens stellen we een duidelijke briefing op. Daarin zitten jouw huisstijl elementen, voorbeeld websites ter referentie, etc.

3

Design

Vervolgens gaan onze webbouwers vormgeven, eerst in photoshop. Dat is inclusief correctie rondes totdat jij helemaal tevreden bent.

4

Websitebouw

Daarna gaan de bouwers je site programmeren en vullen met de content. We zorgen uiteraard dat hij goed werkt op alle schermen en browsers.

5

Vindbaar maken (SEO)

Tot slot optimaliseren we de website voor een goede vindbaarheid en zetten we de reeds opgebouwde SEO waarde over op je nieuwe site.

6

Nazorg/ support

Heb je na oplevering nog vragen of wensen voor kleine aanpassingen, dan is dat allemaal inclusief. Gewoon goede service noemen wij dat.

Reviews websitebouwers

Reviews over onze website bouwers

We houden van ons werk en nemen graag ruim de tijd om mooie websites te maken. Dat kun je terugzien aan de mooie reviews en waardering van onze klanten.

  • Een 9,7 op the Feedback Company
  • Een 4,8 uit 5 op Google My business

Lees zelf de reviews op de Feedback company of op Google Mijn Bedrijf.

Bekijk ook het portfolio van onze webbouwers om inspiratie op te doen voor je eigen website.

FAQ's Website bouwer gezocht

Door online te zoeken op websitebouwer of website bouwer gezocht kom je automatisch bij de webdevelopers die zelf ook goed vindbaar zijn. En als ze zichzelf goed vindbaar kunnen maken, dan kunnen ze dat ook vast voor jouw realiseren.

Daarnaast kun je natuurlijk ook bij collega ondernemers vragen of zij goede ervaringen hebben met een website bouwer.

Een websitebouwer kost doorgaans tussen de € 65 en € 95 euro per uur.
Als je alle benodigde uren voor design, programmeren en optimalisatie vervolgens doorrekent dan kom je voor een mooie, informatieve website al snel op zo’n € 1500,- Maatwerk, zowel op gebied van design als bouw kost meer uren en budget.

Bij de afweging van het budget voor een nieuwe website is de volgende statistiek wel interessant; In 50 milliseconden (dat is 0,05 seconden) vormen gebruikers een ​​mening over je website die bepaalt of ze blijven of vertrekken (Bron; Google)

De keuze voor de beste website bouwer is persoonlijk maar de volgende criteria kunnen je wellicht helpen bij de juiste beslissing.

  • Heeft de websitebouwer een breed portfolio met mooie sites?
  • Heb je een klik met de sitebouwer?
  • Spreekt de developer niet in programmeertaal?
  • Geeft de bouwer je alle tijd en interesse voor jouw project

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen
Back To Top