Content Management

Goede Content is King.

De content van je website bepaalt hoe klanten de site waarderen. En of ze overtuigd raken van jouw propositie en converteren. Maar ook vanuit SEO is nieuwe, geoptimaliseerde content erg belangrijk. Vanuit ons Online Marketing bureau kunnen we je helpen met content creatie en deze integreren in andere facetten van internet marketing, zoals SEO, SEA, Social Media, etc.

Content Management

Alles voor je website op één plek geregeld

Content management kan op allerlei manieren en is altijd maatwerk. Het kan gaan van het schrijven en plaatsen van een paar maandelijkse blogposts tot de complete regie over en uitvoering van content op je (evt. meertalige) website.

Met onze SEO specialisten bepalen we samen de content agenda, onderwerpen, tone of voice, eventuele doorplaatsing naar sociale kanalen en zorgen wij dat je voortdurend in beeld blijft met professionele nieuwe content.

Als je nog niet toe bent aan content productie maar eerst nog aan de slag moet het het design van een logo en huisstijl dan kunnen we je daar ook bij helpen.

Kwaliteitscriteria

Bij het genereren van content stellen wij onszelf een aantal voorwaarden; Altijd unieke content, ook voor producten in een webshop, want met name in de laatste paar updates van Google worden websites met duplicate-content afgestraft.

Altijd aansprekende, overtuigende content die converteert. De concurrentie en afleiding is enorm dus alleen goed geschreven en converterende content wordt gelezen en zet aan tot actie!

Altijd SEO teksten laten schrijven van hoog niveau. Voor een goede conversie is een professionele uitstraling essentieel. Dat betekent bijvoorbeeld ook de juiste tone of voice die past bij jouw merk en doelgroep.

Rene Djuricek

"SEO is altijd een lastig begrip. Veel meningen en beloftes. Maar Pingwin maakt die beloftes al meer dan 3 jaar waar met hogere rankings en elk jaar weer meer bezoekers. We hebben ons SEO-pakket ook al 3 keer verhoogd. Heel erg tevreden!"

Rene Djuricek
Meesterslijpers
Driek Geurtsen

Wij zijn Hubspot-partner en werken nauw samen met Pingwin op gebied van Online Marketing; SEO, Google Ads en Display om precies te zijn. Maarten schrijft ook wel eens een blog op onze site over Online Marketing. Kortom; een heel prettige samenwerking.

Driek Geurtsen
One4Marketing
Meertalige content

Meertalige content

Voor vertalingen werken wij samen met vertaalbureau Concorde waar wij een speciaal tarief hebben bedongen dat wij zonder opslag doorberekenen aan onze klanten.

Daarbij kunnen wij een koppeling op de website aanbrengen waarbij nieuwe content, blogposts, e.d. direct ter vertaling en plaatsing aangeboden worden aan het vertaalbureau. Dus hoeven wij, of jij de site maar in één taal bij te houden en volgen de andere talen automatisch.

Er praktisch als je door middel van internationale SEO vindbaar wilt worden in het buitenland.

Wil jij ook ijzersterke content die converteert?

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Amsterdam!

Maarten Vermeulen
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.