skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

SEO optimalisatie Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbaar online marketing bureau voor SEO optimalisatie in Amsterdam? Pingwin boekt al jarenlang aansprekende resultaten voor klanten in uiteenlopende sectoren. Wij zorgen ervoor dat uw website op belangrijke zoektermen hoger in de zoekmachine belandt, zodat u grotere bezoekersaantallen en meer leads genereert.

Op het gebied van SEO optimalisatie zijn in Amsterdam talloze partijen actief. De beste partij is vaak het online marketing bureau dat geen irreële beloftes doet, maar realistische doelen stelt en hier op heldere wijze naartoe werkt. Bij Pingwin bieden we u volledig inzicht in het gehele traject, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en nieuwe ontwikkelingen.

SEO optimalisatie Amsterdam: tips en kosten

SEO (afkorting voor Search Engine Optimization) staat ook wel bekend als zoekmachineoptimalisatie en is de tegenhanger van SEA (afkorting voor Search Engine Advertising ofwel zoekmachine adverteren). Een van de grote voordelen van optimalisatie voor Google zijn de lage kosten in vergelijking met het plaatsen van advertenties.

Zeker het inhuren van een AdWords specialist kan soms aardig in de kosten lopen, waardoor de prijs per binnengehaalde lead relatief hoog ligt. Bij Pingwin in Amsterdam betaalt u ongeveer 10 tot 15 cent per lead, waardoor zoekmachineoptimalisatie een zeer aantrekkelijke investering is. En in tegenstelling tot advertenties, profiteert u hiervan tot in de lengte van jaren.

SEO optimalisatie voor zoekmachine Google

Onze SEO optimalisatie in Amsterdam is met name gericht op Google, omdat dit de zoekmachine is die verreweg de meest mensen gebruiken. Al meer dan 13 jaar lang bezorgen wij onze opdrachtgevers topposities in de zoekresultaten door het toepassen van bewezen effectieve optimalisatiemethoden. In zee gaan met ons online marketing bureau is dan ook een garantie voor succes.

Hoeveel succes dat is, hangt af van uw website en specifieke doelstellingen. Vooraf bespreken wij uitgebreid uw wensen en ontwikkelen we een plan van aanpak om bepaalde posities in de zoekresultaten te behalen. Wij hebben er volledig vertrouwen in dat dit lukt en bieden daarom als enige bureau in Nederland een unieke No Cure No Pay garantie (vanaf Pakket Goud).

Zoekmachineoptimalisatie of zoekmachine adverteren?

Zoekmachineoptimalisatie en zoekmachine adverteren bieden beide specifieke voordelen. Daar waar het plaatsen van advertenties veel succes oplevert op korte termijn, is investeren in de organische resultaten een goed idee voor succes op de lange termijn. Een combinatie van beide strategieën wordt daarom veelvuldig toegepast.

Op het gebied van kosten wint SEO optimalisatie het echter overduidelijk. Bij Pingwin in Amsterdam betaalt u zeer marktconforme tarieven voor onze optimalisatiediensten, waardoor u tegen een bescheiden prijs flink hoger in de zoekresultaten kunt komen. Met het hogere bezoekersverkeer dat dit oplevert, verdient u uw investering over het algemeen ruimschoots terug.

Beste SEO optimalisatie bureau van Amsterdam

Zoekmachineoptimalisatie en adverteren zijn beide onderdeel van zoekmachine marketing en vullen elkaar uitstekend aan. Bij internet marketing bureau Pingwin kunt u niet alleen terecht voor SEO optimalisatie in Amsterdam, maar bent u ook aan het juiste adres voor een AdWords specialist of andere diensten op het gebied van online marketing.

Als SEO bureau hechten wij een grote waarde aan transparantie en klantcommunicatie. U ontvangt daarom maandelijks updates over de progressie van uw website en hebt te allen tijde inzicht in de voortgang. Ook nemen onze optimalisatie specialisten in Amsterdam regelmatig contact met u op om de volgende stappen in het traject af te stemmen.

Wilt u uw website hoger of zelfs bovenaan in zoekmachine Google brengen? Maak dan gebruik van onze veelzijdige diensten op het gebied van SEO optimalisatie in Amsterdam. Met Pingwin bent u verzekerd van een online marketing bureau waarop u kunt vertrouwen.

Neem voor meer informatie contact op via mail of bel ons op 0651294314.

Brons
€ 250,-
p.m.

\ Zoektermen analyse
\ 4 uur linkbuilding p.m.
\ Keyword tracking, 4 st.
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Online realtime reports
\ Mail/Phone assistance

Opstartkosten € 500,- eenmalig

Zilver
€ 595,-
p.m.

\ Zoektermen analyse
\ 12 uur linkbuilding p.m.
\ Keyword tracking, 15 st
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Custom online portal
\ Mail/Phone assistance
\ Maandelijkse rapportages
\ Backlink analyse

Looptijd 6 maanden
Eenmalige opstart € 995,-

Goud
€ 895,-
p.m.

\ Zoekwoord analyse
\ 32 uur linkbuilding p.m.
\ Keyword tracking, 30 st.
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Custom online portal
\ Mail/Phone assistance
\ Maandelijkse rapportages
\ Backlink analyse
\ Flow / conversie optimalisatie

Looptijd 12 maanden
Eenmalige opstart € 1250,-

Platinum
Vanaf € 2500,-
p.m.

\ Zoekwoord analyse
\ Nader te bepalen linkbuilding
\ Keyword tracking, 100 st.
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Custom online portal
\ Mail/Phone assistance
\ Online realtime reports
\ Backlink analyse
\ Flow / conversie optimalisatie
\ Onnatuurlijk link detectie
\ Linkbuilding strategie implementatie
\ Analytics Dashboards
\ Big data linkprofiel analyse
\ Anchortekst distributie
\ Security 24/7
\ Uptime monitoring

Looptijd 12 maanden
Eenmalige opstart € 2500,-

Back To Top