Procility

Procility ontwerpt en realiseert mooie kantoor interieurs en zocht een webdesign bureau. Ze hadden een sterk verouderde website en wilde een nieuwe website laten maken. Eigenlijk een webshop laten maken, maar dan zonder afreken module. Ze wilden wel graag in een catalogus hun hele assortiment tonen. Maar zonder de mogelijkheid om online te bestellen en af te rekenen.

Dat hebben onze website bouwers gerealiseerd. Daarmee is er een catalogus geplaatst met daarin alle meubels en accessoires die Procility kan leveren. Uiteraard allemaal responsive.

Wat hebben wij gedaan?
Platform

WordPress

Uitgelicht Procility
homepage Procility

Stap 1: Goede fotografie helpt het design

Ook bij deze klant helpt de fotografie het webdesign. Met de mooie kantoorinrichting en projecten van Procility, is het voor een webdesigner leuk en relatief eenvoudig om een mooi ontwerp te maken. De huisstijl was al vastgelegd en die elementen konden we prima in het design verwerken.

Stap 2: Maatwerk koppelingen

Onze webdevelopers hebben voor Procility een paar ingewikkelde koppelingen gemaakt toen deze site gingen bouwen. Daarmee konden alle merken, producten, productgroepen en artikelen in de juiste categorie getoond worden. Volg je het nog?

Daarbij kun je op elke productpagina een offerte aanvragen en meer producten bekijken in dezelfde categorie, of van hetzelfde merk.

Kortom een website met een hoge usability voor de bezoeker, maar soms een ingewikkelde puzzel om alles goed te krijgen. Het resultaat mag er zijn en Procility is er erg gelukkig mee.

Stap 3: Goed vindbaar

De site is, zoals altijd bij Pingwin, geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid. en binnenkort praten we verder met Procility over een aanvullend SEO-pakket met linkbuilding om de site nog hoger te laten ranken.

Leer meer over ons webdesign en onze unieke SEO-strategie.

Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.