Skip to content

Pingwin heeft voor ons een schitterende nieuwe website gemaakt. We zijn er erg blij mee en krijgen er goede reacties op. In onze branche is design erg belangrijk. De nieuwe website sluit daar goed op aan.

Sietho Idsinga

Pingwin heeft ons heel goed geholpen bij het uitdenken van de website. Dat was best ingewikkeld omdat we veel informatie op een duidelijke manier moesten verwerken. Verder past de uitstraling van de website qua design goed bij de zoetwaren branche; het ziet er allemaal heerlijk en professioneel uit.

Wij zijn erg tevreden, terwijl wij niet altijd een makkelijk klant zijn voor een online marketing bureau. We hanteren namelijk zelf een 9+ mentaliteit naar onze eigen klanten. Maar dat doen we ook als het gaat om een bureau zoals Pingwin. Ze hebben inmiddels een mooie nieuwe website voor Databalance gelanceerd.

Wij hebben heel fijn samengewerkt met Pingwin. Het frisse design was precies wat we zochten. Ook de koppelingen met de diverse systemen ging zonder gedoe. Erg blij met het resultaat!

Irene is echt heel blij met haar website! Dankjewel voor het samenwerken, dat ging allemaal heel fijn zo. Heel fijn hoe snel je dit gedaan hebt en ook zo goed hebt overgenomen qua design. Ik zie dat als ontwerper ook vaak anders. 😉

Het traject van de nieuwe website ging snel en effectief. De medewerkers van Pingwin hadden aan een beknopte briefing genoeg om en no-time een prachtige site neer te zetten.

De samenwerking liep op rolletjes. Goede communicatie tussen onze vormgever en het team van Pingwin. Wij hadden er zelf eigenlijk geen omkijken naar. Voor we het wisten stond de nieuwe site live.

Wij hoorden van 2 andere bedrijven dat zij goede ervaringen hadden met Pingwin. Dus na een goed gesprek hebben wij de opdracht voor de nieuwe site bij hen neergelegd. Met een heel mooi resultaat.

Webdesign klant - Ronald de Ligt

“Wij zijn al jaren tevreden klant bij Pingwin. We hebben inmiddels ook een 2e website laten maken. Ze voelen goed aan wat voor ons belangrijk is en ze staan altijd binnen redelijke tijd voor ons klaar. Erg prettige samenwerking!”

Robert Aronson

“Pingwin heeft voor ons een schitterende nieuwe website gemaakt. Wij zijn er heel erg blij mee en krijgen er goede reacties op. In onze branche is design erg belangrijk, de nieuwe website sluit daar goed op aan.”

Sietho Idsinga
Back To Top