Skip to content

“Ik heb het heel lang voor me uitgeschoven die SEO. Want je moet maar zien wat je er voor terug krijgt. Maar met Pingwin zien we heel snel en duidelijk resultaat. En dat hebben ze in slechts 6 maanden en met zeer bescheiden budget gedaan. De communicatie is ook goed en duidelijk. We werken echt samen aan de site en vindbaarheid.”

“SEO is altijd een moeilijk begrip, maar Maarten van Pingwin legt duidelijk uit wat hij precies doet en waarom. We werken nu al 5 jaar samen en zijn erg tevreden over de resultaten. Omdat SEO een langetermijnstrategie is verwachten we dat dit alleen nog maar beter zal worden.”

Rene Djuricek

We merken dat we veel beter gevonden worden, dus dat gaat top! We hebben net een hele dikke voorraadorder moeten plaatsen (door het succes van SEO). We zijn zeer tevreden, dit is echt de eerste keer dat iemand waar maakt wat hij zegt op het vlak van SEO!

“Door onze SEO uit te besteden aan Pingwin konden we een vliegende start maken met ons nieuwe bedrijf. SEO is voor veel ondernemers, inclusief ons, een ingewikkelde materie. Die ook nog eens continu verandert. Telkens als we iets willen weten leggen ze geduldig uit hoe dat werkt en waarom dat zo werkt. Hopelijk gaan we nog lang zo met elkaar verder.”

Wij zijn Hubspot-partner en werken nauw samen met Pingwin op gebied van Online Marketing; SEO, Google Ads en Display om precies te zijn. Maarten schrijft ook wel eens een blog op onze site over Online Marketing. Kortom; een heel prettige samenwerking.

Driek Geurtsen

“SEO is altijd een lastig begrip. Veel meningen en beloftes. Maar Pingwin maakt die beloftes al meer dan 3 jaar waar met hogere rankings en elk jaar weer meer bezoekers. We hebben ons SEO-pakket ook al 3 keer verhoogd. Heel erg tevreden!”

Rene Djuricek

“Pingwin heeft voor ons een schitterende nieuwe website gemaakt. Wij zijn er heel erg blij mee en krijgen er goede reacties op. In onze branche is design erg belangrijk, de nieuwe website sluit daar goed op aan.”

Sietho Idsinga
Back To Top