< p>

skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

We hebben een erg prettige samenwerking met Pingwin. Het grootste deel van hun bijdrage ligt op gebied van SEO. Maar ze helpen ons ook met Content Management en Social Media. Zo hebben we een mooie balans tussen wat zij voor ons doen en wat we zelf kunnen uitvoeren.

Joost Kuhlmann

Wij werken al jaren naar tevredenheid met Pingwin op gebied van Online Marketing. Ze doen voor ons SEO, Google Ads, Facebook en retargeting. We kijken elk  jaar goed naar de behaalde resultaten en dat is voor ons een duidelijke reden om bij Pingwin te blijven.

Rene Djuricek

Pingwin helpt ons al een paar jaar met Online Marketing; SEO, SEA en Advies op gebied van Social media. Die bundeling van taken bij een partij werkt erg prettig omdat alles goed op elkaar wordt afgestemd. En we zien elke keer mooie resultaten en meer bezoekers. Erg tevreden.

Michel Ooms

Wij zijn Hubspot-partner en werken nauw samen met Pingwin op gebied van Online Marketing; SEO, Google Ads en Display om precies te zijn. Pingwin schrijft ook wel eens een blog op onze site over Online Marketing. Kortom; een heel prettige samenwerking

Driek Geurtsen
Back To Top