Maarten Vermeulen

SEO Specialist / New Business

Maarten is de geestelijk vader van de Pingwins. Na een studie Commerciële Economie maakte hij eerst wat omzwervingen in de muziekindustrie o.a. bij Paradiso, De Grote Prijs van Nederland en als Dj. Hij is getrouwd met Tonny Vermeulen en trotse vader van Bram. Hij houdt van sporten, Aziatisch eten en muziek.

  • Linkedin
  • Telefoon
  • E-mail
Maarten Vermeulen
Over Maarten

Over Maarten

Inmiddels alweer 15 jaar terug, raakte ik verstrikt in het wereldwijde web van online marketing & SEO. Het duurde niet lang of ik kon van mijn 2 passies (ondernemerschap & online marketing) mijn beroep maken en samen met mijn vrouw Tonny (webdesigner en -programmeur) richtte ik Pingwin op.

Pingwin begon letterlijk aan de keukentafel, binnen 6 maanden kwam er een kantoor op Amsterdam Sloterdijk en steeds meer enthousiaste specialisten sloten zich bij ons aan, als medewerker of freelance.

Hoe werd jij een Pingwin?

Bij Pingwin kan ik mijn opgedane kennis uit opleidingen en stages verbreden/verdiepen. Na een aantal SEO-gerelateerde opdrachten en onderzoeken voor bedrijven te hebben uitgevoerd in deze periode ging mijn voorkeur uit naar een werkplek waarbij ik me hierin verder kon specialiseren. Dat lukt tot nu toe erg goed, want ondanks mijn marketing-achtergrond leer ik nog altijd elke dag bij en kan ik me steeds blijven doorontwikkelen.

 Hoe werd jij een Pingwin?
Wat vind je het leukste van je vak?

Wat vind je het leukste van je vak?

Dan moet ik echt twee dingen noemen:

Het leukste van mijn vak is dat dat we met ons team elke dag ondernemers en marketeers vanuit onze ruime kennis en ervaring helpen te groeien door online beter zichtbaar te zijn en te presteren.

Als tweede is en blijft het online vindbaar worden (SEO) zo’n fascinerend spel waarbij de spelregels (Google) en omgevingsfactoren (online concurrentie) continue veranderen. Daar kun je me op elk moment over aanspreken.

Als je nagaat hoe belangrijk online marketing en seo voor een bedrijf is kun je daar met elke ondernemer daar een gesprek over beginnen. Deze 2 statistieken spreken boekdelen voor elke ondernemer:

  • 89% van de consumenten begint het aankoopproces met een zoekmachine. (Bron; Fleishman-Hillard)
  • 94% van al het zoekverkeer in zoekmachines gaat naar websites op de 1e pagina, zie hieronder (Bron; MOZ).

Wil jij ook een goede en converterende website?

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Amsterdam!

Maarten Vermeulen
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.