skip to Main Content

Hallo! Ik ben

Maarten Vermeulen

SEO Specialist / New Business

SEO specialist Maarten Vermeulen
Koffie

Over mij

Maarten is de geestelijk vader van de Pingwins. Na een studie Commerciële Economie maakte hij eerst wat omzwervingen in de muziekindustrie o.a. bij Paradiso, De Grote Prijs van Nederland en als Dj. Hij is getrouwd met Tonny Vermeulen en trotse vader van Bram. Hij houdt van sporten, Aziatisch eten en muziek.

90%
SEO

“Ik vind het leuk om met collega ondernemers te sparren over, zo beetje alles, wat hen bezighoudt in het streven naar meer (online) succes en groei van hun bedrijf. Elke branche, elke onderneming en elke ondernemer is weer anders en dat maakt het juist zo leuk en interessant”

Hoe werd jij een Pingwin?

Inmiddels alweer 15 jaar terug, raakte ik verstrikt in het wereldwijde web van online marketing & SEO. Het duurde niet lang of ik kon van mijn 2 passies (ondernemerschap & online marketing) mijn beroep maken en samen met mijn vrouw Tonny (webdesigner en -programmeur) richtte ik Pingwin op.

Pingwin begon letterlijk aan de keukentafel, binnen 6 maanden kwam er een kantoor op Amsterdam Sloterdijk en steeds meer enthousiaste specialisten sloten zich bij ons aan, als medewerker of freelance.

thuiswerken
Belang goed SEO bureau

Wat vind je het leukste van je vak?

Dan moet ik echt twee dingen noemen:

Het leukste van mijn vak is dat dat we met ons team elke dag ondernemers en marketeers vanuit onze ruime kennis en ervaring helpen te groeien door online beter zichtbaar te zijn en te presteren.

Als tweede is en blijft het online vindbaar worden (SEO) zo’n fascinerend spel waarbij de spelregels (Google) en omgevingsfactoren (online concurrentie) continue veranderen. Daar kun je me op elk moment over aanspreken.

Als je nagaat hoe belangrijk online marketing en seo voor een bedrijf is kun je daar met elke ondernemer daar een gesprek over beginnen. Deze 2 statistieken spreken boekdelen voor elke ondernemer:

  • 89% van de consumenten begint het aankoopproces met een zoekmachine. (Bron; Fleishman-Hillard)
  • 94% van al het zoekverkeer in zoekmachines gaat naar websites op de 1e pagina, zie hieronder (Bron; MOZ).

Publicaties

Maarten publiceert regelmatig over Online Marketing en SEO op blogs zoals FrankWatching en Marketingtribune

Back To Top