Skip to content

Hoger In Google?

No Cure No Pay SEO.

Iedereen wil graag hoger in Google komen omdat dat meer bezoekers en meer omzet op levert. Een hogere ranking bereik je door in te spelen op het algoritme van Google. Simpel gezegd door de 3 pijlers van SEO te optimaliseren; de content, de techniek en de autoriteit van je website. Een hoge ranking in de zoekmachines is al lang geen kwestie meer van een paar slimme trucks, hoewel die altijd helpen.

hoger in google

Wie we al veel hoger in Google hebben gekregen.

15 Jaar ervaring met zoekmachine optimalisatie en mooie resultaten, een veilige keuze.

KlantZoekwoordPlek in Google.nlDuur
The Body ClinicBotoxNr 1 uit 43.500.000 resultaten8 jaar
Meesterslijpersgietijzeren panNr 1 uit 271.000 resultaten7 jaar
Fitness KoeriersFitnessartikelenNr 1 uit 588.000 resultaten6 jaar
Diabetes CentraleGlucose meterNr 1 uit 30.500.000 resultaten6 jaar
Academie voor Coaching & CounselingCoach opleidingNr 1 uit 12.300.000 resultaten5 jaar
Hoger in Google komen

Hoger in Google met Pingwin

Door onze ervaring en No Cure No Pay garantie ben je verzekerd van resultaat. Dat kun je zien aan de SEO cases en resultaten die we voor andere klanten hebben bereikt.

Wij houden van een nauwe samenwerking, transparantie over de werkzaamheden en behaalde doelen en duidelijke communicatie. Als je wilt begeleiden we je bij je eigen SEO werkzaamheden. Zo leer je zelf ook veel over; wat is SEO. Het is echt een schitterend vak!

En als je meer wilt dan SEO dan kun je bij ons online marketing bureau ook voor aanvullende services terecht. Zo helpen we veel SEO-klanten ook met conversie optimalisatie, Google Ads of social media.

Hoe kom je hoger in Google?

Wij helpen je hoger scoren in Google door middel van 2 hoofdwerkzaamheden;

 1. On site SEO; Het optimaliseren van de website
 2. Off site SEO; Linkbuilding, Google My business, Social media

Alle SEO pakketten zijn maatwerk en sluiten goed aan op jouw situatie.

De invulling van jouw SEO pakket en SEO diensten bespreken we van te voren met elkaar. En vervolgens gaan we voor je, én samen met je, aan de slag.

Kun je ook zelf hoog in Google komen?

Natuurlijk kun je je site ook zelf hoger in Google krijgen. Het internet staat vol tips en adviezen. Maar hoe weet je of die adviezen kloppen? Google verandert de spelregels continue en er is ook behoorlijk wat fabeltjes over op het internet SEO te vinden.

Daarbij kost het leren over SEO en het up to date houden van alle kennis behoorlijk veel tijd. Een SEO expert met veel ervaring kan al meteen voor je aan de slag.

Het is altijd goed om zelf meer te weten over hoe SEO werkt. Maar om zelf hoger in Google te komen is niet de meest efficiënte, of zekere, weg naar de top. SEO uitbesteden is vaak efficiënter en zorgt er voor dat jij weer door kan gaan met je normale werkzaamheden.

Waarom Hoger ranken zo belangrijk is

Waarom Hoger ranken zo belangrijk is

Hoog in Google komen is voor bijna elke ondernemer een belangrijke missie. Logisch als je de volgende statistieken kent;

89% van de aankopen start met een zoekopdracht in Google.
33% van de mensen klikt op het eerste zoekresultaat.
89% niet verder kijkt dan de eerste pagina…
Kortom je vindbaarheid is cruciaal voor het succes van je onderneming en wij kunnen je daar goed bij helpen.

Veelgestelde vragen (FAQ's) Hoger in Google

Pingwin is een unieke SEO expert. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel graag de beste. We zijn echte vakidioten en dagen elkaar continu uit voor de meest actuele inzichten en de beste resultaten. Zo zetten we jou op 1, letterlijk én figuurlijk.

Je website komt hoger in Google door een combinatie van factoren. Het gaat er om dat bezoekers & Google jouw site veilig en goed kunnen gebruiken en er snel men snel de gezochte informatie vindt. Dus dat betekent;

 1. Veel interessante en actuele content
 2. Een sterk en natuurlijk linkprofiel
 3. Een website die technisch goed werkt, ook op mobiel
 4. Snelle laadtijden
 5. Een goede user experience

Met een realistisch budget zetten wij klanten altijd binnen 12 maanden op de 1e pagina, op de gewenste zoekwoorden. Als je al in de buurt van de 1e pagina staat zetten we je in de meeste gevallen in de top 5 op de gewenste zoekwoorden. De snelheid van de stijging in de rankings wordt verder beïnvloed door de leeftijd van het domein en de basis van de website en linkprofiel.

Natuurlijk kun je zelf zorgen voor een hogere ranking. Alleen heeft een expert met veel kennis en ervaring natuurlijk wel een grote voorsprong. Wij vinden het juist prettig als klanten ons helpen met het optimaliseren van de website onder onze begeleiding, dat zijn altijd de projecten die tot de hoogste rankings leiden. Zo hebben wij weer meer tijd voor zaken die een klant niet zelf kan of wil doen.

Een specialist inhuren om hoger in Google te komen heeft veel voordelen;

 1. Je hebt meten alle benodigde kennis en expertise in huis
 2. Je kunt meteen beginnen met werken aan een hogere ranking
 3. Het is efficiënter dan alles zelf te leren of iemand aan te nemen
 4. Alle tools voor een betere ranking staan voor je klaar
 5. Je leert automatisch zelf veel over SEO

Het beste advies is om online te zoeken naar een partij die zelf ook hoog rankt op belangrijke zoektermen. Als zij het zelf goed kunnen, dan snappen ze blijkbaar goed hoe het werkt.

Verder is het altijd goed om te vragen naar referenties en bewezen resultaten voor andere klanten. En natuurlijk is het ook belangrijk om een goede klik te hebben met de partij die jou omhoog moet brengen.

Vanaf € 250,- per maand kun je een lokale website hoger in Google krijgen. Voor een landelijke vindbaarheid moet je al snel vanaf € 595,- per maand denken en vanaf € 895,- per maand geven wij als enige in Nederland een garantie op de te behalen rankings.

Budgetten zijn verder afhankelijk van de website, het linkprofiel en de online concurrentie in de betreffende sector.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen
Back To Top