Skip to content
Portfolio

TK Vastgoed

TK Vastgoed biedt agrarische grond aan in interessante gebieden in groeikernen van gemeenten. Twee jonge ondernemers realiseren hiermee een mooie groei met hun bedrijf.
Wat hebben we gedaan?

TK-Vastgoed had ons webdesign bureau gevonden door middel van een zoekopdracht in Google want ze wilden een website laten maken. Altijd leuk om te merken dat je eigen SEO werkt. En meteen vanaf het eerste gesprek was er een wederzijdse waardering voor elkaars ondernemerschap. Van website bouwer naar vastgoed ondernemer, zeg maar.

Stap 1: De briefing

TK had een duidelijk omlijnd idee voor de website. En enkele voorbeelden die ze om verschillende redenen mooi vonden. Een webdesigner kan altijd lekker aan de slag als er een duidelijke briefing is.

Door een aantal specifieke wensen kon het geen template-website worden maar is gekozen voor een combinatie van maatwerk-webdesign binnen een clean template. Daarnaast hebben we ook het logo en de huisstijl van TK Vastgoed ontworpen.

Stap 2: Van vormgeving naar bouw

Omdat de klant zo duidelijk wist wat ze wilden waren er een aantal correctierondes nodig. Zo wisten we het webdesign helemaal tot in de puntjes naar hun wens te maken. En omdat we eigenlijk altijd eerst in Photoshop vormgeven, voordat we de website gaan bouwen, is dat geen probleem. Toen alle designs goedgekeurd waren konden de website bouwers aan de slag.

webpages TK vastgoedStap 3: Basis optimalisatie

TK Vastgoed is een bijzonder bedrijf in een heel eigen branche. Ze moeten het niet hebben van hun online vindbaarheid maar van hun eigen “outreach” naar potentiële klanten. Uiteraard hebben we de site in basis goed geoptimaliseerd. Maar aanvullende SEO was voor TK niet nodig.

Naar de website
Het project
Opdrachtgever
TK Vastgoed
Jaar
2020
Platform
Wordpress
Dienst(en):

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen
Back To Top