TK Vastgoed

TK-Vastgoed had ons webdesign bureau gevonden door middel van een zoekopdracht in Google want, ze wilden een website laten maken. Altijd leuk om te merken dat je eigen SEO werkt ? En meteen vanaf het eerste gesprek was er een wederzijdse waardering voor elkaars ondernemerschap. Van website bouwer naar vastgoed ondernemer, zeg maar.

TK Vastgoed biedt agrarische grond aan in interessante gebieden in groeikernen van gemeenten. En de twee jonge ondernemers realiseren een mooie groei met hun bedrijf.

Wat hebben wij gedaan?
Platform

WordPress

tkvastgoed home
tkvastgoed home

Stap 1: De briefing

Sander en Richard hadden een duidelijk omlijnd idee voor hun website. En enkele voorbeelden die ze om verschillende redenen mooi vonden. Een webdesigner kan altijd lekker aan de slag als er een duidelijke briefing is.

Door een aantal specifieke wensen kon het geen template-website worden maar is gekozen voor een combinatie van maatwerk-webdesign binnen een clean template. Daarnaast hebben we ook het logo en de huisstijl van TK-Vastgoed ontworpen.

Stap 1: De briefing
Stap 2: Van vormgeving naar bouw

Stap 2: Van vormgeving naar bouw

Omdat Sander en Richard zo duidelijk wisten wat ze wilden waren er een aantal correctierondes noodzakelijk. Zo konden we het webdesign helemaal tot in de puntjes naar hun wens te maken. En omdat we eigenlijk altijd eerst in Photoshop vormgeven, voordat we de website gaan bouwen, is dat geen probleem. Toen alle designs goedgekeurd waren konden de website bouwers aan de slag.

Stap 3: Basis optimalisatie

TK-vastgoed is een bijzonder bedrijf in een heel eigen branche. Ze moeten het niet hebben van hun online vindbaarheid maar van hun eigen “outreach” naar potentiële klanten. Uiteraard hebben we de site in basis goed geoptimaliseerd. Maar aanvullende SEO was voor TK niet nodig.

Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.