Skip to content
Portfolio

OMC Amstelland

OMC Amstelland is een internationaal gerenommeerd verwijscentrum voor de behandeling van floaters. Floaters zijn eiwit stolsels in het oog en die kunnen het zicht vervelend beperken. Het OMC Amstelland is de internationale expert in het behandelen van deze floaters. Patiënten komen uit alle hoeken van de wereld om zich te laten behandelen.
homepage Floaterlaser
Wat hebben we gedaan?

Feike Gerbrandy is de eigenaar van Floaterlaser, officieel genaamd OMC Amstelland. Feike heeft bij ons zijn nieuwe website laten maken. Maar zocht ook een goed SEO-bureau. Naast Nederland wilde hij ook graag graag goed gevonden worden in Duitsland en Engeland. Sindsdien doen wij voor de 3 taalversies van de website onsite-SEO en in de betreffende landen linkbuilding.

Stap 1: Briefing

Feike had zijn oude website zelf gemaakt, handig als hij is. De website was wel erg verouderd en aan vervanging toe. de website was bijvoorbeeld niet responsive, dus niet geschikt voor mobiele schermen. Maar de vormgeving en look & feel van de website kon wel hetzelfde blijven. Dat was voor onze webdesigners een heldere briefing.

De vormgever heeft een aantal templates van de belangrijkste pagina’s in Photoshop gemaakt. De homepage, 2 informatieve pagina’s, een contact- en over ons pagina. Na een paar kleine correcties konden de website bouwers aan de slag.

Stap 2: Drie-talige site

Voor de bouw van een website in meerdere talen gebruiken wij meestal WPML als plug-in. Daarmee kun je relatief eenvoudig een website of webshop in meerdere talen realiseren en beheren. Ook uitbreiden naar nog meer talen is geen probleem.

Het was wel een hele klus om alle content te laten vertalen en in de site te verwerken, omdat de website veel informatie over het onderwerp bevat.

Naar de website
Het project
Opdrachtgever
OMC Amstelland
Jaar
2019-heden
Platform
Wordpress
Dienst(en):

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen
Back To Top