Linkbuilding Uitbesteden

Duurzame strategie met bewezen resultaten.

Door linkbuilding bij ons uit te besteden helpen we je fors hoger in Google ranken. Zo hebben we als linkbuilding bureau al heel wat klanten, duurzaam, op 1 gezet. Zonder shortcuts en allemaal volgens de richtlijnen van Google. Je kunt bij ons ook je complete SEO uitbesteden en internationale SEO is ook mogelijk. Onze SEO specialisten hebben 15 jaar ervaring en helpen je graag.

Resultaten van Linkbuilding uitbesteden

Voor sommige klanten beheren wij meer dan 200 zoekwoorden op de 1e pagina en meer dan 45 op de 1e plek in Google.

KlantZoekwoordPlek in Google.nlKlant
The Body ClinicBotoxNr 1 uit 43.500.000 resultaten8 jaar
Meesterslijpersgietijzeren panNr 1 uit 271.000 resultaten7 jaar
Fitness KoeriersFitnessartikelenNr 1 uit 588.000 resultaten6 jaar
Diabetes CentraleGlucose meterNr 1 uit 30.500.000 resultaten6 jaar
Academie Coaching & CounsellingCoach opleidingNr 1 uit 12.300.000 resultaten4 jaar
Waarom linkbuilding uitbesteden?

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Je linkprofiel is erg belangrijk voor een goede vindbaarheid. Veel SEO werkzaamheden kun je relatief goed zelf uitvoeren. Maar het ontwikkelen van een optimaal sterk én natuurlijk linkprofiel is een vak apart. Het vergt veel kennis en ervaring om zelf een de beste linkbuilding strategie uit te voeren.

Een linkbuilding specialist als Pingwin kan veel sneller en efficiënter jouw SEO-doelen realiseren. Zelf linkbuilding uitvoeren kost je veel meer en is het de vraag of de campagne het gewenste effect heeft.

En als je meer dan linkbuilding of SEO wilt, dan kunnen we dat als SEO specialist allemaal goed op elkaar afstemmen.

Waarom Pingwin?

Ons linkbuilding bureau heeft de ervaring en infrastructuur die je maar kunt wensen. Zo zorgen we voor duurzame en sterke groei in het linkprofiel. Geen short-cuts of schimmige praktijken. Zelfs niet op het randje. Anders zouden we ook niet al meer dan 8 jaar werken voor diverse klanten.

“We have the best strategy” zou Donald Trump zeggen, en zo is het!

  1. We creëren een optimaal natuurlijk linkprofiel. Daarbij letten we goed op de natuurlijke verhoudingen. Follow en no-follow, blog links, social media links, startpagina links, anchor tekst verdeling, etc.
  2. Daarnaast creëren we ijzersterk linkprofiel met veel krachtige links van sites met veel autoriteit, thema gerelateerde websites. En het liefste artikel- of content links.
Waarom Pingwin?

Sterk en natuurlijk linkprofiel

Door je linkbuilding bij ons neer te leggen voeren wij de regie over jouw linkprofiel.

Die combinatie van een sterk én natuurlijk linkprofiel krijgt de meeste waardering van Google. Websites met dergelijke linkprofielen scoren het allerhoogste in de rankings.

"Ik deed altijd zelf de SEO. Maar dat koste me altijd heel veel tijd. Bovendien kan een SEO-expert veel meer bereiken, zeker met een stuk linkbuilding erbij. Dat kun je zelf gewoon niet doen. En helemaal nu niet meer want doordat de vindbaarheid zo veel verbeterd is zit mijn praktijk helemaal vol. en kan ik me volledig focussen op het behandelen van patiënten in plaats van zelf SEO te doen. Ik heb mijn maandelijkse investering in SEO naar beneden bijgesteld omdat ik toch niet meer mensen kan behandelen. En zo blijf ik wel goed ranken in Google."

Arno Tromp
Haptotherapie

Wat kost linkbuilding uitbesteden?

De kosten van linkbuilding uitbesteden hangen af van een aantal factoren:

  • De gekozen zoektermen
  • Het land waar je hoger wilt ranken
  • Online concurrentie in de branche
  • De uitgangspositie van de site en het linkprofiel
  • De gewenste ontwikkeling in de rankings

Linkbuilding uitbesteden kan bij ons vanaf € 250,- per maand. Vanaf € 895,- per maand geven wij bovendien een garantie op de te behalen rankings, als enige in Nederland!

Wat kost linkbuilding uitbesteden?

Wat is een optimaal natuurlijk linkprofiel?

De juiste verhouding in soorten en maten links is heel belangrijk om een optimaal natuurlijk linkbeeld te creëren.

IJzersterke links, maar ook links zonder heel veel kracht
 

Google gaat er terecht van uit dat als je een belangrijk zoekresultaat bent dat andere belangrijke sites (met veel autoriteit) op jouw vakgebied naar je linken. Maar ook minder belangrijke of sterke websites.

Voor een natuurlijk linkprofiel is het ideaal dat het overgrote deel van de links uit Nederland komt. En een relatief klein deel uit het buitenland.

De meeste links die je als website verwerft zullen naar de homepage verwijzen. En een klein deel naar dieperliggende pagina’s, ook die verhouding is belangrijk voor Google.

Ook hier geldt dat je als populaire website beiden soorten links ontvangt in een bepaalde verhouding.

Afhankelijk van de branche en soort website zullen de meeste links branded zijn. Maar daarnaast zullen veel relevante zoektermen in de anchorteksten terugkomen.

Linkprofiel als ranking factor

Linkprofiel als ranking factor

Linkbuilding de belangrijkste factor in een totale aanpak van zoekmachine optimalisatie (Bron; Joint the effort – Moz)
Je linkprofiel is de meest bepalende factor voor uw ranking in Google. Dat blijkt elk jaar uit onderzoek.

Doordat Google steeds slimmer wordt is linkbuilding tegenwoordig een zeer gespecialiseerde en genuanceerde bezigheid. Die kunt u dus het beste uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau.

Veelgestelde vragen over linkbuilding uitbesteden

Pingwin is een unieke SEO expert. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel graag de beste. We zijn echte vakidioten en dagen elkaar continu uit voor de meest actuele inzichten en de beste resultaten. Zo zetten we jou op 1, letterlijk én figuurlijk.

Wat is linkbuilding?
 

Linkbuilding is het genereren van verwijzingen (links) van externe websites en -pagina’s naar een specifieke website om de waardering en ranking van die website op relevante zoekwoorden te verbeteren. Voorbeelden van linkbuilding strategieën zijn; gastbloggen, infographics maken en verspreiden, social media berichten, creëer killer-content en vraag om verwijzingen.

Linkbuilding is, naast content en users signals, een top-3 ranking factor en daarmee zeer bepalend voor je vindbaarheid in Google. Dus hoe meer kwalitatieve, in content en relevante links je naar je website kunt veroveren hoe meer Google er van jut gaat dat je blijkbaar een belangrijk zoekresultaat bent p een specifieke zoekterm. Dus groter de kans op een top ranking in Google.

Linkbuilding is een behoorlijk ingewikkelde en genuanceerde bezigheid. Linkbuilding uitbesteden betekent dat specialisten zich bezig gaan houden met het verkrijgen van kwalitatieve, relevante links van domeinen met autoriteit. Dit is een expertise dat je niet zomaar even zelf onder de knie krijgt en dus is het goed om daar een expert op in te zetten.

Heel eenvoudig; door te zoeken in Google op een term als linkbuilding uitbesteden. Als een linkbuilding bureau zelf goed vindbaar is op een dergelijk zoekterm, dan kunnen ze jou daar ook goed mee helpen. Verder is het goed om te vragen naar referenties en concrete cases. Tot slot is het altijd belangrijk om te kijken of er een klik is met de mensen van het linkbuilding bureau.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren.

Maarten Vermeulen
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.