skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Linkbuilding uitbesteden

Uw Linkprofiel is de belangrijkste rankingfactor

Linkbuilding uitbesteden aan een professioneel SEO-bureau helpt u hoger ranken. Uw linkprofiel is de meest bepalende factor voor uw ranking in Google. Dat blijkt elk jaar uit wetenschappelijk onderzoek. Zie ook de afbeelding op deze pagina. Doordat Google steeds slimmer wordt is linkbuilding tegenwoordig een zeer gespecialiseerde en genuanceerde bezigheid. Die kunt u dus het beste uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Als u linkbuilding uitbesteed aan een gespecialiseerd en deskundig SEO-bureau kunt u ervan uit gaan dat het op de juiste manier gebeurt. Google geeft de meeste waardering aan linkprofielen die niet alleen heel veel sterke links hebben maar ook optimaal natuurlijk zijn. En dat betekent dat ze een natuurlijke verhouding hebben in allerlei soorten en maten links.

De juiste verhoudingen in uw linkprofiel

Om die reden regisseren wij de linkprofielen van onze klanten. Uiteraard in samenspraak met hen. Op die manier zorgen we niet alleen voor heel veel ijzersterke links. Maar ook voor de juiste verhoudingen in soorten en maten links. En wordt het linkprofiel optimaal natuurlijk en organisch. En alleen een dergelijk linkprofiel krijgt de meeste waardering van Google. En maakt absolute topposities in Google mogelijk.

Wat is een optimaal natuurlijk linkprofiel

De juiste verhouding in soorten en maten links is heel belangrijk om een optimaal natuurlijk linkbeeld te creëren.

IJzersterke links, maar ook links zonder heel veel kracht

Google gaat er terecht van uit dat als u een belangrijk zoekresultaat bent dat andere belangrijke sites (met veel autoriteit) op uw vakgebied naar u linken. Maar ook minder belangrijke of sterke websites.

Nationaal en internationale links

Voor een natuurlijk linkprofiel is het ideaal dat het overgrote deel van de links uit Nederland komt. En een relatief klein deel uit het buitenland.

Deeplinks maar ook links naar de homepage

De meeste links die je als website verwerft zullen naar de homepage verwijzen. En een klein deel naar dieperliggende pagina’s, ook die verhouding is belangrijk voor Google.

Follows en no-follows

Ook hier geldt je als populaire website beiden soorten links ontvangt in een bepaalde verhouding.

De juiste verdeling anchorteksten

Afhankelijk van de branche en soort website zullen de meeste links branded zijn. Maar daarnaast zullen veel relevante zoektermen in de anchorteksten terugkomen.

Linkbuilding vandaag nog uitbesteden?

Door linkbuilding uit te besteden aan Pingwin zorg je ervoor dat wij de regie voeren over de juiste verhoudingen. En op die manier creëren we een ijzersterk én optimaal linkprofiel. Alleen met een dergelijk linkprofiel zijn absolute topposities in Google mogelijk.

Meer dan alleen linkbuilding

Uw linkprofiel wordt door veel factoren beïnvloed. En al met al die factoren kunnen wij u helpen; social mediamanagement, content management, Online reputatie management, en Conversie Optimalisatie.

Heeft u vragen, bel Maarten Vermeulen; 0651294314, of mail

Back To Top