< p>

skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

E-mail Marketing

Een krachtige tool, mits goed uitgevoerd!

Email marketing is een onderschatte tool binnen onze diensten waarmee u verschillende doelen kunt bereiken. Uw branding versterken, top of mind blijven bij uw doelgroep of directe verkoop genereren.

E-mail marketing uitbesteden?

Wij kennen alle manieren om het resultaat op uw email campagne te maximaliseren. En weten welke valkuilen te vermijden. Om te beginnen werken we alleen met professionele email services zoals MailChimp. Daarmee voorkom je dat het gros van je mails in spamfolders beland.

Maar met MailChimp kun je nog veel meer; gepersonaliseerde e-mails versturen, zien wie de mail heeft geopend en welke tot een conversie leidt, A/B Testen, etc. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij een template voor uw nieuwsbrieven maken die u zelf kunt vullen met content, aanbiedingen of producten.

Maar wij kunnen ook de gehele email-marketing voor u uit handen nemen. U ontvangt dan ook een rapportage van elke campagne en wij optimaliseren de campagnes voor een stijgende conversie.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekeken?

Pingwin is een Full Service Online Marketing bureau en wij helpen u graag op alle deelgebieden van internet marketing. Wij zijn een rasechte specialist op gebied van Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Webdesign. Maar helpen u net zo goed met Conversie Optimalisatie, Google Adwords. Of iets heel anders zoals Online Reputatiemanagement.

Wenst u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Maarten Vermeulen; 0651294314 of mail

Back To Top