Wesly Bronkhorst

De manager van Wesly Bronkhorst zocht een webdesign bureau met gevoel voor muziek en sfeer. Ze wilden een nieuwe website laten maken voor Wesly want de oude was een zelf in elkaar getimmerde versie zonder tussenkomst van een professionele websitebouwer.

De eerste bespreking vond plaats in een lunchroom in Amsterdam Zuid. Al snel was er een klik en vertrouwen en kregen we de opdracht. Wesly en zijn manager hadden ook al een goed beeld en een aantal referenties van hoe de website er uit moest komen te zien. Dus wij konden aan de slag.

Wat hebben wij gedaan?
Platform

WordPress

uitgelicht Wesly
homepage Wesly Bronkhorst

Stap 1: Design

Zoals altijd maken wij eerst een design in Photoshop, te beginnen met de homepage. Pas als die (evt. met wat correcties helemaal akkoord is gaan we de vervolgpagina’s maken. Als alle pagina’s content etc. definitief is gaan we de site bouwen.

Zo kan de klant eenvoudige het hele design proces sturen naar de invulling die hij wenst. En weet hij zeker dat de uiteindelijke website Exact is wat hij ervan had verwacht.

Stap 2: De bouw

De bouw van de site is relatief eenvoudig als het design helemaal is vastgelegd. We hebben nog een koppeling gemaakt met de instagram feed van Wesly en een koppeling met een boekingssysteem met alle concertdata van de artiest

Verder kunnen mensen direct hun boekingsaanvragen doen met het formulier op de site. En tot slot kunnen fans natuurlijk alle muziek en videoclips van Wesly bekijken op de site.

Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.