skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

SEO Optimalisatie

SEO optimalisatie is een unieke online marketing methode die doorgaans een groot rendement oplevert. In tegenstelling tot alternatieven zoals adverteren, liggen de kosten relatief laag en zijn de resultaten uitermate duurzaam. Hierdoor behaalt uw website aanzienlijk hogere rankings in Google en komt u in contact met vele relevante leads.

SEO optimalisatie is een specialistisch vakgebied en werkt alleen als het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Het zelf uitproberen van optimalisatietechnieken is riskant en levert soms averechtse resultaten op. Het is daarom belangrijk om de klus uit te besteden aan een ervaren bureau dat gespecialiseerd is in het verbeteren van vindbaarheid in de zoekmachine.

Wat is SEO of zoekmachine optimalisatie? De betekenis

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. De betekenis laat zich dan ook niet moeilijk raden. Het draait om het optimaliseren van een website voor vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Hoe beter de site vindbaar is, hoe groter de kans op een hoge positie in de zoekresultaten.

En daar is het bedrijven tegenwoordig allemaal om te doen. Wie hoog scoort in de zoekmachine, komt maximaal onder de aandacht van potentiële klanten en kan veel nieuwe omzet genereren. En dat zonder te hoeven adverteren! Een ervaren bureau zoals Pingwin weet exact wat ervoor nodig is om hoog te ranken en heeft al tal van klanten prachtige posities in Google bezorgd.

De beste SEO optimalisatie tips

Wij hanteren hierbij geen dubieuze technieken, maar passen beproefde methoden toe die ook op lange termijn werken. Omdat wij alle vertrouwen hebben in onze SEO optimalisatie, bieden wij als enige bureau in Nederland een No Cure No Pay constructie aan. Vanaf het Goud Pakket ontvangt u de kosten terug als wij de afgesproken doelen niet op tijd hebben verwezenlijkt.

Gelukkig komt dat in de praktijk eigenlijk niet voor. Wij stellen namelijk realistische doelen en misleiden u niet met beloftes op topposities binnen een tijdsbestek van enkele dagen. Dergelijke optimalisatiemethoden leveren zelden duurzame resultaten op en leiden vroeg of laat onvermijdelijk tot een straf vanuit Google. En dat wilt u ten koste van alles voorkomen!

Kosten voor een zoekmachine optimalisatie bureau

Bij Pingwin werken we op basis van SEO optimalisatie technieken die zich inmiddels ruimschoots hebben bewezen. Doordat u geleidelijk steeds hoger scoort in de zoekresultaten, ontvangt uw website steeds meer bezoekersverkeer. U kunt al deze ontwikkelingen niet alleen volgen in uw persoonlijke dashboard, maar ook ontvangt u regelmatig rapportages.

In geval van toenemende bezoekersaantallen is het van belang dat de conversie op uw website in orde is. Ook hierover kunnen wij u van zeer waardevolle tips met betrekking tot optimalisatie voorzien. De kosten vallen hierbij alleszins mee, zeker in vergelijking met adverteren. Voor een lead die voortkomt uit SEO betaalt u bij ons slechts zo’n 10 tot 15 cent per lead.

SEO optimalisatie voor WordPress website

Wilt u eindelijk met uw website bovenaan in Google komen? Overweeg dan zeker eens om uw site te optimaliseren voor vindbaarheid in de zoekmachine. Als SEO bureau met meer dan 13 jaar ervaring verzekert Pingwin u van de beste resultaten. Bovendien kunt u rekenen op een grote transparantie en regelmatig overleg over de voortgang op alle KPI’s die voor u belangrijk zijn.

Wilt u meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van SEO optimalisatie? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Maarten Vermeulen. Bel naar 0651294314 of mail.

 

Brons
€ 250,-
p.m.

\ Zoektermen analyse
\ 4 uur linkbuilding p.m.
\ Keyword tracking, 4 st.
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Online realtime reports
\ Mail/Phone assistance

Opstartkosten € 500,- eenmalig

Zilver
€ 595,-
p.m.

\ Zoektermen analyse
\ 12 uur linkbuilding p.m.
\ Keyword tracking, 15 st
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Custom online portal
\ Mail/Phone assistance
\ Maandelijkse rapportages
\ Backlink analyse

Looptijd 6 maanden
Eenmalige opstart € 995,-

Goud
€ 895,-
p.m.

\ Zoekwoord analyse
\ 32 uur linkbuilding p.m.
\ Keyword tracking, 30 st.
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Custom online portal
\ Mail/Phone assistance
\ Maandelijkse rapportages
\ Backlink analyse
\ Flow / conversie optimalisatie

Looptijd 12 maanden
Eenmalige opstart € 1250,-

Platinum
Vanaf € 2500,-
p.m.

\ Zoekwoord analyse
\ Nader te bepalen linkbuilding
\ Keyword tracking, 100 st.
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Custom online portal
\ Mail/Phone assistance
\ Online realtime reports
\ Backlink analyse
\ Flow / conversie optimalisatie
\ Onnatuurlijk link detectie
\ Linkbuilding strategie implementatie
\ Analytics Dashboards
\ Big data linkprofiel analyse
\ Anchortekst distributie
\ Security 24/7
\ Uptime monitoring

Looptijd 12 maanden
Eenmalige opstart € 2500,-

Back To Top