skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

SEO Amsterdam

SEO is in Amsterdam tegenwoordig een veelgehoorde term. Dat heeft een goede reden, want het is dé manier om met een website op duurzame wijze hoger in Google te komen. En welk bedrijf wil dat nu niet? Een hoge positie in de zoekresultaten zorgt immers voor een flinke toename in bezoekersverkeer en brengt het bedrijf daarmee onder de aandacht van nieuwe, potentiële klanten.

SEO wordt daarom zowel in Amsterdam als daarbuiten gezien als een investering die zichzelf terugverdient. Het is dan echter wel zaak om met het juiste bureau in zee te gaan. Het betreft namelijk een zeer specialistische discipline, waarbij elke misstap fataal kan zijn. Pingwin beschikt over langjarige ervaring en heeft een breed portfolio van tevreden klanten.

Wat is SEO? Uitleg uit Amsterdam

Voordat u op zoek gaat naar een partij die goede SEO in Amsterdam kan leveren, is het van belang de betekenis van de term goed te begrijpen. De afkorting staat voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie. Het gaat hierbij om het optimaliseren van een website om zo hoger gewaardeerd te worden in de zoekresultaten.

Bij Pingwin voorzien we u tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag van een uitgebreide uitleg. Belangrijk om te weten is in elk geval dat er tal van optimalisatiemethoden bestaan, die sterk verschillen in effectiviteit. De specialisten van Pingwin zijn als geen ander op de hoogte van de geheimen van Google en u betaalt daarom alleen voor werkzame technieken.

Zoekmachine optimalisatie of SEA kiezen?

Als u met uw bedrijfswebsite hoger in de zoekresultaten wilt ranken, zijn er verschillende manieren waarop u dat doel kunt bereiken. Naast zoekmachine optimalisatie, is ook SEA (Search Engine Advertising) een bekende methodiek die vaak wordt gehanteerd. Bij online marketing bureau Pingwin kunt u voor beide diensten terecht.

SEO heeft twee grote voordelen ten opzichte van SEA: de kosten zijn over het algemeen lager en de resultaten duurzamer. Anderzijds heeft het plaatsen van een advertentie ook zo zijn pluspunten. De beste internet marketing strategie is daarom afhankelijk van uw specifieke wensen. Op basis van een website analyse adviseren wij u graag over de optimale strategie.

SEO zelf doen of uitbesteden in Amsterdam?

Zoekmachine optimalisatie zelf verzorgen is in de meeste gevallen niet aan te bevelen. Kleine fouten kunnen ervoor zorgen dat een website niet stijgt, maar juist daalt in de zoekresultaten. SEO in Amsterdam uitbesteden is dan een betere optie. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u zich richten op uw corebusiness in de wetenschap dat uw online marketing in goede handen is.

Want in goede handen, dat is uw website bij bureau Pingwin zeker. Wij werken volgens de laatste inzichten en zijn gespecialiseerd in meerdere vormen van online marketing. In tegenstelling tot veel andere partijen, bewijzen wij onze expertise met aansprekende noteringen in de zoekresultaten voor onze klanten. Hierdoor weet u zeker dat u met een betrouwbare specialist van doen heeft.

Online marketing bureau voor SEO in Amsterdam

Niet voor niets zijn we bij Pingwin dan ook zeer trots op onze dienstverlening op het gebied van SEO in Amsterdam. Als enige bureau in het hele land werken we zelfs volgens het No Cure No Pay principe (vanaf het Pakket Goud), waarbij u alleen betaalt als de afgesproken doelstellingen door ons worden bereikt. Hierdoor heeft u de absolute zekerheid dat uw investering rendabel is.

Heeft u aanvullende vragen over onze dienstverlening of wilt u direct van start met SEO in Amsterdam? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze specialist Maarten Vermeulen. Hij informeert u uitgebreid over de manier waarop wij uw site naar topposities in de zoekmachine brengen. mail naar Maarten Vermeulen of bel voor direct contact naar 0651294314.

Brons
€ 250,-
p.m.

\ Zoektermen analyse
\ 4 uur linkbuilding p.m.
\ Keyword tracking, 4 st.
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Online realtime reports
\ Mail/Phone assistance

Opstartkosten € 500,- eenmalig

Zilver
€ 595,-
p.m.

\ Zoektermen analyse
\ 12 uur linkbuilding p.m.
\ Keyword tracking, 15 st
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Custom online portal
\ Mail/Phone assistance
\ Maandelijkse rapportages
\ Backlink analyse

Looptijd 6 maanden
Eenmalige opstart € 995,-

Goud
€ 895,-
p.m.

\ Zoekwoord analyse
\ 32 uur linkbuilding p.m.
\ Keyword tracking, 30 st.
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Custom online portal
\ Mail/Phone assistance
\ Maandelijkse rapportages
\ Backlink analyse
\ Flow / conversie optimalisatie

Looptijd 12 maanden
Eenmalige opstart € 1250,-

Platinum
Vanaf € 2500,-
p.m.

\ Zoekwoord analyse
\ Nader te bepalen linkbuilding
\ Keyword tracking, 100 st.
\ Website Techniek consult
\ Content consult
\ Custom online portal
\ Mail/Phone assistance
\ Online realtime reports
\ Backlink analyse
\ Flow / conversie optimalisatie
\ Onnatuurlijk link detectie
\ Linkbuilding strategie implementatie
\ Analytics Dashboards
\ Big data linkprofiel analyse
\ Anchortekst distributie
\ Security 24/7
\ Uptime monitoring

Looptijd 12 maanden
Eenmalige opstart € 2500,-

Back To Top