Fitnesskoerier

Fitnesskoeriers wordt gerund door Cindy & Joost, en inmiddels al wat meer personeelsleden. 4 jaar werken wij als SEO-bureau al voor de webshop.

Het online marketingbureau dat ze hadden waren ze niet tevreden over. Dus gingen zij zich oriënteren en vonden zij ons in Google op de zoekterm; SEO-bureau. Gelukkig dat onze eigen SEO ook goed werkt ?

Resultaten SEO

  • 20 top-10 posities met de webshop
  • 63% meer bezoekers binnen 1 jaar.
  • 11 top-woorden in de top-3 van Google
  • Van 1 naar 58 zoektermen in de top-10
  • 196% meer organische bezoekers
Wat hebben wij gedaan?
Platform

Lightspeed

SEO klant Fitnesskoerier

"We merken zelf ook dat we veel beter gevonden worden, dus dat gaat top! De zomermaanden is het even rustig aan doen, dus ik wil in Q4 afspreken om te kijken welke woorden we toe kunnen voegen. We hebben net een hele dikke voorraadorder moeten plaatsen (even geen budget door het succes van SEO ?) en in Q4 is dat allemaal achter de rug en gaan we ruimte krijgen naar verwachting. We zijn zeer tevreden, dit is echt de eerste keer dat iemand waar maakt wat hij zegt op het vlak van SEO ?."

Joost Bijleveld
Fitnesskoerier.nl

De resultaten

Wij zien achteraf vaak dat deze zelfs in het eerste jaar al positief is. Maar dat hangt natuurlijk wel af van de uitgangspositie, de concurrentie, etc. Maar op een wat langer termijn, van bijvoorbeeld 2 jaar is het Rendement op SEO eigenlijk altijd erg positief. Het linkprofiel wordt alsmaar sterker en sterker. En op een gegeven moment ben je bezig met alleen nog maar de laatste finesses in website optimalisatie. Dat is een voorsprong die de concurrentie maar zelden inhaalt.

Dat zien we nu ook bij Fitnesskoeriers;

  • 20 top-10 posities met de webshop en 63% meer bezoekers binnen 1 jaar.
  • 11 top-woorden in de top-3 van Google
  • Van 1 naar 58 zoektermen in de top-10
  • 196% meer organische bezoekers
De resultaten
Wat doen we en hoe werkt dat?

Wat doen we en hoe werkt dat?

We doen onsite SEO en linkbuilding. Daarbij voeren wij de regie over het linkprofiel. Dat betekent dat we niet alleen veel sterke, onderwerp gerelateerde links leggen maar ook zorgen voor de juiste verhoudingen in soorten en maten links. Alleen op die manier ontstaat ook een optimaal natuurlijk linkprofiel dat maximaal gewaardeerd wordt door Google.

Veel ondernemers zijn huiverig om te investeren in SEO. Ze kijken op korte termijn naar de Return On Investment (ROI) van het geïnvesteerde SEO-budget.

Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.