skip to Main Content
Over het project

Fitnesskoeriers wordt gerund door Cindy & Joost, en inmiddels al wat meer personeelsleden. 4 jaar werken wij als SEO-bureau al voor de webshop.

Het online marketingbureau dat ze hadden waren ze niet tevreden over. Dus gingen zij zich oriënteren en vonden zij ons in Google op de zoekterm; SEO-bureau. Gelukkig dat onze eigen SEO ook goed werkt 😉

De klik was er meteen en omdat wij als enige in Nederland de vooraf afgesproken rankings garanderen was de keuze snel gemaakt.

Wat hebben we gedaan

SEO

Wat doen we en hoe werkt dat?

We doen onsite SEO en linkbuilding. Daarbij voeren wij de regie over het linkprofiel. Dat betekent dat we niet alleen veel sterke, onderwerp gerelateerde links leggen maar ook zorgen voor de juiste verhoudingen in soorten en maten links. Alleen op die manier ontstaat ook een optimaal natuurlijk linkprofiel dat maximaal gewaardeerd wordt door Google.

Veel ondernemers zijn huiverig om te investeren in SEO. Ze kijken op korte termijn naar de Return On Investment (ROI) van het geïnvesteerde SEO-budget.

De resultaten

Wij zien achteraf vaak dat deze zelfs in het eerste jaar al positief is. Maar dat hangt natuurlijk wel af van de uitgangspositie, de concurrentie, etc. Maar op een wat langer termijn, van bijvoorbeeld 2 jaar is het Rendement op SEO eigenlijk altijd erg positief. Het linkprofiel wordt alsmaar sterker en sterker. En op een gegeven moment ben je bezig met alleen nog maar de laatste finesses in website optimalisatie. Dat is een voorsprong die de concurrentie maar zelden inhaalt.

Dat zien we nu ook bij Fitnesskoeriers;

  • 20 top-10 posities met de webshop en 63% meer bezoekers binnen 1 jaar.
  • 11 top-woorden in de top-3 van Google
  • Van 1 naar 58 zoektermen in de top-10
  • 196% meer organische bezoekers
Rankings Fitnesskoerier

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top