Skip to content
Portfolio

Academie voor Coaching & Counselling

De ACC biedt opleidingen aan waarin mensen hun eigen talent ontdekken en ontwikkelen, en leren om anderen te begeleiden in hun proces.
50%

197% meer organische bezoekers naar de site.

#1

#1 Posities in Google op de belangrijkste zoekwoorden.

75%

Van 0 naar 68 zoekwoorden op de 1e pagina in Google.

Over het project

Een bijzonder en leuk project. Marjan en Paulien klopten bij ons SEO bureau aan met een website en een domein dat ze hadden overgenomen. De website leek uit 1853 maar het domein had in al die jaren een behoorlijke autoriteit opgebouwd.

Daarmee weten onze SEO specialisten wel raad. Want met een nieuwe geoptimaliseerde website en dit sterke domein konden we ze flink hoger in Google krijgen.

Resultaten SEO campagne:

  • Alle target-keywords op de 1e plek in Google
  • Van 0 naar 68 zoekwoorden op de 1e pagina
  • Verdubbeling van organische bezoekers
Naar de website
Het project
Opdrachtgever
Academie voor Coaching & Counselling
Jaar
2018-heden
Platform
Wordpress
Dienst(en):

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wat hebben we voor de ACC gedaan?

Zoals altijd bij een SEO-campagne, werken we ook bij het ACC aan de 3 pijlers van SEO; Content, Techniek en Autoriteit. De content en techniek hebben we met de realisatie van de nieuwe website meteen helemaal goed en SEO-proof neergezet. Vervolgens zijn  we de autoriteit van het domein verder uit gaan bouwen. aangezien de ACC al een redelijke reputatie en bijbehorende linkprofiel had opgebouwd hebben we alle pagina’s uit de oude website netjes herleid naar de relevante nieuwe pagina’s in de nieuwe website.

Zoekwoordonderzoek

Zoekwoorden onderzoek is altijd de basis van SEO. In samenspraak met het ACC kozen we de zoekwoorden die voor hun interessant waren en wat ons betreft de juiste schrijfwijze en zoekintentie hadden.

Analyse van de website

Als eerste hebben we de oude website volledig omgebouwd naar de nieuwe website die SEO-technisch veel beter was ingericht en gestructureerd.

Linkbuilding

Het reeds bestaande linkprofiel hebben we netjes geredirect nar de nieuwe pagina’s in de nieuwe site. Vervolgens hebben we dat verder versterkt.

De resultaten

Mooie resultaten door een goede samenwerking en een kant die net zo enthousiast en gedreven is als wij zijn. van 0 naar 68 zoektermen op de 1e pagina in Google. En alle target-keywords op de 1e plek.

Zoekwoorden op 1 ACC
Zoekwoorden op 1 ACC
Zoekwoorden op 1 ACC

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag wat wij als SEO-bureau & webdesigners uit Amsterdam voor jou kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen
Back To Top