skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Webdeveloper uit Amsterdam

Pingwin is een unieke webdeveloper uit Amsterdam. Wij zijn namelijk de enige in Nederland die zoekmachine optimalisatie (SEO) standaard mee neemt in het webdesign. In ons portfolio ziet u een selectie van websites en webshops die we hebben gemaakt. Alles is maatwerk en het gaat pas live als u helemaal tevreden bent met het resultaat.

Een goedkope, of een goeie webdeveloper?

Uw website is een cruciaal marketinginstrument en kan het succes van uw bedrijf in belangrijke mate bepalen. Uit onderzoek komt telkens weer naar voren dat het webdesign een van de belangrijkste factoren is bij de keuze van de leverancier. En dat mensen zich in 75% van de gevallen eerst online oriënteert voor ze een keuze maken. Een investering in professioneel webdevelopment verdient zich dubbel en dwars terug.

Hoe kiest u de juiste webdevelopper

De juiste webdevelopper voldoet in ieder geval aan de volgende criteria;

  1. Hij luistert goed naar uw wensen en stelt vragen bij de intake
  2. Hij heeft een divers portfolio
  3. Hij heeft veel mooie reviews
  4. Hij praat niet in code of vaktermen maar in uw taal
  5. Hij doet meer dan alleen websites bouwen en heeft bijvoorbeeld ook verstand van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een paar handige trucs

Om er zeker van te zijn dat u de juiste webdeveloper kiest geven we u hier nog een paar handige tips;

  • vraag de webdesigner eens om een paar referenties, of nog beter; bel een paar klanten uit zijn portfolio.
  • Vraag of de opdracht gesplitst kan worden in 2 fases design en bouw van de site. Zo kunt u halverwege nog verder kijken als het design u, ook na correcties niet bevalt.
  • Vraag naar wat de webdeveloper doet om je vindbaarheid te verbeteren; redirects, koppen-structuur en geoptimaliseerde pagina’s behoren dan tot de minimaal vereiste antwoorden.

Verder praten?

Wilt u met ons verder praten over webdevelopment en eventueel uw vindbaarheid in Google? Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.

Naast webdevelopment kunt u ook bij ons terecht voor Zoekmachine OptimalisatieGoogle AdWords, Conversie Optimalisatie, Content Management & Social Media Management.

Heeft u vragen over een van onze diensten?
Bel met Maarten Vermeulen; 0651294314, of mail

Back To Top