skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

10 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR PINGWIN

Pingwin is een uniek Online Marketingbureau.
Onze klanten zeggen zelden of nooit op.
Wilt u weten waarom?

01

No Cure No Pay SEO

Wij spreken vooraf op papier met u af, wanneer wij welke target-ranking, op welke specifieke zoektermen moeten realiseren. Als enige in Nederland. Niet gehaald? Geld terug.

02

Unieke linkbuilding strategie

Linkbuilding bepaalt 60-70% van de ranking in Google. Het beste linkprofiel is heel sterk, maar ook optimaal natuurlijk. Dat laatste wordt vaak vergeten en is een vak apart.

Een optimaal natuurlijk linkprofiel heeft de juiste verhoudingen in soorten en herkomst van links; nationaal- internationaal, social-, nieuws- en bloglinks. Follow- no follow, sterke én “minder sterke” links, de juiste anchortekst verdeling, etc.
Wij brengen niet alleen veel sterke links aan, maar zorgen ook voor die natuurlijke verhoudingen. Die regie over uw linkprofiel en ons team in Bali maken dat wij meer bereiken dan welke SEO-partij in Nederland.

Daarnaast moeten alle mogelijke domeinen voldoen aan een reeks criteria; Citation Flow, Trust Flow, Domain Authority, etc. Alleen dan wordt er vanuit Nederland actie ondernomen om een link te krijgen.

03

100% volgens de laatste regels van Google

Wij doen alles 100% volgens de laatste regels van Google (white hat). Sterker nog, wij monitoren en voorkomen ook eventuele risico’s op een lagere waardering door Google door toedoen van anderen.

04

Team van eigen SEO-specialisten op Bali

SEO is erg arbeidsintensief. Daarom hebben wij 8 jaar geleden geïnvesteerd in een eigen team van 20 high-end SEO-specialisten op Bali, Indonesië. En kunnen wij meer uren investeren en resultaat boeken dan welke andere SEO-partij in Nederland.

05

SEO die alle SEA ver achter zich laat

Wij genereren leads voor gemiddeld 10-15 ct per stuk, in jaar 1. Naarmate we uw site en linkprofiel verder versterken zakt dit bedrag verder weg tot enkele centen per extra bezoeker. Dit kunnen we u onomstotelijk aantonen. AdWords is altijd (tientallen malen) duurder en niet duurzaam, SEO wel.

06

Concrete cases en mooie resultaten

Meer dan 50% extra bezoekers en de garantie op top-10 posities op de belangrijke zoektermen in jaar 1 is gebruikelijk bij Pingwin. Ook met een lage ranking op dit moment. Klanten met een betere ranking garanderen we absolute topposities. Face to face kunnen we diverse concrete cases laten zien waar we deze resultaten voor hebben gerealiseerd.

Online Marketing bureau Amsterdam

07

Bij ons staat u op de de eerste plek

Wij focussen ons liever met alle tijd en aandacht op wat minder klanten. Op dit moment zo’n 35. Dat zorgt voor een prettige en vaak langdurige samenwerking met de mooiste resultaten.
Wij bedienen verschillende klanten in concurrerende branches. Waaronder marktleiders op gebied van verzekeringen vergelijken, schoonheid klinieken, webshops en internationaal opererende klanten.

08

Meer bezoekers door bijvangst

Doordat wij uw website optimaliseren en uw linkprofiel versterken gaat u hoger ranken op de focus-zoekwoorden. Maar daar profiteren andere relevante zoektermen natuurlijk ook van. Wij noemen dat bijvangst en die is net zo relevant, omvangrijk en lucratief.

09

13 jaar internationale ervaring

Wij hebben 13 jaar ervaring met Online Marketing. Voor sommige klanten werken wij bijna 10 jaar en beheren wij meer dan 200 zoektermen in de top-10, waarvan meer dan 45 op de 1e positie in Google.

10

Zekerheid op een gezonde ROI

Met de gegarandeerde doel rankings op de afgesproken zoekwoorden en de bijvangst kunnen we het te verwachten aantal extra bezoekers uitrekenen. Vermenigvuldig dat met uw conversie en opbrengst per verkoop en je weet van tevoren de ROI op je investering in SEO bij Pingwin.

“Online succes is eenvoudiger dan veel mensen denken, met een beetje kennis en hulp van en betrokken en deskundig partner”

Bel Maarten Vermeulen op

> 020 895 0314 of mail.

Online Marketing bureau Amsterdam
Back To Top