skip to Main Content

Genoeg van de mooie beloftes van online bureaus?

Wij hanteren een geld terug garantie op de te behalen resultaten … als enige in Nederland

Cases uitgelicht

Klanten aan het woord

the body clinic-logo

Directie The Body Clinic

“voor een kliniek als de onze is SEO CRUCIAAL. Alleen al omdat we niet mogen adverteren op Botox is een hoge organische notering al van levensbelang. Pingwin heeft het voor elkaar gekregen om ons op nagenoeg ALLES wat met Botox en Fillers te maken heeft op 1 te zetten, … en te houden!

Door deze hoge ranking in Google hebben wij met het bedrijf een forse groei kunnen realiseren. We werken nu 5 jaar met elkaar samen en zijn daar erg tevreden over.

Resultaten

 • Nummer 1 posities op alles rondom Botox & fillers
 • 37.500 organische bezoekers per maand naar de website
Homepage Meesterslijpers

RENE DJURICEK, MEESTERSLIJPERS

“SEO is altijd een moeilijk begrip. Er zijn veel zogenaamde experts terwijl niemand weet hoe Google echt werkt. Maarten van Pingwin legt duidelijk uit wat hij precies doet en zijn werkwijze komt overeen met wat de experts op het gebied van SEO vertellen. We werken nu al 4 jaar samen met Pingwin en zijn erg tevreden over de resultaten.

Omdat SEO een lange termijnstrategie is verwachten we dat dit alleen nog maar beter zal worden. Wij hebben ons abonnement al twee keer verhoogd. We kijken dan ook uit naar de resultaten over een jaar.”

Resultaten

 • Diensten; SEO, SEA, Display
 • 11 top-woorden in de top-3 van Google
 • Van 0 naar 42 zoektermen in de top-10
Homepage Fitnesskoerier

JOOST BIJLEVELD, FITNESSKOERIERS

Uit een e-mailwisseling met de klant;

“Hoi Maarten, We merken zelf ook dat we veel beter gevonden worden, dus dat gaat top! De zomermaanden is het even rustig aan doen, dus ik wil in q4 afspreken om te kijken welke woorden we toe kunnen voegen. Handig dat ik dan naar jullie toe kom? We hebben net een hele dikke voorraadorder moeten plaatsen (even geen budget door het succes van SEO 😉 en in Q4 is dat allemaal achter de rug en gaan we ruimte krijgen naar verwachting. Maar we zijn zeer tevreden en dit is echt de eerste keer dat iemand waar maakt wat hij zegt op het vlak van SEO 🙂

Resultaten

 • Diensten; SEO, SEA, Display
 • 11 top-woorden in de top-3 van Google
 • Van 1 naar 58 zoektermen in de top-10
 • 196% meer organische bezoekers
Homepage DC

MICHEL OOMS, DIABETES CENTRALE

Wij hebben net voor het 3e jaar bijgetekend, zowel met SEO als SEA, omdat we zeer tevreden zijn over de resultaten.

We staan nu met 10 van de belangrijkste zoektermen in de top-3 van Google. en meer dan 22 op de 1e pagina. Daardoor is ons organisch bezoek enorm gestegen, net als de conversie overigens. Met Google Ads hebben we 24/7 inzage in de ontwikkelingen en resultaten. En op dat gebied hebben ze in een tijd waarin CPC’s alleen maar stijgen een 25% lagere kosten per bezoeker weten te realiseren.

Resultaten

 • Diensten; SEO, SEA
 • 10 belangrijke zoektermen in de top-3
 • Van 1 naar 22 zoektermen in de top-10
 • 96% meer organische bezoekers

10 redenen

om te kiezen voor Pingwin

01

No Cure No Pay SEO

Wij spreken vooraf op papier met u af, wanneer wij welke target-ranking, op welke specifieke zoektermen moeten realiseren. Als enige in Nederland. Niet gehaald? Geld terug.

02

Unieke linkbuilding strategie

Linkbuilding bepaalt 60-70% van de ranking in Google. Het beste linkprofiel is heel sterk, maar ook optimaal natuurlijk. Dat laatste wordt vaak vergeten en is een vak apart.

Een optimaal natuurlijk linkprofiel heeft de juiste verhoudingen in soorten en herkomst van links; nationaal- internationaal, social-, nieuws- en bloglinks. Follow- no follow, sterke én “minder sterke” links, de juiste anchortekst verdeling, etc.
Wij brengen niet alleen veel sterke links aan, maar zorgen ook voor die natuurlijke verhoudingen. Die regie over uw linkprofiel en ons team in Bali maken dat wij meer bereiken dan welke SEO-partij in Nederland.

Daarnaast moeten alle mogelijke domeinen voldoen aan een reeks criteria; Citation Flow, Trust Flow, Domain Authority, etc. Alleen dan wordt er vanuit Nederland actie ondernomen om een link te krijgen.

03

100% volgens de laatste regels van Google

Wij doen alles 100% volgens de laatste regels van Google (white hat). Sterker nog, wij monitoren en voorkomen ook eventuele risico’s op een lagere waardering door Google door toedoen van anderen.

04

Team van eigen SEO-specialisten op Bali

SEO is erg arbeidsintensief. Daarom hebben wij 8 jaar geleden geïnvesteerd in een eigen team van 20 high-end SEO-specialisten op Bali, Indonesië. En kunnen wij meer uren investeren en resultaat boeken dan welke andere SEO-partij in Nederland.

05

SEO die alle SEA ver achter zich laat

Wij genereren leads voor gemiddeld 10-15 ct per stuk, in jaar 1. Naarmate we uw site en linkprofiel verder versterken zakt dit bedrag verder weg tot enkele centen per extra bezoeker. Dit kunnen we u onomstotelijk aantonen. AdWords is altijd (tientallen malen) duurder en niet duurzaam, SEO wel.

06

Concrete cases en mooie resultaten

Meer dan 50% extra bezoekers en de garantie op top-10 posities op de belangrijke zoektermen in jaar 1 is gebruikelijk bij Pingwin. Ook met een lage ranking op dit moment. Klanten met een betere ranking garanderen we absolute topposities. Face to face kunnen we diverse concrete cases laten zien waar we deze resultaten voor hebben gerealiseerd.

07

Bij ons staat u op de de eerste plek

Wij focussen ons liever met alle tijd en aandacht op wat minder klanten. Op dit moment zo’n 35. Dat zorgt voor een prettige en vaak langdurige samenwerking met de mooiste resultaten.
Wij bedienen verschillende klanten in concurrerende branches. Waaronder marktleiders op gebied van verzekeringen vergelijken, schoonheid klinieken, webshops en internationaal opererende klanten.

08

Meer bezoekers door bijvangst

Doordat wij uw website optimaliseren en uw linkprofiel versterken gaat u hoger ranken op de focus-zoekwoorden. Maar daar profiteren andere relevante zoektermen natuurlijk ook van. Wij noemen dat bijvangst en die is net zo relevant, omvangrijk en lucratief.

09

13 jaar internationale ervaring

Wij hebben 13 jaar ervaring met Online Marketing. Voor sommige klanten werken wij bijna 10 jaar en beheren wij meer dan 200 zoektermen in de top-10, waarvan meer dan 45 op de 1e positie in Google.

10

Zekerheid op een gezonde ROI

Met de gegarandeerde doel rankings op de afgesproken zoekwoorden en de bijvangst kunnen we het te verwachten aantal extra bezoekers uitrekenen. Vermenigvuldig dat met uw conversie en opbrengst per verkoop en je weet van tevoren de ROI op je investering in SEO bij Pingwin.

Back To Top