< p>

skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Ons bedrijf heeft een enorme digitale focus; namelijk online ondertekenen. Met Pingwin hebben we een heel prettig contact en de resultaten mogen er ook zijn. Top 3 posities met alle belangrijke zoektermen, en we zijn pas een jaar bezig. Daar gaan we dus gewoon mee door!

Joost Kuhlmann

Een goede vindbaarheid en SEO is cruciaal in onze branche. Wij hebben 3 vestigingen en zijn al jaren klant bij Pingwin. Niet alleen lokaal maar landelijk zijn we in de loop der jaren flink gestegen. Ook de communicatie met onze site beheerder gaat prima.

Rob Klugkist

Wij hebben Pingwin ingeschakeld voor onze vindbaarheid in Duitsland en Engeland. In Nederland hebben we al een goede SEO-basis. Mooi om te zien hoe snel we in die nieuwe landen stijgen door een specifieke taalversie voor die landen en lokale linkbuilding. Ik ben erg tevreden.

Feike Gerbrandy

Wij zijn al meer dan 3 jaar klant voor de SEO, en meer overigens. Doordat we nauw contact hebben leren we zelf ook steeds meer over zoekmachine optimalisatie. En hoe we daar zelf ook aan kunnen bijdragen. En elk jaar kunnen we weer terugkijken op meer bezoekers en meer omzet.

Michel Ooms

SEO is altijd een lastig begrip. Veel meningen en beloftes. Maar Pingwin maakt die beloftes al meer dan 3 jaar waar met hogere rankings en elk jaar weer meer bezoekers. We hebben ons SEO-pakket ook al 3 keer verhoogd. Heel erg tevreden!

Rene Djuricek
Back To Top