skip to Main Content

Hallo! Ik ben

Shariza Abdoelhak

SEO Specialist / Copywriter

Pingwin Shariza
kitesurfen

Over mij

Shariza is nieuwkomer bij Pingwin als SEO-specialist, met een achtergrond in Engelse Letterkunde. Zij begon na haar studie als junior redacteur bij een kunstinstituut in Groningen en besloot vervolgens met haar verhuizing naar Utrecht de omslag naar SEO en copywriting te maken.

90%
SEO

In haar vrije tijd raakt ze zichzelf het liefst urenlang kwijt in de dystopische werelden van Haruki Murakami, leert ze van haar kitesurfende vriend hangend aan een kite de Nederlandse golven te trotseren en heeft ze aan haar boerenfox Sem de handen vol.

Werken bij Pingwin

Bij Pingwin groei ik op het gebied van technische SEO en digitale marketing elke dag weer. De grote afwisseling in projecten, klanten en de samenwerking met Maarten en Tonny zorgen voor een fijne balans tussen professionaliteit en gezelligheid. Al is de wereld van digitale marketing en SEO constant in beweging, Pingwin blijft een stabiele factor.

thuiswerken
google ads bureau

Wat vind je het leukste van je vak?

Een weg vinden naar datgene waar je pas echt energie uit haalt: Dat heb ik op het gebied van digitale marketing, online content en SEO gevonden. De onlinewereld van digitale marketing en SEO is dynamisch en grensoverschrijdend. Ben je tegenwoordig niet online te vinden, dan kan dat je onderneming maken of breken. Des te mooier dat ik onderdeel uitmaak van de oplossing voor een schijnbaar simpel, maar oh zo complex proces: Online beter vindbaar zijn en daarmee nog succesvoller ondernemen.

Back To Top