skip to Main Content

Hallo! Ik ben

Daan Bosch

Account manager/SEO-specialist

Daan Bosch
voetbal

Over mij

Daan is sinds november 2019 bij Pingwin werkzaam als account manager/SEO-specialist. In de zomer van 2019 studeerde hij af aan de Hogeschool van Amsterdam met een diploma Commerciële Economie (afstudeerrichting Digital Marketing) op zak. Na als stagiair online marketing bij fonQ te hebben meegelopen heeft hij zijn onderzoeksscriptie en afstudeerstage mogen uitvoeren bij Festool.

91%
SEO

In zijn vrije tijd spendeert hij zoveel mogelijk tijd met zijn dochtertje Renee (4 jaar) en de overige tijd in voetbal, als speler van VV Maarssen.

Werken bij Pingwin

Bij Pingwin kan ik mijn opgedane kennis uit opleidingen en stages verbreden/verdiepen. Na een aantal SEO-gerelateerde opdrachten en onderzoeken voor bedrijven te hebben uitgevoerd in deze periode ging mijn voorkeur uit naar een werkplek waarbij ik me hierin verder kon specialiseren. Dat lukt tot nu toe erg goed, want ondanks mijn marketing-achtergrond leer ik nog altijd elke dag bij en kan ik me steeds blijven doorontwikkelen.

thuiswerken
Belang goed SEO bureau

Wat vind je het leukste van je vak?

Het leukste aan mijn vak vind ik de diversiteit. Door met verschillende klanten (en dus verschillende aanpakken) samen te werken aan het verder ontwikkelen van de zichtbaarheid en daarmee de online groei is geen dag hetzelfde. Deze online visibility is vandaag de dag voor nagenoeg iedere ondernemer noodzakelijk. Daarnaast houden de steeds veranderende algoritmes van zoekmachines je constant scherp en raak je nooit uitgeleerd. Dit is iets waar je steeds weer opnieuw op moet inspelen door nauw contact te houden met klanten, collega’s en partners.

Back To Top