Over Daan

Over Daan

In zijn vrije tijd spendeert hij zoveel mogelijk tijd met zijn dochtertje Renee (4 jaar) en de overige tijd in voetbal, als speler van VV Maarssen.

Werken bij Pingwin

Bij Pingwin kan ik mijn opgedane kennis uit opleidingen en stages verbreden/verdiepen. Na een aantal SEO-gerelateerde opdrachten en onderzoeken voor bedrijven te hebben uitgevoerd in deze periode ging mijn voorkeur uit naar een werkplek waarbij ik me hierin verder kon specialiseren. Dat lukt tot nu toe erg goed, want ondanks mijn marketing-achtergrond leer ik nog altijd elke dag bij en kan ik me steeds blijven doorontwikkelen.

Werken bij Pingwin
Wat vind je het leukste van je vak?

Wat vind je het leukste van je vak?

Het leukste aan mijn vak vind ik de diversiteit. Door met verschillende klanten (en dus verschillende aanpakken) samen te werken aan het verder ontwikkelen van de zichtbaarheid en daarmee de online groei is geen dag hetzelfde. Deze online visibility is vandaag de dag voor nagenoeg iedere ondernemer noodzakelijk. Daarnaast houden de steeds veranderende algoritmes van zoekmachines je constant scherp en raak je nooit uitgeleerd. Dit is iets waar je steeds weer opnieuw op moet inspelen door nauw contact te houden met klanten, collega’s en partners.

Wil jij ook een goede en converterende website?

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Amsterdam!

Maarten Vermeulen
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.