< p>

skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Online Reputatiemanagement

Last van negatieve publiciteit?

Negatieve berichtgeving, blogposts en reviews kunnen uw reputatie en het vertrouwen van potentiële klanten of andere belanghebbenden flink schaden. Steeds meer bedrijven zetten online reputatiemanagement in om deze schade te beperken of überhaupt een beter beeld naar voren te laten komen. Dat kan door middel van positieve berichtgeving, reviews of commerciële boodschappen hoger te laten ranken in Google dan de negatieve.

Hoe werkt online reputatiemanagement?

Bij online reputatiemanagement wordt er vaak alleen gedacht aan de berichten op alle sociale media. Maar juist de berichten die op allerlei websites geplaatst worden en via Google verschijnen blijven vaak heel lang zichtbaar. Potentiële klanten, overheden, media en andere instanties vormen op die manier een beeld van u of uw bedrijf. Als u last heeft van negatieve publiciteit of de beeldvorming wilt beïnvloeden dan is online reputatiemanagement een zeer krachtig middel.

Wij zorgen ervoor dat negatieve berichtgeving op het internet naar de achtergrond verdwijnt. Negatieve berichtgeving kan u persoonlijk, maar ook zakelijk schaden. Al meer dan 13 jaar zorgen wij ervoor dat klanten hoog in Google komen. Met die ervaring en infrastructuur kunnen wij de zoekresultaten in Google beïnvloeden; ten positieve voor positieve of commerciële boodschappen, maar ook ter bescherming van uw reputatie.

Wat doen wij voor uw Online Reputatie management?

Alvorens we met een online PR-campagne van start gaan, maken we een grondige inventarisatie. We kijken welke berichten de boventoon voeren, welke u graag zou willen laten verdwijnen. En welke websites of webpagina’s u daar graag voor in de plaats zou willen zien. Die nieuwe pagina’s of sites kunnen bestaande pagina’s zijn maar we kunnen daar ook nieuwe pagina’s of websites voor maken. En dat kunnen informatieve pagina’s zijn maar natuurlijk ook commerciële sites die uw winstgevendheid direct stimuleren.

Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden in nauw overleg en pas na expliciete goedkeuring uit. En u kunt er op vertrouwen dat uw anonimiteit bij ons is gewaarborgd. Naast deze vorm waarbij we de resultaten van de zoekmachines beïnvloeden, kunnen we ook de publieke opinie op sociale media sturen en beïnvloeden.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Pingwin is een full service Online Marketing bureau dat niet alleen uw reputatie kan beschermen. Maar ook kan voorzien in Webdesign, Google Adwords of Conversie Optimalisatie.

 

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Maarten Vermeulen; 0651294314 of mail

Back To Top