< p>

skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Hosting & Update service

Alles m.b.t. uw website op één plek geregeld

Uw Website, Hosting, Domeinregistratie & Updaten van uw website onder 1 dak bij Pingwin. Beter en veiliger kan niet. Inclusief maximaal 4 onderhoudsuren per jaar voor noodzakelijke aanpassingen na een update.

Een snelle en veilige site

Met een snelle website loopt u geen klanten of bezoekers mis omdat uw site te traag is en met een snelle site bent u bovendien veel beter vindbaar in Google. Daarnaast is het voor een veilige website heel belangrijk dat u uw website en alle plug-ins een aantal keer per jaar update om de kans op hackers zo klein mogelijk te houden. Met ons uitgebreide Hosting & Updatepakket is dit in één keer geregeld.

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

WordPress is een van de bekendste en meest gebruiksvriendelijke content management systemen (CMS). Het is functioneel, betrouwbaar en veilig. Maar ook een WordPress  website kan in de loop van de tijd stuk gaan, gehacked worden of dusdanig verouderen dat functionaliteiten niet meer goed werken. Bijna altijd komt dat door een gebrek aan onderhoud.

Wat doen wij voor u?

Om dat te voorkomen hebben wij een hosting & update pakket. Daarmee nemen wij u al deze zorg en werkzaamheden uit handen en zorgen wij ervoor dat uw website snel, betrouwbaar en optimaal beveiligd blijft.

Kortom; alles m.b.t. uw website in een keer goed geregeld en u heeft er geen omkijken meer naar. Heeft u toch een vraag dan kunt u ons gewoon bellen.

Inhoud Hosting & Update Pakket

  • Premium WordPress hosting
  • Domein registratie
  • Website updateservice
  • Dagelijkse back-ups website
  • Sitebeveiliging
  • 4 onderhoudsuren voor updates
    (d.w.z. wanneer er iets niet meer naar behoren werkt na een update, zullen wij dit oplossen)

Andere services

Als Full Service Internetbureau helpen wij klanten ontzorgen op alle gebieden van online marketing. Naast onze Hosting en onderhoud service helpen wij u graag met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Google Adwords, Social Media Marketing, of iets heel anders zoals Online Reputatie management.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem dan contact op met Maarten Vermeulen; 0651294314, of mail

Back To Top