< p>

skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Google Adwords

Binnen 48 uur op de eerste pagina van Google

Google Adwords is zonder twijfel de snelste manier om veel gerelateerde bezoekers naar uw website te krijgen. En prominent aanwezig te zijn in de zoekresultaten. Met Zoekmachine Optimalisatie (SEO) bent u vaak maanden bezig om interessante rankings te realiseren. SEO is uiteindelijk, als wij het voor u mogen doen, wel voordeliger en duurzaam. Maar als u op korte termijn rendement wenst op uw investering in Online Marketing dat is Google AdWords de beste strategie.

Waarom Google Adwords uitbesteden?

Google AdWords rendeert het beste als het wordt beheerd door een certified AdWords-specialist. Hoe beter uw account is opgezet en de advertentiegroepen zijn ingericht. En de advertenties zijn afgestemd op de landingspagina’s. Hoe hoger uw kwaliteitsscore, hoe lager de bounce-rate. En hoe lager de benodigde investering om, ook in AdWords, goed te scoren tegen een lagere investering.

Het rendement van uw AdWords campagne kan sterk dalen door wijzigingen in concurrentie op zoekwoorden. Of in zoektrends, seizoenen of een aanpassingen aan uw site. Met een AdWords Beheer Abonnement wordt uw campagne beheerd door een specialist en bent u zeker van een maximaal rendement.

U kiest uw doelen en relevante woorden met onze hulp. Wij richten uw campagne professioneel in. En u betaalt alleen voor daadwerkelijke bezoekers van uw website. Maandelijks rapporten wij over de resultaten, optimalisatie en nieuwe acties en campagnes.

Wat kunt u van ons AdWords beheer verwachten

  • Zoekwoordonderzoek
  • Opzetten account, campagne(s) en advertenties
  • Optimaliseren en bijhouden van de campagnes
  • Maandelijkse rapportage resultaten
  • Actieplan komende maand
  • Het verbeteren van de kwaliteitsscore
  • Het bedenken van speciale acties

Centrale regie over uw Online Marketing

Het beste rendement wordt behaald als u zaken als Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Webdesign, AdWords en Conversie Optimalisatie goed op elkaar afstemt.

Pingwin is een full service Online Marketing bureau zodat u al deze diensten vanuit één punt kunt laten aansturen en regisseren.

Back To Top