< p>

skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Conversie optimalisatie

Meer conversie, meer klanten, meer omzet

Conversie optimalisatie is een veel vergeten onderwerp waar veel resultaat mee te boeken is. En het is relatief goedkoop en duurzaam.
Wij  kunnen er voor zorgen dat meer bezoekers gaan doen, wat u wil dat ze doen. Bijvoorbeeld; zich aanmelden of inschrijven, contact opnemen, een offerte aanvragen of meteen iets kopen. Uw conversie kan door allerlei onvermoede oorzaken achterblijven. Wij zorgen d.m.v. wetenschappelijk onderbouwde tests dat deze omhoog gaat.

Aantoonbaar meer conversie

In onze maandelijkse rapportages tonen wij u telkens het resultaat. Kortom, dat uw investering in conversie optimalisatie zich (in veelvoud) terugbetaalt. In meer inschrijvingen, informatie aanvragen, klanten en omzet. We communiceren over de uitgevoerde tests, aanpassingen in de website, etc. En alles gaat uiteraard in nauw overleg met u. Dit pakket is inclusief alle (design)aanpassingen aan de website. En het gebruik van alle benodigde tools om te testen en analyseren.

Neem contact met ons op en wij sturen u een uitgewerkte en concrete case. Daarbij  hebben we, met het zelfde aantal bezoekers (10.000 per maand) in 9 maanden een conversie stijging van 600% gerealiseerd. Denkt u zich eens in wat dat met uw omzet zou doen.

Investeren in conversie optimalisatie is duurzaam. U blijft profiteren van de wetenschappelijk onderbouwde verbeteringen aan uw website en marketing.

Onderdelen Conversie Optimalisatie Pakket

  • Maandelijks diverse A/B tests (lay-out, design, usability variabelen etc.)
  • Google Analytics review
  • Analyse bezoekersstromen
  • Opstellen conversiedoelen
  • Tracking tools; bewegings-, klik en scrol scans
  • Persona-studie; beschrijving (potentiele) klant(en)
  • Informatie architectuur en toptaken, navigatie,
  • Referenties en testimonials
  • Interviews met klanten/bezoekers
  • Concurrentieanalyse

Inclusief alle (design) aanpassingen aan de site en gebruik van alle benodigde tools om te testen.

Conversie Optimalisatie, vaak onderschat of vergeten

Conversie optimalisatie is een duurzame verbetering aan uw site die vaak vergeten wordt. Meer bezoekers realiseren d.m.v. Zoekmachine optimalisatie (SEO) of Google Adwords (SEA) is natuurlijk zinvol. Maar je conversie en omzet verhogen van 2 naar 4 procent betekent een verdubbeling van uw omzet.

Wij zijn een Online Marketing Bureau dat ook andere diensten aanbied waaronder Content Management en Social Media Management of iets heel anders zoals Online Reputatie Management.

Wilt u meer weten, bel dan met Maarten Vermeulen; 0651294314 of Mail.

Back To Top