< p>

skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

Content Management

Alles m.b.t. uw website op één plek geregeld

Content management kan op allerlei manieren en is altijd maatwerk. Het kan gaan van het schrijven en plaatsen van een paar maandelijkse blogposts tot de complete regie over en uitvoering van content op uw (evt. meertalige) website.

In onderling overleg bepalen wij de content agenda, onderwerpen, tone of voice, eventuele doorplaatsing naar sociale kanalen en zorgen wij dat u voortdurend in beeld blijft met professionele nieuwe content.

Meertalig

Voor vertalingen werken wij samen met vertaalbureau Concorde waar wij een speciaal tarief hebben bedongen dat wij zonder opslag doorberekenen aan onze klanten.

Daarbij kunnen wij een koppeling op de website aanbrengen waarbij nieuwe content, blogposts, e.d. direct ter vertaling en plaatsing aangeboden worden aan het vertaalbureau. Dus hoeven wij, of u de site maar in één taal bij te houden en volgen de andere talen automatisch.

Kwaliteitscriteria

Bij het genereren van content stellen wij onszelf een aantal voorwaarden; Altijd unieke content, ook voor producten in een webshop, want met name in de laatste paar updates van Google worden websites met duplicate-content afgestraft.

Altijd aansprekende, overtuigende content die converteert. De concurrentie en afleiding is enorm dus alleen goed geschreven en converterende content wordt gelezen en zet aan tot actie!

Altijd teksten van hoog niveau. Voor een goede conversie is een professionele uitstraling essentieel. Dat betekent bijvoorbeeld ook de juiste tone of voice die past bij uw merk en doelgroep.

Back To Top