Hét online marketing bureau waar jij op de 1e plaats staat, logisch toch?

Bij ons online marketing bureau draait alles om persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Want alleen zo begrijpen we echt wat er speelt in jouw bedrijf en je branche. En zo kunnen we goed met je meedenken over de beste online marketing strategie. Want  uiteindelijk gaat het natuurlijk wel om het resultaat. Juist daarom zijn veel klanten al meer dan 7 jaar bij ons, never leave a winning team!

Full Service Online Marketing bureau

Jullie noemen jezelf een Full Service Online marketingbureau. Maar wat doen jullie precies?

Dat is maar net wat je wilt. We kunnen je helpen met alle vormen van internet marketing. Van online lead generatie d.m.v. SEO en SEA, content marketing en social media tot email marketing en marketing automation. Maar ook als je een webdesign bureau zoekt dan kun je prima bij ons terecht. Kijk maar in ons portfolio.

Maar waar zijn jullie het beste in? Als je op zoek bent naar meer bezoekers en meer conversies, dan moet je echt bij ons zijn. We zijn een echte SEO specialist maar ook Google Ads en Conversie optimalisatie liggen ons erg goed. 

Voor sommige onderdelen van jouw online marketing strategie werken we samen met vaste specialisten waar we mee kunnen lezen en schrijven. Allemaal bewezen specialisten op hun vakgebied. Daarbij blijven wij jouw vaste aanspreekpunt. Wij zijn verantwoordelijk voor de coördinatie en resultaten van jouw online marketing.

Reviews van onze klanten

Onze formule is eigenlijk heel eenvoudige en dat hebben we bewust zo gekozen. We hebben geen honderd+ klanten. Daardoor kennen we iedereen goed en kunnen we ze goed bedienen. Dat leidt tot mooie resultaten, langdurige samenwerkingen en tevreden medewerkers én klanten. Lees hier een paar reviews.

ACC | Marjan Kok
06-07-2021

Toen wij begonnen als Academie voor Coaching en Counseling (ACC) wisten wij niet wat we moeten verwachten van een online marketing bureau. Maar inmiddels weten we door de ervaringen van collega ondernemers bij andere online marketing bureaus dat wij heel blij kunnen met Pingwin. We begonnen met een website, waar we na 4 jaar nog steeds heel blij mee zijn. En meteen daarna kwam zoekmachine optimalisatie en inmiddels staan we op alle zoektermen die belangrijk voor ons zijn bovenaan in de zoekresultaten.

Datbalance | Nordi Mailh
08-07-2022

Wij zijn erg tevreden, terwijl wij niet altijd een makkelijk klant zijn voor een online marketing bureau. We hanteren namelijk zelf een 9+ mentaliteit naar onze eigen klanten. Maar dat doen we ook als het gaat om een bureau zoals Pingwin, dat ons helpt met SEO, SEA en social media.

Online marketing is in onze branche niet altijd even logisch. Maar ze hebben inmiddels een mooie nieuwe website voor Databalance gelanceerd. En de rankings op belangrijke zoekwoorden door SEO schiet ook omhoog.inmiddels hebben we ook  dochteronderneming SJ solutions ondergebracht bij Pingwin.

One 4 Marketing | Driek Geurtsen
11-09-2020

Pingwin is eigenlijk een collega online marketing bureau waar we al 6 jaar graag mee samenwerken. Wij zijn als Diamond Hubspot partner gespecialiseerd in inbound marketing. Maar voor de zoekmachine optimalisatie van onze eigen website én die van sommige hebben we veel contact met Pingwin. 

De resultaten mogen er zijn en we zitten elkaar niet in de weg als concullega’s. Sterker nog dit is nou echt zo’n samenwerking waarbij het resultaat meer is dan de soms der delen. Leuke gasten ook trouwens en dat is ook belangrijk!

Veel klanten zijn al meer dan 7 jaar bij ons… Waarom? Twee voorbeelden, groot en klein

Van start up naar top-3 speler in de markt

De Academie voor Coaching en Counseling (ACC) was nog maar een start-up toen we hun 1e (en huidige) website maakten. Meteen daarna volgde zoekmachine optimalisatie (SEO). Nu, vier jaar verder, is het ACC een van de toonaangevende opleidingsinstituten op gebied van coaching. En staan ze op nagenoeg alle zoekwoorden op 1 of in de top-3 van Google. Bekijk de case.

Groot, maar nu giga-groot

Bergman Clinics was al een groot bedrijf toen wij ze mochten helpen met SEO, conversie optimalisatie en online marketing. In die 8 jaar daarna is het bedrijf exponentieel doorgegroeid totdat zij in 2021 werden overgenomen door investeringsmaatschappij Triton. Op dat moment beheerden wij 45 zoekwoorden op de 1e plek in Google en zo’n 200 woorden op de 1e pagina.

 

Als online marketingbureau werken we o.a. voor deze klanten

 

Feature image
Feature image
Feature image
Feature image
Feature image
Feature image
Feature image
Feature image
Feature image

Waarom online marketing uitbesteden aan pingwin?

Vindt je het oké om gewoon een van de vele klanten te zijn bij een groot online marketing bureau? Prima, maar dan zijn wij niet jouw optimale keuze.

Wil je regelmatig en intensief contact over jouw online presence? En op elk moment alles doen om die te verbeteren? Dan zijn wij het ideale online marketing bureau voor jou. 

Vind je het leuk als we soms ook wat verder kijken dan de opdracht, of online marketing, dan moet je zeker kiezen voor Pingwin.

Voorbeelden van ons webdesign

Voorbeelden van ons webdesign

Wat maakt ons bureau anders?

Bij ons zit jij onder de speed dial. We dagen je uit om zoveel mogelijk te helpen bij de uitvoering van jouw online marketing. Bijvoorbeeld door die laatste aanpassingen aan je website door te voeren. Omdat die gaat zorgen voor een betere vindbaarheid of conversie. Of toch nog even die social media post te plaatsen en die content kalender nog af te maken en met ons te delen. En heb je hulp nodig bij die uitvoering dan helpen we je ook.

Zelf doen of een online marketing bureau inhuren?

Ondernemers die alles zelf willen doen zijn over het algemeen niet de meest succesvolle. Althans dat is onze mening en er zijn vast statistieken die dat onderbouwen. 

Jij bent vast en zeker een vakman in jouw branche. Maar ben je ook de beste online marketeer? Snap je echt alles van structured data, canonical URL’s en de trustflow van een website? Wij wel.

En die kennis kun je in één keer in huis halen door met online marketing bureau samen te werken.

Het wiel is al uitgevonden! Je hoeft het alleen maar je bedrijf binnen te rollen. Wat je daarna zelf gaat doen of aan ons over laat is aan jou. Maar alle benodigde kennis en ervaring heb je in ieder geval in de pocket.

Liever een bureau of ZZP online marketeer?

Nog een interessante vraag; Kies je voor een bureau voor online marketing of een éénpitter. Ook die vraag is makkelijk te beantwoorden; 

  • Wie zorgt voor de continuïteit als jouw eenpitter op vakantie, of ziek is?
  • Denk je dat jouw éénpitter echt gespecialiseerd is in alle facetten van online marketing? SEO, SEA, content management, social media, email marketing, etc.

Een full service online marketing bureau heeft altijd mensen die je kunnen helpen, ook in vakanties en zelfs tijdens een pandemie. En voor elk facet van online marketing is er een specialist die al jouw vragen kan beantwoorden.

Samen de beste online marketing strategie bepalen

Er is maar één manier om de beste online marketing strategie te bepalen. Echt. Wanneer er (zeker in een eerste fase) intensief contact is tussen jou en je online marketing bureau. 

Voor jouw internet marketing bureau is het namelijk cruciaal om te weten wat er speelt en mogelijk is in jouw bedrijf en branche. 

En dat jij van ons hoort hoe je er voor staat. En wat er allemaal mogelijk is op gebied van online marketing. Zo kunnen we samen optimaal inspelen op de laatste ontwikkelingen op gebied van webdesign, SEO, Google Ads, Influencers, social media kanalen, etc. Zo bepalen we de beste online marketing strategie voor jouw onderneming. 

Laat dit nou precies de manier van werken zijn die we hanteren. Bekijk hier de video over onze werkwijze.

Kijken of het klikt? Bel voor een vrijblijvend gesprek

Ben je enthousiast? Dan moeten we zeker verder praten.

Laten we kijken of we een goede match zijn en vraag ons om;

  • Een online marketing voorstel op maat
  • Een gratis SEO scan van je website
  • Een vrijblijvende offerte voor je doelen

 

Wil je liever direct even afstemmen? Dat kan natuurlijk ook.
Dan maken we meteen even tijd voor je.

Bel Maarten Vermeulen op; 020 895 0314

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alle onderdelen van je online marketing goed op elkaar afgestemd

Een goede online marketing strategie is een complex samenspel van verschillende facetten; SEO, SEO, Webdesign, Conversie, etc. Wat wij belangrijk vinden is een geïntegreerde aanpak.

Dus als we SEO doen, zorgen we er voor dat die in lijn is met je content kalender en deze goed is afgestemd op je Google Ads account. En als we de conversie van je website verbeteren, dan zorgen we er ook voor dat dit niet ten koste gaat van de SEO inspanningen. Zo versterken de verschillende onderdelen elkaar en behalen we mooiere resultaten.

Veel gestelde vragen

Wij willen geen groot (en onpersoonlijk) online marketing bureau zijn. Maar wel graag de beste voor onze klanten. We zijn echte vakidioten en dagen elkaar continu uit voor de meest actuele inzichten en de beste resultaten. Zo zetten we jou op 1, letterlijk én figuurlijk. Lees hier een aantal veelgestelde vragen over online marketing bureaus.

Wat is een Online Marketingbureau?
 

Een online marketing bureau is een bedrijf dat marketing bedrijft die te maken heeft met internet en andere digitale technieken zoals; computers, mobiele telefoons, apps en andere digitale platformen en media zoals e mail, Social Media, etc. om diensten en producten te promoten.

De belangrijkste diensten die een Online Marketing bureau levert zijn; Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Pay Per Click adverteren; zoals met Google Ads of op Facebook of LinkedIn, bijvoorbeeld, Social Media Management, Content Management, E mail marketing, Webdesign, etc. Eigenlijk alle marketing die met internet en digitale media te maken heeft.

De kosten van een internet marketing bureau variëren van een paar honderd euro tot tienduizenden euro’s per maand, afhankelijk van de afspraken. Meestal zijn de kosten gedeclareerde uren van online marketing specialisten t.b.v. SEO, SEA, Social Media, e mail marketing, etc. Soms zijn er kosten voor het realiseren van concrete producten zoals websites of video’s.

Een goed online marketing bureau kies je door te kijken naar een aantal aspecten zoals:

  • zijn ze zelf goed vindbaar d.m.v. SEO, SEA en Social media?
  • hebben ze mooie cases?
  • hebben ze referenties die je kunt benaderen?
  • hebben ze voldoende tijd en aandacht voor jou en,
  • is er een onderlinge klik?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op.

We vertellen je graag wat wij als online marketing bureau voor jou kunnen realiseren.

Maarten Vermeulen
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.