< p>

skip to Main Content
020 895 0314 info@pingwin.nl

De Missie van Pingwin

Ons vak professionaliseren, weg met de loze beloftes

Online Marketeers beloven doorgaans de mooiste resultaten in de acquisitiefase en vragen daar een mooi bedrag voor. En omdat “een hoge ranking in Google” ongeveer de holy grail is van het moderne ondernemerschap zijn veel ondernemers bereid de gok te wagen.

Want het is en blijft het een gok. Natuurlijk doe je als klant je huiswerk en maak je een goede afweging. Maar als de resultaten uitblijven sta je met lege handen.

Geen smoesjes maar garanties

Online Marketeers moeten zich niet verschuilen achter onterechte argumenten. “Google kan een update doen en dan is alles weer anders” of “Als de concurrentie ook gaat investeren in SEO dan verandert alles”

Wat ons betreft onterechte argumenten die;

  1. Juist getuigen van de verkeerde strategieën en praktijken of
  2. Te weinig ervaring of
  3. Onvoldoende doorzettingsvermogen

Conclusie; er lopen te veel partijen rond die van alles beloven en suggereren, maar het lang niet altijd waarmaken. Het zal niet de eerste keer zijn dat we gebeld worden door aan partij die al 3 online marketingbureaus heeft versleten zonder noemenswaardig resultaat.

Niet gehaald – Geld terug

Wij willen het verschil maken door een keiharde geld-terug-garantie te geven op de resultaten die we vooraf met elkaar op papier afspreken. Niet gehaald – Geld terug.

Op die manier hopen wij het goede voorbeeld te geven en ons vak te professionaliseren. Te ontdoen van mooie verhalen en geschonden vertrouwen. Dat vinden wij gewoon. Een kwestie van je verantwoordelijkheid nemen.

Wilt u investeren met zekerheid t.a.v. van uw Return on Investment?

Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.
Bel met Maarten Vermeulen; 0651294314, of mail

Back To Top