skip to Main Content
Over het project

Bijzondere horloges online te koop

QP is een exclusieve horloge winkel in Amsterdam-Zuid wilde een webshop laten maken. De meeste klanten kopen dergelijke producten natuurlijk niet online. Voor je een bijzonder horloge koopt wil je er eerst veel meer over weten, dan je op een webshop kunt vertellen. Je wilt het om doen, zien, voelen, etc. Kortom, waarom dan een webshop voor dit soort horloges? Omdat liefhebbers van exclusieve horloges hun zoektocht naar een nieuw klokje veelal online beginnen. Zoals zo veel aankopen met een online search beginnen. Ons webdesignbureau mocht de site realiseren.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign
Lightspeed ontwikkeling
Custom filterfunctie

Platform

Lightspeed

Stap 1: Exclusiviteit vraagt om maatwerk

Stephen, de eigenaar van QP, had een aantal specifieke wensen met betrekking tot zijn webshop. Maar het platform van Lightspeed is vooral gebouwd voor templates die je (binnen bepaalde grenzen) kunt aanpassen aan eigen wensen.

Verschillende pagina’s met soms een witte en soms een zwarte achtergrond waren bij Lightspeed niet mogelijk. Net zoals het aantal Filters dat QP wenste voor zijn webshop. Maar bij Pingwin kijken we verder dan onze neus lang is en hebben we door middel van een aantal maatwerk aanpassingen deze zaken toch gerealiseerd.

Stap 2: Bouwen met lichtsnelheid

Lightspeed een SAAS-oplossing is waarbij je online invulling geeft aan aan je eigen webshop die Lightspeed in basis al helemaal voor je heeft gemaakt. Veel ondernemers hebben het al druk genoeg met het runnen van een zaak. Anderen hebben niet de affiniteit of kennis om zelf een website te beheren. In zo’n geval is een webshop via Lightspeed een ideale oplossing.

Wij hebben het design en alle instellingen in de site doorgevoerd. Waarna de klant eenvoudig kon gaan vullen met producten en de site kan beheren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top