OMC Amstelland

OMC Amstelland is een internationaal gerenommeerd verwijscentrum voor de behandeling van floaters. Floaters zijn eiwit stolsels in het oog en die kunnen het zicht vervelend beperken. Ze wilden een nieuwe website laten maken bij ons webdesign bureau.

Maar weinig mensen, en zelfs huisartsen, weten dat er in veel gevallen goed iets tegen floaters te doen is. En Feike Gerbrandy is de internationale expert in het behandelen van deze floaters. Patiënten komen uit alle hoeken van de wereld naar OMC Amstelland om zich te laten behandelen. Vandaar een website in meerdere talen gemaakt door onze website bouwers.

Wat hebben wij gedaan?
Platform

WordPress

uitgelicht floaterlaser OMC
homepage Floaterlaser

Stap 1: Briefing

Feike had zijn oude website zelf gemaakt, handig als hij is. De website was wel erg verouderd en aan vervanging toe. de website was bijvoorbeeld niet responsive, dus niet geschikt voor mobiele schermen. Maar de vormgeving en look & feel van de website kon wel hetzelfde blijven. Dat was voor onze webdesigners een heldere briefing.

De vormgever heeft een aantal templates van de belangrijkste pagina’s in Photoshop gemaakt. De homepage, 2 informatieve pagina’s, een contact- en over ons pagina. Na een paar kleine correcties konden de website bouwers aan de slag.

Stap 2: Drie-talige site

Voor de bouw van een website in meerdere talen gebruiken wij meestal WPML als plug-in. Daarmee kun je relatief eenvoudig een website of webshop in meerdere talen realiseren en beheren. Ook uitbreiden naar nog meer talen is geen probleem.

Het was wel een hele klus om alle content te laten vertalen en in de site te verwerken, omdat de website veel informatie over het onderwerp bevat.

Stap 3: Internationale vindbaarheid

Voordat we de site hebben gerealiseerd was al duidelijk dat we ook de internationale zoekmachine optimalisatie (SEO) mochten doen voor OMC Amstelland.

Dus hebben we de site in 3 talen geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid. En in de landen waar we goed gevonden willen worden is een linkbuilding traject gestart. Zonder lokale linkbuilding bereik je namelijk geen topposities in Google.

Daarvoor wil Google namelijk zien dat je een partij/ website bent waar mensen uit die regio of dat land naar verwijzen.

Inmiddels hebben we voor Floaterlaser in 3 landen topposities in Google gerealiseerd op alle belangrijke zoekwoorden.

Wil jij ook een goede en converterende website?

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Amsterdam!

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.