Nieuwe website Sociaal Fonds Zoetwarenindustrie + Arbocatalogus

Het Sociaal Fonds voor de Zoetwarenindustrie was dringend toe aan een nieuwe website. Dé grote uitdaging daarbij was de opzet en integratie van een compleet nieuwe arbocatalogus.

De arbocatalogus bevat een omvangrijke hoeveelheid informatie waarin bezoekers snel en duidelijk hun weg moeten kunnen vinden. Kortom een duidelijke structuur en navigatie voor bezoekers was van groot belang.

Review klant: Jasmijn van Vuure

“Pingwin heeft ons heel goed geholpen bij het uitdenken van de website. Dat was best ingewikkeld omdat we veel informatie op een duidelijke manier moesten verwerken. Verder past de uitstraling van de website qua design goed bij de zoetwaren branche; het ziet er allemaal heerlijk en professioneel uit.”

 

 

 

Platform

WordPress

Website Sociaal fonds en Arbocatalogus
Website voor Sociaal Fonds voor de Zoetwarenindustrie incl. Arbocatalogus
Website Arbocatalogus Zoetwaren

Gebruiksvriendelijke navigatie in een zee van informatie

De arbocatalogus hebben we ingedeeld in 6 overkoepelende thema’s met intuïtieve sub-navigatie en uitklap velden waar je snel te weg en de gezochte informatie in kunt vinden. Waar je in de vorige arbocatalogus na 3 x klikken niet meer wist waar je je bevond, kun je nu heel duidelijk navigeren in de grote hoeveelheid informatie.

"Onze SEO uitbesteden aan Pingwin is een van de beste beslissingen van het afgelopen jaar geweest. Daardoor konden we een vliegende start maken met ons nieuwe bedrijf. SEO is voor veel ondernemers, inclusief ons, een ingewikkelde materie. Die ook nog eens continue verandert. Telkens als we iets willen weten leggen ze geduldig uit hoe dat werkt en waarom dat zo werkt. Hopelijk gaan we nog lang zo met elkaar verder."

Marian Kok
ACC
Pingwin
Amsterdam Amsterdam Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Utrecht Utrecht Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Contact Snel contact 020 895 0314
info@pingwin.nl

KVK: 63130912
BTW: NL855105665B01
Social Media Leadinfo - Certified Partner

Pingwin scoort een 5.0 / 5 op basis van 17 beoordelingen.