skip to Main Content

ZZP er in coaching en payroll consultancy

Magiqual is een klein bedrijf gespecialiseerd in personal coaching en payroll consultancy. Anette Rijnaard, de eigenaar, was als coach al werkzaam bij een bedrijf maar wilde freelance/ als zzp-er aan de slag. Dus zocht ze een webdesign bureau. Ze wilde namelijk een nieuwe website laten maken waarmee ze haar eigen praktijk kon starten.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan

Webdesign

Platform

Wordpress (custom design binnen template)

Stap 1: Ontwerp a.d.h.v. bestaande huisstijl

Er zijn veel zzp-ers actief als coach. Dus is het belangrijk om een goede website te laten maken met een professionele uitstraling. En daarbij te zorgen voor een goede vindbaarheid. Annette had al een bestaande website, logo en huisstijl. Deze waren echter verouderd en sloten niet meer aan bij haar nieuwe toekomst als freelance coach.

Annette kon zelf de teksten schrijven en zij wilde ook graag de afbeeldingen voor de site zoeken. Vervolgens zijn wij met het design van de site aan de slag gegaan. Uiteraard gebaseerd op de bestaande huisstijl en de aangeleverde content.

Stap 2: Ontwikkelen ZZP template

Om de website van Anette de realiseren hebben we het design doorgevoerd in een template waar je eigenlijk alles mee kunt doen. Zo kun je gebruik maken van bestaande elementen en functionaliteiten die al zijn ontwikkeld. Maar tegelijkertijd ook een volledig eigen design doorvoeren.

Dat is voor zzp-ers naar ons idee het beste. Zo blijven de kosten relatief beperkt en kun je toch een eigen design en professionele website laten bouwen.

Stap 3: Meer leads naar je site

Ook de vindbaarheid in Google verbeteren m.b.v. SEO is voor zzp-ers heel goed mogelijk. Ook als je niet een enorm budget hebt. Om te beginnen leveren wij elke website, dus ook de zzp-sites geoptimaliseerd voor Google op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-partner & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top