skip to Main Content
Over het project

Kookhuis is zo’n keukenzaak waar je graag komt. In tegenstelling tot al die ander mega zaken met opdringerige verkopers. Daarnaast hebben ze een heel prettige showroom met schitterende keukens.

Sietho, de eigenaar ging verhuizen met zijn zaak van Beverwijk naar Amsterdam en wilde graag een nieuwe website en daarmee ook gaan werken aan zijn vindbaarheid. Als SEO bureau helpen we hem graag en onze SEO specialisten zijn meteen met de bouw ingeschakeld om meteen een goede start te maken.

Wat hebben we gedaan

SEO

SEO als basis in de nieuwe site

Voordat we met de bouw van de site aan de slag gingen hebben we eerst een goed gesprek met Sietho gehad over zijn doelen en interessante zoekwoorden. Vervolgens hebben wij een zoekwoord onderzoek gedaan en een content mapping en optimale URL structuur ontworpen voor de nieuwe website.

De nieuwe website van Kookhuis hebben we in basis meteen de juiste indeling en landingspagina gegeven. Vanuit dat punt konden we doorpakken met een gedegen linkbuilding campagne. Kijk hier voor meer informatie over linkbuilding uitbesteden.

Resultaten na 1 jaar

Kookhuis is een relatief kleine speler met maar één vestiging en een relatief bescheiden SEO budget. Ga het dan maar eens opnemen tegen de mandemakers en keuken concurrenten.

Maar door een slimme, goed geoptimaliseerde website en aanvullende SEO campagne inclusief linkbuilding zijn op belangrijke zoektermen al goed in de top-10 beland.

Sietho ziet de bezoekersstroom naar de site en nog belangrijker naar de winkel gestaag toenemen. Missie geslaagd!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-specialist & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top