skip to Main Content
Over het project

Interim Transport Group (ITG) wilde een nieuwe WordPress website laten maken. Ze bezochten een aantal potentiële website bouwers, waaronder ons. De keuze viel op een ander bureau. Maar na verloop van tijd kwam ITG toch bij ons webdesign bureau terug door de slechte ervaring met de gene die zij in eerste instantie hadden gekozen.

Wij hebben ze laten zien hoe het ook kan. Interim Transport Group is een leuke, jonge snelgroeiende organisatie voor transportbedrijven en chauffeurs. Inmiddels hebben we al 2 websites voor ze gemaakt, w.o. een andere internationale website met 4 taalversies, een nieuwe huisstijl, visitekaartjes, banners, etc.

Bekijk live website
Wat hebben we gedaan
Platform

Wordpress (custom design binnen template) met custom header

Stap 1: Briefing

Deze briefing was ook al snel duidelijk. (En als die het op een bepaald moment niet is vragen we net zo lang door tot hij dat wel is 😉 “Mercedes, Donker/ zwart, met chroom en met klasse”. Meer hebben wij niet nodig. Deze elementen heeft de webdesigner gecombineerd met een persoonlijk en vriendelijk gezicht van een chauffeur in het openingsbeeld. Om de site toch een vriendelijk karakter te geven.

Stap 2: Van design naar bouw

Toen het webdesign was goedgekeurd hebben we de developers aan het werk gezet. In samenwerking met Bureau Tussendoor is het vacature overzicht in de website tot stand gekomen. De vacatures worden door het platform In Goede Banen middels een koppeling met de website ingeladen.

Stap 3: Workshop website onderhoud

Voor en na de oplevering is er nog regelmatig contact over het onderhoud van de website. Dat doen ze zoals veel klanten graag zelf. Wij bouwen websites altijd zodanig dat klanten deze zelf kunnen bijhouden en updaten.

Leer meer over ons webdesign.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen u graag wat wij als SEO-expert & webdesigners uit Amsterdam voor u kunnen realiseren, én garanderen.

Maarten Vermeulen Online Marketeer
Back To Top